.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA

Mnogo mi e tqsna putkata

hora imam nujda ot pomo6t ! ! ! Hodih sus edno mom4e ot oriahovo kazva se Toni i pravihme sex tri puti i mnogo me bole6e vlagali6teto i mislq 4e mi e mnogo tqsna ! ! ! kakvo da napravq! ! !a az mnogo sujelqvam 4e pravih sex za pruv put s nego iskah za pruv put s mom4eto koeto obi4am toii e ^-IanISexA-^ az tolkova mnogo sikah da spq s nego no se ne6to se precakva i izob6to ne mi vurvi s mom4etata molq vi kajete kakvo da napravq ima li nqkoe mom4e koeto iska da si pi6em mnogo iskam da se raseqm i da ne mislq za nego obi4am vi ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

0biChkam SlyNcEt0 :}

Фен
    Град
    Burgassssss
    винаги готов ще намерим начин да решим проблема ти само си кажи skype

Голям фен
    Град
    София
    разши'ряяме дупки 'секакви

по скайпа става ли?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

ХаХиХу ми дай скаип както каза пича , разширяваме дупки всякакви

Re: Mnogo mi e tqsna putkata

Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    hora imam nujda ot pomo6t ! ! ! Hodih sus edno mom4e ot oriahovo kazva se Toni i pravihme sex tri puti i mnogo me bole6e vlagali6teto i mislq 4e mi e mnogo tqsna ! ! ! kakvo da napravq! ! !a az mnogo sujelqvam 4e pravih sex za pruv put s nego iskah za pruv put s mom4eto koeto obi4am toii e ^-IanISexA-^ az tolkova mnogo sikah da spq s nego no se ne6to se precakva i izob6to ne mi vurvi s mom4etata molq vi kajete kakvo da napravq ima li nqkoe mom4e koeto iska da si pi6em mnogo iskam da se raseqm i da ne mislq za nego obi4am vi ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
    KFA E TAQ TEMA WE 4OVEK

Фен
    Град
    София

буахаха. разбирам да го беше пуснал някой с 2-3 поста. ама баш ти.

Голям фен
    Oh, mila...i samo ne razbrah za6to ne si spala s mom4eto, koeto haresva6, a s toq Toni??? "...nqkoe mom4e da si pi6em..." tva cenzurirana versiq na "nqkoe mom4e da me e*e do pripadak za da se raz6irq" li be6e?Boje....slu6ai sa - dori i da si tqsno, kato gledam ne si pesti6 seksa, 6te se raz6iri6...
    HAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH A
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

emi i az sam tqsna ama ne reva vav vsi4ki forumi ... mn ne razbiram kakav savet iska6 ot nas... za koe da si izkajem mnenieto ....????

Повече от фен
    както казаха даи skype и ше те разсеем
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Egasi problema,za jalost az ne moga da ti pomagna,no qvno ima dosta pi4ova,koito ve4e sa naviti.. \/ =D>
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maily
    Egasi problema,za jalost az ne moga da ti pomagna,no qvno ima dosta pi4ova,koito ve4e sa naviti.. \/ =D>
    /офф Направо сини фенове милиони, мани. Массив спам се заформи.

Намери си някой с по-малка пишка и си реши проблема. В гимназията една приятелка така направи. И то по съвет на майка си. \/

Guest
    искам да ти кажа,че само една свръх глупачка може да пише такива неща.Или си 10 годишна,или си супер тъпа курва.

zdravei ami tva s puteto mojem da go opravim mnogo lesno samo mi pishi i shte ti kaja kak shte stane ok

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ei hora tva ne sym go pisala az nekoi deto mi znae passa e ta tema nema ni6to ob6to mene nekoi e re6il da se poebava

0biChkam SlyNcEt0 :}

XAXAXAXAXAXXXA
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ei hora tva ne sym go pisala az nekoi deto mi znae passa e ta tema nema ni6to ob6to mene nekoi e re6il da se poebava
    miii
    smeni si parolata
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Boje....slu6ai sa - dori i da si tqsno, kato gledam ne si pesti6 seksa, 6te se raz6iri6...
    HAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH A
    That`s right! :P
    xahxahxhahxahhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhxahxah

сигурна ли си ХаХаХ

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    mi 6tom kazva6 4e e taka ok

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    пъхни вътре един балон и кажи на авера ти да надува.. тфа може да се отрази добре върху "тясната ти путка"..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    i az se u4udih ti si dobro momi4ence

machoka Shte moje li da zakliu4ish i tazi tema ili da q iztarkash awe da q mahnesh shot momi4eto ne e vinovno 4e nqkfi se ebavat i e gadno taka

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    machoka Shte moje li da zakliu4ish i tazi tema ili da q iztarkash awe da q mahnesh shot momi4eto ne e vinovno 4e nqkfi se ebavat i e gadno taka
    Виновно е, безопасното сърфиране в нета е толкова задължително, колкото безопасния секс. Защо не си пази паролите?

Тогава темата вече трея да бъде заключена мисля!!! И без това тоя дето я е пускал(дето се ебава с тебе) не я е формулирал като хората!!Говори за секс с някъв си там не с любимия и псоле "тясна путка"!ЗНАК НА ПРОСТАЩИНА!!!Нали знаете "Човешката простотия край няма!!'

Мега фен
    Малоумна ли си, че си даваш паса? И явно си провокирала някой да пише глупости с ника ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си