.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

ИМАТЕ ЛИ СИ ТАЛИСМАН?КАКЪВ Е?

Еее,думата е ваша..

Повече от фен
    едно време имах едно гумено човече.Ама сега не
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ами не точно талисман (не му се моля, не го целувам ), но когато бях в Египет ми на правиха картуш - тва е като сребърен медальон, на който изписват някакво имe с египетски йероглифи (правят ти го по поръчка )
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Нямам

Имам едно ангелче, което ми подари моят приятел. То много ми помага, защото оттогава ми се случват много хубави неща.

*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Може да се каже!Едно герданче коети сам си правила сама,винаги ми носи късмет \/

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Град
    In the basement
    За сега такова нещо нямам, поне смисъл да имам невиждам

I'm darkness, I'm anger, I'm pain
    I am master
    The evil song you sing inside your brain
    Drive you insane

Голям фен
    Дааа,имам!Веднъж като купувахме на брат ми дрехи от "Premaman" и ми подариха една зелена светеща гривничка,гумена.Оттогава я нося..вече..почти 3 месеца не съм я сваляла /освен като се къпя де/ и вярвам,че ми носи късмет

Не нямам

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Нямам.

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Голям фен Аватара на thirteen
    Нямам и не вярвам в подобни неща.

Нее

за съжаление нямам такова нещо.

Супер фен
    nqmam si ! no imam ne6to podobno

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Az pyk si imam Edno prysten4e, koeto predstavlqva ryka, na koqto ima prysten Mn e ideini i medalion, koito e ne6to kato slynce sys sedef v sredata. Srebyrni sa i 2-te, mn si gi obi4am, vsi4ki drugi bijuta svalqm kato spq ili se kypq, no tqh NIKOGA! Daje si gi osvetih v Ba4kovskiq manastir... ne sym mnogo vqrva6ta, no na tova mqsto naistina ima nqkakva ogromna sila...!
    The art of love is not to let your heart get broken !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Имах ... подарих го на единствения човек , когото толкова обичам , за да му носи моя късмет на него . А и защото още като ми го подариха , си обещах ,че ще го даря на човек , завладял сърцето ми

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    ruse
    edin kliu4odarjatel s edno sladursko pliu6eno me4e i edna grivna koqto maika mi ne iska6e d ami kupi 6toto struva6e 62.90 ama sq mi nosi kasmet

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Да. Плочка на ХИМ... Всъщност талисманът е въпрос на внушение- като го носиш си внушаваш, че всичко е ок и ще бъде ок, и така си по-спокоен някак си...

Po princip ne vqarvam,4e zaradi ne6to si-4ovek moje da ima kasmet...za men talismanite sa prosto edno vnu6enie.Hem imam talisman,hem nqamam...zna4i az nikoga ne se razdelqam s telefona i klu4ovete si.Are bez klu4ovete moga,no bez telefona si ne.Za6to li?za6toto toi vinagi moje da me zaradva i da mi nosi kasmet(v nego imam edna mnogo gotina snimka na lubim 4ovek i mn mn SMS sas supersko sadarjanie)...No nai-nai-nai-nai golemiqat mi talisman,s koito se razdelqam samo kogato sam tajna i estestveno,kogato spq e USMIVKATA,za6toto s edno ,,pokazvane na zabkite,, moje6 da izkara6 takav kasmet...4e da ti e za cqal jivot !!!

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    mi..v razli4ni periodi ot jivota mi si imah razni ne6ta,koito smqtah za talismani i kogato izlizah bez tqh vse o4akvah,4e 6te mi se slu4i ne6to gadno i nqma da imam kysmet.sega ve4e ne vqrvam v talismanite...az sym si talisman4e xaxa
    get off.

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от rangelova
    Po princip ne vqarvam,4e zaradi ne6to si-4ovek moje da ima kasmet...za men talismanite sa prosto edno vnu6enie.Hem imam talisman,hem nqamam...zna4i az nikoga ne se razdelqam s telefona i klu4ovete si.Are bez klu4ovete moga,no bez telefona si ne.Za6to li?za6toto toi vinagi moje da me zaradva i da mi nosi kasmet(v nego imam edna mnogo gotina snimka na lubim 4ovek i mn mn SMS sas supersko sadarjanie)...No nai-nai-nai-nai golemiqat mi talisman,s koito se razdelqam samo kogato sam tajna i estestveno,kogato spq e USMIVKATA,za6toto s edno ,,pokazvane na zabkite,, moje6 da izkara6 takav kasmet...4e da ti e za cqal jivot !!!

съгласна съм с тебе особено за телефона...иначе уж нещо като талисманче ми е една гривничка от мене правена..
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    И аз нямам Но ... имам един кръст дет като си го нося и деня ми минава по-спокойно и приятно
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    sega v momenta nqmam

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си