- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Незнам какво да правя, а го харесвам МНОГО!!!
Здравейте хорица. Искам да ви помоля за съвет. На 14 съм,но досега съм имала само 1 гадже,така че нямам опит.![]()
От доста време харесвам МНОГО едно момче,мой връстник,който живее точно под нас. Мисля,че и той ме харесва,защото от наблюдения съм си събрала доказателства. Семействата ни са приятелски,така че не искам наще или техните да знаят нещо. Проблема е,че и аз,и той сме мн срамежливи и никой не иска да направи първата крачка. С подкрепа от приятелки, събрах кураж да му пратя SMS за Св. Валентин,но в крайна сметка не стана. Така че сега сме си само приятели,но все пак се усеща искра помежду ни.
Помагайте,не знам какво да правя,а го харесвам МНОГО!!!
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
basi kato si tolko sramejliva nema da ti kazvam da subira6 kuraj i tem podobni idiot6tini koito 6e ti gi kajat si4ki sled men, slu6ai sqПървоначално написано от Някоя си
zapisva6 edna kasetka kudeto kazva6 kakvo tam misli6 za nego 4ustva prostotii fantazii, otiva6 i mu q puska6, trqbva da svur6i rabota!
I am in your fridge stealing your foodz!!
mi v lubovta ne trqbva da ima sram...kazvai na vreme..kakvo 4uvstva6,za6toto moje i da sajalqva6..kaji mu..govorete..a za semeistata vi naistina e malko...nz..no i az ako bqh na tvoe mqsto 6tqx da se 4uvstvam malko kofti..
sorry 4e zadavam vaprosi ama kak taka ne stana sus sms-a ne go prati ili toi ne ti otg?
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Ами за SMS-a... Първо не го пратих от моя телефон,защото нямах пари,а от телефона на една приятелка. Той 2 пъти отговори ne mogaa,което мн ме разочарова. телефона остана в приятелката ми и без да знам за мое добро тя е продължила SMS-ите с него уж от мое име. Понеже тя е малко по-нахакана ли да кажа... и му е писала по-едни такива съобщения... Той накрая попитал коя си(защото ми има номера,но тва е друг номер). И тя му обяснила и помолила за отговор. Но той така и не отговори. В момента обаче сме си само приятели и всико е ОК.
Sigurna li si 4e i toi te haresva,po tova koeto pro4etoh,4e tvoeta priqtelka mu e pisala,mnogo e vajno i kakvo mu e pisala ,za da ne otgovoriili i toi e prekaleno sramejliv i vse pak ediniq trqbva da subere kuraj i da si kaje!!!Pokani go na kafe,izlezte nqkade!Mnogo po-lesno 6te e kato ste blizo edin do drug,sre6ta6 go i go zagovarq6- kvo pravi6 ,kak si ,iska6 li da izlezem tiq dni ?
))))
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Мисля даже,че 100% ме харесва. Например играхме днеска баскетбол(нали сме съседи) и с него беше един негов съученик. Нз как стана,но се спомена името ми и тогава съученика му го пита: Това ли е........и ми изреди и трите имена.ТОЙ се усмихна и почервеня. Същия ден на няколко пъти го забелязах,че ме поглежда тайно(аз също бях с моя съученичка),дори и тя каза,че ме харесва. Абе изобщо нали споменах,че семействата ни са приятелски. Често си ходим на гости или излизаме на ресторант и когато има възможност, почват флиртчета. НЕ мога да изреждам всички случаи,но мисля че ме харесва.
П.С.
Имам и още проблеми-моят малък 10г. брат,който доста често ми се пречка,както и неговия 16г. брат. Родителите също(падат едни закачки)![]()
AXXAA abe hora mn ste sramelivi....neneneee trqq da sabere6 kuraj da govori6 s nego ili napravo da otide6 pri nego i(spored men THE BEST variant e tova...a kolkoto do semeistvata-kakvo ti puka-da ne ste na po 8 godinki ili puk da iskate da se...
kato si se haresvate,te kakvo tolkova mogat da vi kajat
prosto deistvai! one KISS i e tvoi!
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Е, да ви кажа честно, на 14 години аз не бях готов за връзка с момиче. И аз се лигавех така с една приятелка, но в крайна сметка някои неща си идват с времето![]()
Иначе - след като и без това сте приятели - повече заведения, купони и т.н. места, в които хормоните катерят здраво, и може и да се получат нещата.
Силната музика често помага, когато се притесняваш да изразиш гласно чувствата си![]()
Трябва да му кажеш ти лично!Престраши се!Ако не го нашравиш ще съжаляваш!И ще си останете само приятели!ДЕЙСТВАЙ!УСПЕХ!
"Море от любов", братче! Направо да се пребори със срама и да му каже какво чувства. Това трябва да стане очи в очи.Първоначално написано от n0mak
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Щом го харесваш толкова много, направи ти първата крачка. Нормално е, след като не си имала много връзки до сега, да се притесняваш, но това е положението. Преодолей страха си. Как да направиш това?...много лесно.
На пук на всичко го покани да излезете, целуни го. Въобще ясно му покажи какво чувстваш.![]()
Успех.![]()
Не скачай от дъската, когато си на гребена на вълната! Перифразирам - не изпускай момента, в който си набрала скорост, защото когато вълната утихне, ще се наложи да чакаш друга, а не се знае кога и дали ще дойде... Прави каквото трябва, пък да става каквото ще! Желая ти успех и попътен вятър.
Оф щом толкова ви е срам накарай приятели да го питат дали те харесва да ви сватосат набързо и да се кефете.Действай че да не си падне по друга и после как ще се спасяваш не знам.Затова ти препоръчвам тоя срам да си го пъхнеш в джоба защото няма от какво да се притесняваш при условие че чувствата ви са взаимни.Забрави за срама НЕ ПОМАГА ИЗОБЩО!Хайде това е от мен-нататък си ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО! НАИСТИНА МИ ПОМОГНАХТЕ!А СЕГА ДА СЕ ЗАЕМАМ ЗА РАБОТА(е,не сега точно)...
![]()
![]()
![]()