- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Da obi4ate ili da vi obi4at?
Винаги единият обича повече. Чувствата не могат да се изравнятПървоначално написано от sexy_macka
da weee..me4tai si...ne staa taka-ili te obi4a,ili ne!!!!!Първоначално написано от sexy_macka
ama nadejdata umira posledna................![]()
Stiga mi daje nqkoe momi4e da me haresa.Nikoga ne sym imal tozi kysmet.18 godishen dyrtak satnah i se o6te ne sym imal nito edno gaje.Vqrno e 4e ne sym ot nai-krasivite hora na sveta , no si misleh sled vsi4ko izgovoreno i 4uto ot momi4etata 4e "ne nai vajnoto e vynshniq vid" 4e imam nqkakyv shans v jivota.E okaza se 4e nqmam i tova ot gore e pylna prostotiq prevyrnala se v klishe za pove4eto momi4eta koito iskat da se napravqt na 4uvstvitelni.(sry 4e izleznah ot temata na razgovora)
A sega po temata.Da obi4ash - neshto nezamenimo.Da razberesh 4e 4ovekyt koito obi4ash ne te obi4a - atomna bomba v syrceto ti.
Da te obi4at - tova e neshto koeto vseki zaslujava.Da ne obi4ash 4ovekyt koito te obi4a - super gadno !!! Mnogo tovari 4ovekyt i postoqnno se 4udi kak da napravi taka 4e da oblek4i bolkata na drugiq sled razdqlata.
Kakto ve4e napisaha vsi4ki(po4ti vsi4ki) hora po gore naj dobre e da si se obi4ate vzaimno.Moje bi tova e nai krasivoto neshto v svetyt i go pojelavam na vseki 4ovek.
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
Napulno suglasen...Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
nai dobre da budesh obi4an i ti da obi4ash !!
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
mislq 4e vseki iska da bude obi4an... vseki koito znae kakvo e tova 4uvstvo... no pomislete za6to pove4eto hora kazvat 4e ne iskat da obi4at... otgovora e nespodelena lubov.. i kak nqma da ima posle tolkova postove... "da mu/i kaja li za 4uvstvata si?""kak da go napravq???""dali ima smisul..." ei tva e golemiq problem... nespodelenata lubov e ujasno 4ustvo koeto moje da te mu4i s godini... zatova moqt otgovor e OBI4ANA!!! kato vidq tazi lubov sus sigurnost nqma da ostana bezu4astna...
'm gonna live forever, or die trying !!
"Да обичаш, когато те обичат е човешко, да обичаш, когато те мразят е велико, но да мразисх когато те обичат е жестоко"
Evala na Аз съм БЪЛГАРЧЕ !!!
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
I dvete sa nesravnimi,no da si obi4an mai e malko po-hubavo![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3