- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос свързан със правенето на свир*а
начи имам едно питане!като едно момиче ти прави свир*а трябва ли да и се изпразн*ш във устата????
Зависи дали момичето й харесва да гълта. Може да ти прави свирка с презарватив например.
2т. забрана за ползване на профил
а по яко ли е с презерватив
\Първоначално написано от Анонимко
Не разбира се, както не е по-яко да правиш секс с презарвативНакарай момичето да ти направи свирка и да ти гълта, ще искаш само това
![]()
а добре а може ли някаква болес да с пренесе от правенето на свир*и
Ako svyrshish v ustata i moje da q zarazish (ako imash ti nqkakva bolest).
I`m trying to make your dreams come true...
И тя да зарази него евентуално, ако има болест и ранички по устата.Първоначално написано от sometimes_
Болести се прихващат и преди изпразването.
Ако искаш - гълташ, ако не - казваш, че ти е неприятно. Ако ти каже сериозно: "Ще гълташ, курво!", бягаш надалеч.
аве ако ти каже : Лапай и се потапяй ... няма да го разочароваш!![]()
Или ако ти каже : Дишай , има други варианти![]()
![]()
![]()
мноу ясно че не е задължително да и свършиш при зъбките бе.. кой та кара да пуцаш тама ?!..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
kakvo oznachava"trqbva li...?"tva da ne ti e zakon ili osnovno pravilo,ako ti iskash i mackata e navita da ti gylta ok![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Чукай,ритай и Бий !
Не разбира се, както не е по-яко да правиш секс с презарвативНакарай момичето да ти направи свирка и да ти гълта, ще искаш само това
[/quote]
така не ста пробвал съм и с гадже и с др. момиче на купон не стаа срам ги е маи или нещо др незнам да кажат момичетата но не искат
ako momi4eto iska 6te gulta.ako ne 6te ti kaje.a ako ne kaje i ne iska trqbva da e mn zadrustena
Хм... то така се започва...
"Аз не правя свирки", "То е гадно, никога няма да правя"...
И накрая не можем да ви го извадим от устите
И със гълтането е така![]()
На мен ми се оплакаха, че ми била прекалено сладка![]()
Баси почувствах се като пенсионер натъпкан със захарин![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Момичето избира дали иска или не, по готино е като гълта, но има едно нещо като срам и неудобство, което спира много момичета. Не се и опитвай да караш някоя да го прави, най-много да я стреснеш и да няма повече желание за секс теб.
аммиии зависи от момичето дали и харесва .... може да гълта може да свършиш просто в устата й без да го гълта
Момичето си преценява самичко
Бе като гълта е по-готино.Зависи - ако на момичето не и харесва, няма защо да го прави.
verno si e po-gotino kato gulta no ne moje da q zaduljish a i gultaneto e polezno!!! namalqva 40% riska ot rak na gurdite zaradi proteinite koito se sudurjat v spermata!!! tova e istina!!!!!!! kazaha go po CNN!!!Първоначално написано от WILD__BOY
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
e ne e zadaljitelno momi4eto da gulta kato i svurshat v ustata xaxaПървоначално написано от LoRinSeR
mda ne e zaduljitelno no e preporu4itelnoПървоначално написано от {{{P}}}
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Желателно еПървоначално написано от Fat_phil
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life