.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Naturalen_shokolad
    Guest

Как да направя първата крачка?

От около месец съм харесала едно момче, което работи като барман в клуба, в който ходя. Не знам почти нищо за него - къде излиза,кои са приятелите му и т.н.,единственото,което знам е името му. Разбрах го благодарение на една приятелка,която попита сервитьорката в същия бар. Но тя (сервитьорката) май разбра,че всъщност аз съм харесала въпросния барман и после му беше казала и той изведнъж започна да ме забелязва. Дори и сервитьорката да не му е казала,че с моята приятелка сме се интересували,съм убедена,че той е забелязал,че не ми е безразличен.Няколко пъти,когато съм го поглеждала съм забелязвала,че ме гледа някак умислено и странно. Едва ли съм му съвсем безразлична,(така си мисля и надявам се да не греша) защото ако не го интересувах нямаше почти всеки път,когато го погледна погледите ни да се засичат. Приятелите ми все ме карат да го викнат да се запознаем, но на мен не ми достига смелост първо защото той все пак е на работа и второ защото като дойде(евентуално) аз ще му кажа името си и той своето и след това? Ако можете да ми дадете някакъв съвет как да направя първата крачка към него?Наистина ще съм ви адски благодарна

Голям фен
    Град
    София
    Как да направя първата крачка?
    До 2 годишна въздраст би трябвало да си се научила... Отваряш едното краче, раздалечаваш го от другото и го слагаш пред теб...
    Повтаряме движението и с другото.. но тук е ванжата първата крачка...

Вземи си проходилка (питай сервитьорката)

Кога ше се научите да не си "уреждате" връзките през 6 човека?

Ако едно момиче няма смелостта да ме попита за името ми дори няма и да я погледна, за ква връзка говорим тогава?

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

xaxa abe edisnstvenoto koeto ti trqbva e da preodolee6 "straha" si i da ne te e sram a toi akto doide da se zapoznaete prostotrqbva da zavurjete razgovor(samo vie dvamata) i tova!are deistvai i USPEH!
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    София

Re: Как да направя първата крачка?

Цитирай Първоначално написано от Naturalen_shokolad
    От около месец съм харесала едно момче, което работи като барман в клуба, в който ходя. Не знам почти нищо за него - къде излиза,кои са приятелите му и т.н.,единственото,което знам е името му. Разбрах го благодарение на една приятелка,която попита сервитьорката в същия бар. Но тя (сервитьорката) май разбра,че всъщност аз съм харесала въпросния барман и после му беше казала и той изведнъж започна да ме забелязва. Дори и сервитьорката да не му е казала,че с моята приятелка сме се интересували,съм убедена,че той е забелязал,че не ми е безразличен.Няколко пъти,когато съм го поглеждала съм забелязвала,че ме гледа някак умислено и странно. Едва ли съм му съвсем безразлична,(така си мисля и надявам се да не греша) защото ако не го интересувах нямаше почти всеки път,когато го погледна погледите ни да се засичат. Приятелите ми все ме карат да го викнат да се запознаем, но на мен не ми достига смелост първо защото той все пак е на работа и второ защото като дойде(евентуално) аз ще му кажа името си и той своето и след това? Ако можете да ми дадете някакъв съвет как да направя първата крачка към него?Наистина ще съм ви адски благодарна
    Моят съвет показва, че алкохолът в умерени количества помага много. Само да не му загубиш мярката, че ефектът е отрицателен. После разговорите стават доста по-лесни.

Ето ти сламки за захващане:
    1. Накарай го да ти приготви коктейл по негов избор и го попитай защо е избрал точно това.
    2. Ако е близо до DJ-я, помоли го за съдействие по отношение на музиката.
    Или 3. "Здравей, имаш много красиви очи, какво ще правиш след работа"

Голям фен
    Град
    София
    След номер 3 аз лично бих те изгледал така -
    Бих си помисли - "Хлапе..."

Номер 3 не е оферта
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от penywise

Номер 3 не е оферта
    Не знам, на мен са ми прилагали Но.3. Действа, вЕрвай ми

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Night_Knight

Номер 3 не е оферта
    tova e v slu4ai 4e naistina imash hubavi o4i .......... a ne vseki gi ima
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fat_phil

Номер 3 не е оферта
    I do

Повече от фен
    x3a
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Фен
    Град
    София
    buahahaa, nice one
    не, мъжете са много беззащитни пред ласкателствата. нямат тренинга да отбиват атаки

Голям фен
    Град
    София
    buahahaa, nice one
    не, мъжете са много беззащитни пред ласкателствата. нямат тренинга да отбиват атаки
    И това е вярно, но само ако му напипаш цаката Всеки се ласкае от различни неща.

Супер фен
    Много просто!Седни на бар плода и започни с нещо по простичко,като как върви работата?После ще си кажете имената,поговорете си,пък може и да си размените телефоните!Така става!!!УСПЕХ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си