- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 + среща + целувка + "само приятели"
Мне не е така аз лично мразя да се лигавя или поне избягвам когато мога секс вместо целуване си е оферта.
Да мисля,че е вярно!Ако не и покажеш за какво се срещате(поне да я прегърнеш) тя ще си помисли,че искаш да се срещате като приятели!Първоначално написано от дрЕБОсъчко
Има разхождачи и ебачи...
ти си избери кой да бъдеш
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
А ти?Какъв си?И какво имаш в предвид разхождачи?Само френдове ли?Първоначално написано от penywise
Грозно отношение... нищо, то кура е до време, както казаха вечеПървоначално написано от penywise
Пък аз съм правил секс със съученичка 5 години след като завършихме![]()
така че никога не е късно да се "прескочи" приятелството![]()
Няма значение какъв съм аз
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Според мен не е вярно.
Зависи от хората.![]()
Точно такаПървоначално написано от p4elata_brumze
хах баси тапанараПървоначално написано от penywise
има и други , форумни гъзари като тебеbo7
ее най-накрая някой се престраши да каже каквото мисли =D>
мога да си пиша каквото искам батка (мацка), а кой съм - ти никога няма да узнаеш
мишчица такава
хайде - и аз съм много отворен. даже скачам в самолета. щото съм гАзар.Първоначално написано от penywise
га пристигне модератора, ше ви зачезнат сите гАзарски постове. и поколенията няма да разберат кой е мушица, кой мишок, и кой - форумен гАзар.
BTW: сметай, че НЕ можеш да казваш каквото си искаш, ако не е съобразено с правилата на форума, така че
![]()
xaa
e zavisi kfo ste pravili na purvata sre6ta.......
do nqkude e vqrno 4e ako ne napravi6 ne6to na vtorata sre6ta
da se sblijite si ostavate samo
priqteli!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Глупости на търкалета..
Да, м-у 14 и 16 може и да важи..
Вярват ли в това/практикуват ли го по-големи и зряли хора, значи.. са пораснали само на години.
Защото те не са вече зрели, трезво мислещи хора, или защото ти не си такъв?Първоначално написано от дрЕБОсъчко
Ами със сегашното ми гадже на втората среща вече се натискахме в тях на леглото![]()
Попринцип на втора среща трябва да действаш...поне да я целунеш. На първа може и нищо да не предприемеш,въпреки че не е лошо към края на срещата,ако сте прекарали горе-долу добре,да я гушнеш през кръста,докато я изпращаш или да се хванете за ръце,докато се разхождате.
Ако и на първа и на втора нищо не направиш,определено след това ще е по-трудно. Но много зависи и от самия теб и от партньорката ти. Нищо не пречи и на 3-та да я забиеш
Labelle,то си е до човека. Няма правила за това нещо.
А и действително всяко следващо поколение е по-разюздано от предишните. Представи си тея малките,които са сега,след 4-5 години ще са още по-хард и от сегашното младо поколение.![]()
Споко,твоето гадже е било добро и не с лоши намерения!Радвай се!Първоначално написано от Labelle