- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Da obi4ate ili da vi obi4at?
Neka 4uem vie koe izbirate?
J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!
Знам че не е от посочените варианти, но чувството да обичаш и да бъдеш обичане е несравнимо![]()
az imam predvid tova:
Ti obi4a6 nqkoi, a toi teb ne
ili
Teb te obi4at a ti ne!
Koi varqnt izbirate?
J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!
Мен да ме обичат.Обичала съм и знам каква е болката от несподелената любов,така че по-добре да съм от другата страна![]()
аз предпочитам да обичам... по принцип не ги изживявам толкова тежко нещата и искам емоцията да е при мен...
обаче знаеш кой вариант е най - хубав...
Госта бях аз сори за гафаПървоначално написано от Анонимко
Искам мене да ме обича някой як пич!!!Друго неискам!!!!!!!
А ти него?Първоначално написано от Krem4eto
дефинирай як
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
КУЛТУРИСТ.. хахаха.Първоначално написано от penywise
Хич не се радвайте. Определено е по-добре да обичаш.
Да понесеш нечия любов, без да има взаимност, е ОГРОМНА тежест.
Не аз не съм казала да няма взимност!НАли затова искам да е "як ПИЧ"!!!Първоначално написано от Night_Knight
ами ако не е як пич... кой вариант си избираш?
а бе КВО Е "ЯК" "ПИЧ" бе?!![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ами само ако аз обичам,ще е гадно защото няма да е споделена любовта...ако той ме обича,а аз не пак ще е гадно..Май ще трябва и двамата да се обичаме,ама искам той повече да ме обича!!!Първоначално написано от Malena
6to za vupros............
ako obi4a6 nqkoi a toi tebe ne ti 6te si naranen
a toi ako te obi4a ti nego ne toi 6te e naranen
ednoto bez drugoto nemoje
ili trqa da obi4a6 nqkoi i toi da te obi4a ili pone ne se zahva6tai!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
piFka_LP, как не се сетих по рано да не се хващам да обичам човек, който мен не... хмм...
ти как го правиш? как си избираш кой да обичаш...
Защо пък трябва или да те обичат, а ти не или да обичаш, а той теб не??![]()
![]()
Това е тъпо...![]()
Не трябва ли любовта да е и от двете страни аз доколкото знам за любовта трябват двама??? Отговорът е един : трябва да те обичат и ти да обичаш!!! А ако не е възможно да...предпочитам да ме обичат!!!
да в романтичните книжки и филмчета любовта е всесилна. а в реалния живот ВИНАГИ единият обича по-силно...Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
и предпочитам това да съм аз. защото е по-трудно да се постигне.
Ami za men ednoto ne moje bez drugoto,kogato obi4ash trqbva da se razdavsh dokrai,akogato te obi4at si na sedmoto nebe,nali?pone pri men e taka=D>
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Night_Knight, абсолютно съм съгласна с теб...
Да вярно е наистина, че единия обича по-силно, но защо пък другия да не обича въобще и доколкото разбрах (може и да не съм разбрала добре) става въпрос да те обичат, а ти НЕ (не малко или много а ИЗОБЩО) и да обичаш а той теб НЕ!!!Първоначално написано от Night_Knight
Ами тва е труден въпрос...Знам какво е да обчиаш,някой който никога няма да имаш...голяма болка е....знам какво и да те обичат,а ти да не изпитваш нищо към тях...офф труден въпрос май ще отговоря да обчиам...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
А случвало ли ти се е да те обичат, а ти НЕ? Не го пожелавам на никого. Предпочитам да страдам сам, отколкото... оффф, мисля че ме разбираш.Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
К'во да го правиш -- так беше зададен въпроса - или-или![]()
Избирам двете.![]()
А такаПървоначално написано от p4elata_brumze
ей тва е \
/