- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: На 14 съм, а харесвам момче на 25 !
zdraveite!az sym na 14 godini i haresvam edno mom4e a 25!toi si ima priqtelka!opitvam se da go zabravq no ne moga!postoqnno mi e v glavata!znam 4e nqma da e dobre da se opitam da go prelastq no... kakvo da napravq kajete mi!
6te Vi byda mn blagodarna ako mi kajete
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
опитай се да го забравиш...
Намери си някой по голям от теб най-много с 3-4 години!Ще видиш че пак е приятно да си с по-голям!Но 25 е твърде много почти баща ще ти стане...Послушай съвета ми!
ami opitvam se ot mnogo vreme no ne uspqvam!![]()
Знам ужасно трудно е,но с и втълпи(сама) в главата,че той не е за теб!Виж му лошите черти!Пък и той си има приятелка...Първоначално написано от Ice`Kiss
С опитване не става. От само себе си се получава. Намери си хобиПървоначално написано от Ice`Kiss
Не се притеснявай, ще ти мине. И няма странични ефекти.
Абсурд. Отдай се на себе си, на това да се самоосъвършенстваш, пий си кафетата с приятели запознавай се с нови хора. Знам че с батко е по-сладко, ама с чичко не е добре :>
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
KURVA при това малолетна !
Според мен това е моментно и с времето ще отмине.
Ще срещнеш друго момче и ще забравиш това.![]()
Успех.![]()
kakvo mom4e we toi si e myj !!! q go ostavi na mira ... zamisli za i shte vidish 4e nqmash nikfo badeshte s toia 4ovekПървоначално написано от Ice`Kiss
![]()
По-добре си го избий от главата !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Лелелел резил само да ти кажа как се гледа на такива чавета----ЗЛЕ МНОГО ЗЛЕ освен да ти се присмива и да си тема за базик от време навреме друго неможе да стане освен ако тоя не е некъв извратен тип или много закъсал та да се вижда с дете.
Toi e tvurde golqm za teb i trqbva da se pomuchish da go zabravish,a i e malko veroqtno da trugne s teb ili nehsto takova zaradi prichinata che imate 11 godini tazlika!![]()