- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obi4am go no ... mu e kisela spermata
Hodia s edno mom4e ...Az strashno mnogo go obi4am ...no spermata mu e kisela i ne znam kak da mu go kaja ...Ebe se kato bog...no napravo mi se povrushta ...kogato mu duham ...Pomognete hora molq vi ! ! ! Kajete kak da mu gu kaja takti4noAma ne iskam da mi se rasurdi shtoto me ebe qko
![]()
Най-тактично...
"Пич, кисела ти е спермата"
примерно...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Кажи му, че спермата му е развалена!![]()
Целуни го с пълна уста.Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
![]()
Да ти кажа неможе да е тактично.НИкой мъж не би се отказал от свирка и да свърши в устата на момиче.
Даречем ако ми кажат такова нешо направо бих се отказал от секса тъй де свирката е за разтуха и в последствие секса за десерт.
тъйче премълчаваш и продължаваш ще свикнеш пък имаше тема за вкуса на спермата незнам може и на него да му има нещо мухахахха
интересен вариантЦелуни го с пълна уста.ама вкуса на спермата се определя от тва ко си ял или пил преди секса изпите по едно натурално сокче после ти кусаи неговото и ажи
![]()
Дай му ананас ...темата > оу![]()
![]()
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
na takia temi moa da kaja samo:axaxaxxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
OMG по добре пусни тема в раздел "СЕКС"!
na kolko godini si ti i na kolko e toi shtoto ima problemi ot vuzrasta
TAQ TEMA NE Q E PUSKALA TQ ! NQKOI I E RAZBRAL PAROLATA I I E VLEZAL V USERA I E PUSKAL TEMI I MOLQ NQKOI DA ISTARKATA TEMATA ZASHTOTO NA NIKOI NQMA DA MU E PRIQTNO DA SI PRA'AT P*SHKI S NEGO / NEQ .![]()
Независимо нейна или не, теми от подобен род няма да съществуват.
За справка - т. 11 от правилата.
Лека вечер.