Iskam da vi popitam imate li programata za razgovori ,,skype,,?I ne samo tova.Tq syzdava li vi problemi precakva li vi pc-to?Na men da.Help, kak da se spravq s tova?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
mi i az imam ma nqma nikvi problemi! kvi to4no problemi ti suzdava?!
Имам,но не съм имал проблеми с нея
i az q imam!!!ama nqmam nikakvi problemi s neq!a we kak ti e nick!kaji go da si 4atim... [-o<
az sum cvetka-svetkaako ima jelae6ti add-vaite
aide 4akam vi
Имам, но не ми се е случвало да ми прецака компа.![]()
![]()
ami i az imam skype ama za sega nqmam nikakvi problemi.nadqvam se i v bude6te da nqmam.
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
mi az polzvam skype na sestra mi 6toto tq ne go polzva-gery94![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
celta opravdava sredstvata!
Skype да скапва компютър ? Това за първи път го чувам по-добре си виж операционната система може тя да е проблема.
Да ви кажа пробвал съм да го погледна с дебъгер обаче то отказва да стартира, мойе да ги е страх някой тиинейджър да не ги прецака.
Първоначално написано от SladuranaKotarana
Мойто момиче, имам Skpype и ти гарантирам, че Paint ще ти рпецака по-лесно компютъра. Ако си свалила версията от официалния сайт, не би трябвало да имаш никви проблеми.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Проблемите идват от вируси не от програми като skype, просто браузваш в IE влез тук getfirefox.com свали си лисицата и брауз с нея, каквото и да правиш няма да имаш проблеми с вируси. След тва си свали AVG Anti Virus check сичко дел вирус и хеф фън.
imam razbira seno ne mi precakva pc-to
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?