- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти сте плакали за момче\момиче ????
Не съм ..... дано да не ми са случва!!![]()
I can't live without you!!
Mnogo puti sum plakala....kato se skarame...i t.n. no nai mn revah sega kato toi ne me iska...mn trudno prejivqvam tezi ne6ta...no slava bogu...ve4e go zabravih...![]()
predi slu6ah priqtelkite mi kak sa revali za edin ili drug i bqh kazala 4e nikoga nqma da reva za koito i da e no si priznavam slu4i se vednu6 za6toto mom4eto s koeto hodihme prosto me zarqza i na sledva6tiq den go vidqh s kurvata na kvartala no kakto i da e slu4i se no se nadqvam nikoga pove4e da ne reva za nikoi idiot![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
za mom4e sum plakala samo 1...a za momi4e...ami samo zaradi nora zaradi neq sum plakala okolo 2000-300 puti sigurno
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
plakah 1 put,no sulzite mi "produljiha" celi 5meseca....sled tova obeshtah pred vsichki,koito gi e grija za men i ne biha me naranili,kakto i pred samata sebe si,che poveche NIKOGA nqma da ispadam v takova sustoqnie...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Hilqdi puti (za 2mom4eta)![]()
![]()
Само 2 пъти първия беше преди година и половина някъде а втория преди 1 седмица най-много![]()
Само 2 пъти първия беше преди година и половина някъде а втория преди 1 седмица най-много
2 puti za 2 moi priqtelki i...ohnqkude okolo 6-7 puti za mom4eta
![]()
![]()
Feel my pain
да си призная-доста пъти съм плакала за момче обаче аз съм си такава-поплача ли си ми минава.Пък нямам проблем понеже мога да плача само коагто съм сама...
az sum mom4e i sum plakal za edno momi4e v 5-6 klas) sega sum 11-ti no mi se e iskalo mnogo puti da se razpla4a no sum se sdurjal..gledam da ostana tvurd kakvoto i da me natuji ili razstroi
mi az sam si revla..stra6no mnogo pyti sam revala ama sled tova mi minava po lesno...za edno mom4e samsi izplakala o4ite..edin mesec rev...6toto mnogo go obi4ah i o6te si go obi4am ama kakvo da napravi6 sydba...az mai vyv vseki moment osven ako ne me e hvanala mn ligata moga da se razreva zaradi to4no tozi 4ovek...ama ina4e sam revala daje zaradi brat mi kato po4nem da se karametragi4na rabota sam ob6to vzeto
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
ммм досега съм плакала само за едно момче,ама дооста пъти.Трудно ми беше да преживея раздялата и направо нервите ми не издържаха![]()
чак рев-не,но ми се насълзиха очите когато се скарах с единственото момиче което саъм обичал
Целта оправдава средствата
hahahaa... amiii dva puti sum plakala mn seriozno za mom4eza dve razli4ni mom4eta de.. za purvoto pri4inata be6e 4e go izlugah i na si4koto otgore az skusah s nego ebasi reva be6e 1 sedmica
![]()
za vtoroto sum revala 6totoo.. e trqbvalo da go kusam bez i dvamata da go iskame no se nalaga6e...
ina4e i za drugi mi e bilo gadno no samo do tam.. nikoga pove4e nqma da reva za mom4e![]()
Ами напоследък почти сяка вечер.....а момчето определено не си заслужава.![]()
Любовта е чувсво,което чувстваш,че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал.
Bezbroi pyti .. az sam si revla![]()
V prednata si vruzka izlqh dosta sulzi,a sega sum s podhodq6tiq 4ovek pone za sega i mi se e slu4valo da pla4a 2,3 puti,ne za6toto toi me e naranil koi znae kolko,a za6toto sum malko po-4uvstvitelnano mi se e slu4valo da pla4a i ot radost
![]()
5 pati ot koito 4 za edno i sa6to mom4e i edin patza edno deto be6e 1 godina po malko ot men glupavo ama az sam mnogo 4uvstvitelna i malko mi trqbva.
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
0 пъти.
eто го батко бе (къде е батко?)Първоначално написано от 20/M/Sf
нашия терминатор
той за жена нИ рИве
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
рядко, но се случва![]()
Dosta emocionalen chovek sym i chesto sym plakala za momche. Osobeno za gadjeto mi, za vsqka po-seriozna karanica placha, prosto ne moga da si sdyrjam sylzite. E, veche zapochvam da preodolqvam tiq momenti na slabost, no pyk vinagi sled kato poplacha se chuvstvam po-dobre.
I`m trying to make your dreams come true...
plakala sum mnogo puti za edno mom4e![]()
Никой не заслужава да лееш сълзи за него, а пък тоз дето заслужава, няма да те разплаче.
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life