.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 140
    Не съм ..... дано да не ми са случва!!
    I can't live without you!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Mnogo puti sum plakala....kato se skarame...i t.n. no nai mn revah sega kato toi ne me iska...mn trudno prejivqvam tezi ne6ta...no slava bogu...ve4e go zabravih...

Фен
    Град
    sofia
    predi slu6ah priqtelkite mi kak sa revali za edin ili drug i bqh kazala 4e nikoga nqma da reva za koito i da e no si priznavam slu4i se vednu6 za6toto mom4eto s koeto hodihme prosto me zarqza i na sledva6tiq den go vidqh s kurvata na kvartala no kakto i da e slu4i se no se nadqvam nikoga pove4e da ne reva za nikoi idiot
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

za mom4e sum plakala samo 1...a za momi4e...ami samo zaradi nora zaradi neq sum plakala okolo 2000-300 puti sigurno
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    plakah 1 put,no sulzite mi "produljiha" celi 5meseca....sled tova obeshtah pred vsichki,koito gi e grija za men i ne biha me naranili,kakto i pred samata sebe si,che poveche NIKOGA nqma da ispadam v takova sustoqnie...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Hilqdi puti (za 2mom4eta)

Guest
    Само 2 пъти първия беше преди година и половина някъде а втория преди 1 седмица най-много

Само 2 пъти първия беше преди година и половина някъде а втория преди 1 седмица най-много

2 puti za 2 moi priqtelki i...oh nqkude okolo 6-7 puti za mom4eta
    Feel my pain

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    да си призная-доста пъти съм плакала за момче обаче аз съм си такава-поплача ли си ми минава.Пък нямам проблем понеже мога да плача само коагто съм сама...

someone`
    Guest
    az sum mom4e i sum plakal za edno momi4e v 5-6 klas ) sega sum 11-ti no mi se e iskalo mnogo puti da se razpla4a no sum se sdurjal..gledam da ostana tvurd kakvoto i da me natuji ili razstroi

mi az sam si revla..stra6no mnogo pyti sam revala ama sled tova mi minava po lesno...za edno mom4e samsi izplakala o4ite..edin mesec rev...6toto mnogo go obi4ah i o6te si go obi4am ama kakvo da napravi6 sydba...az mai vyv vseki moment osven ako ne me e hvanala mn ligata moga da se razreva zaradi to4no tozi 4ovek...ama ina4e sam revala daje zaradi brat mi kato po4nem da se karame tragi4na rabota sam ob6to vzeto
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    ммм досега съм плакала само за едно момче,ама дооста пъти.Трудно ми беше да преживея раздялата и направо нервите ми не издържаха

Град
    Пазарджик
    чак рев-не,но ми се насълзиха очите когато се скарах с единственото момиче което саъм обичал
    Целта оправдава средствата

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    hahahaa... amiii dva puti sum plakala mn seriozno za mom4e za dve razli4ni mom4eta de.. za purvoto pri4inata be6e 4e go izlugah i na si4koto otgore az skusah s nego ebasi reva be6e 1 sedmica
    za vtoroto sum revala 6totoo.. e trqbvalo da go kusam bez i dvamata da go iskame no se nalaga6e...
    ina4e i za drugi mi e bilo gadno no samo do tam.. nikoga pove4e nqma da reva za mom4e
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Ами напоследък почти сяка вечер.....а момчето определено не си заслужава.
    Любовта е чувсво,което чувстваш,че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал.

Голям фен
    Bezbroi pyti .. az sam si revla

V prednata si vruzka izlqh dosta sulzi,a sega sum s podhodq6tiq 4ovek pone za sega i mi se e slu4valo da pla4a 2,3 puti,ne za6toto toi me e naranil koi znae kolko,a za6toto sum malko po-4uvstvitelna no mi se e slu4valo da pla4a i ot radost

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    5 pati ot koito 4 za edno i sa6to mom4e i edin patza edno deto be6e 1 godina po malko ot men glupavo ama az sam mnogo 4uvstvitelna i malko mi trqbva.
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Guest
    0 пъти.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    0 пъти.
    eто го батко бе (къде е батко?)

нашия терминатор
    той за жена нИ рИве

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Град
    sofia
    рядко, но се случва

Супер фен Аватара на sometimes_
    Dosta emocionalen chovek sym i chesto sym plakala za momche. Osobeno za gadjeto mi, za vsqka po-seriozna karanica placha, prosto ne moga da si sdyrjam sylzite. E, veche zapochvam da preodolqvam tiq momenti na slabost, no pyk vinagi sled kato poplacha se chuvstvam po-dobre .
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    plakala sum mnogo puti za edno mom4e

Голям фен
    Град
    София
    Никой не заслужава да лееш сълзи за него, а пък тоз дето заслужава, няма да те разплаче.
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си