.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 140
    Повече от фен
    Ami 4esto,na mene kato mi e tujno vinagi pla4a.Ne mislq,4e ima ne6to lo6o ili puk sramno v tova i za mom4eta sum plakala,ama ne 4ak tolkova surcerazdiratelno,pla4a,minava vreme i vsi4ko si e ok.

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    2 to4no mno nikoga ve4e nqma da pla4a

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Never
    In dreams there are no rules...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Dosega prez celiq si jivot sym plakala samo za edno mom4e i poradi dve pri4ini 4e edin pyt misleh 4e sme skarani i posle kogato razbra 4e si go haresvam i se darje6e malko po razli4no no sea si4ko e na 6 Znam 4e za napred o6te 6te pla4kam za mnogo i razli4ni hora no tva e jivota

0biChkam SlyNcEt0 :}

edin edinstven put mi se e slu4valo i to ne samo zaradi nego ami za6toto toi be6e poslednata kapka...
    'm gonna live forever, or die trying !!

Plakal sum za edinstvenata si lubov do sega dosta puti...i za momi4eto koeto mnogo obi4kam sega !!!!

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Nikoe mom4e ne zaslujava salzite mi,a tova koeto gi zasluji nikoga nqma da me razpla4e.Po-princip tova edin ot devizite mi,ama samo vednaj sam plakala i to v4era.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

няколко пъти за едно момиче,дано не се повтори...
    Death is not the end,it`s just the begining.

Голям фен
    Град
    sofia
    mn puti sum plakala za mom4e daje vseki put a pri4inata e 4e toi nikoga nqma da bude moi

Чесно казано...незнам..Плакала съм доста пъти за момче...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Плакала съм само веднъж за момче,защото не отговори на чувствата ми.И съжалявам и ме е яд на себе си,че пророних сълзи за него.Защото не ме заслужаваше.Защото за любовта не трябва да се плаче.За нищо не трябва да се плаче. Живота не трябва да е изпълнен с тъга
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    София
    Ми много пъти съм плакала,защото много пъти съм била разочарованаНо сега съм много щастлива,въпреки че понякога пак се случва да си поплача ,заради човека ,с който съм

Никога приятелката ми ме кара само да се усмихвам и винаги да съм на 100%
    I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif

Guest
    Amii plakala sym dosta pyti,no samo za edno edinstveno mom4e.Xax spomnqm si na 16tiq mi rojden den demek minalata godina 7.5.05.Situaciqta be6e dosta osobena,ama dosta.Bqh haresala edno mom4e,kolko sym go haresvala predi nz,vse pak ni6to ne znaeh za nego,i glavno vsi4ko be6e interes i lubopitnostvo.No imah neblagorazumieto da razpitvam nekvi slu4aini ot kv za nego,toi e dosta izvesten i kakto se podrazbira edni go haresvat,drugi razpravqt gluposti.Gluposti,koito mn me predubejdavaha kym nego.Maika mi sy6to mi go zabranqva6e.Az re6ih da si hvana edin drug,misleh,4e s vremeto 6te go haresam,no za jalost...ne se polu4ava6e,a mn se zalugvah.Ne bqh vijdala mom4eto,s koeto ne bqh kontaktuvala vyob6te,no uj haresvah mn vreme,a prez tova vreme bqh kazala na nqkyv ot kv deto go poznava da mu kAJe za men,toi mukazala a moq lubim mu kazal,4e se se6ta za men,no ne e siguren,4e sym az to4no,no mn iskal da go zagovorq sledva6tiq pyt.Az prez tova se zalygvah s edin drug i to4no na rd-to mi go sre6tnah i toi stoe6e pred men i mn o4akva6e da mu kaja ne6to.No az si vikam abe imam si gadje,a i mani go toq,za koito se nosqt sluhove.I ni6to ne kazah pribrah se v nas i cql sledobqda sym revala super mn vsi4ki se obajdat i mi 4estitqt a az takyv rev za tova mom4e.I kak moje da se zalygvam s onq idiot.

Голям фен
    Град
    sofia
    nqkolko puti i to za samo edin 4ovek za6oto ne go bqh vijdala ot mn vreme
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Плакала съм много.Не мисля 4е е лошо.По принцип съм много емоционален 4овек и не мога да сдържам сълзите си,а и след това се 4увствам много по добре,за какво да си тая болката като мога да я изпла4а.Ама обикновено осъзнавам 4е не е заслужил 4овека за който съм плакала 4ак такова отношение

"ами не помня колко.. много ноо за 1 и същи човек!!"

И аз така. Поначало съм си мн чувствителна и емоционална. Доста често плача за това момче

Някои сигурно ще кажат каква е тая простотия да се плаче,при това толкова много ,но плачът е начин да излееш чувствата си и да преодолееш болката или да се насладиш на радостта.

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Точно 1 път за 1-вата ми любов..

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    никога

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Az sym mnogo 4uvstvitelna i mnogo 4esto pla4kam za razli4ni ne6ta i za mom4e sym plakala do predi 2 dni be6e edno no ve4e ima i vtori v spisaka az 6te sym ZaViNaGi^nEsHtAsTnA kfo se prai takyv e jivota de*a mamicata mu de*a

0biChkam SlyNcEt0 :}

Град
    Stara Zagora
    Плакал съм само веднъж за момиче. Самоч чак сега виждам че не си е заслужавало.

Град
    V neizvestnoto...
    Обичах едно момче супер многои винаги си поплаквах за него,обаче в един момент осъзнах че не го е заслужавал и от тогава за момче не съм плакала и не искам и да плача
    I.KoGaTo.SuMnE.Ti.PrEgUrNi.Me.MaLko.ObIcH.DaI.Mi.H aiDe.LuJi.Me.KaKvA.SuM.Az.SeGa.VuV.TvOiTe.JuJi...

Ами плакала съм май два пъти по любов...то другите пъти са били заради детски неща-болка,каране с приятелка,сбиване,а понякога когато нямам нещо плача на яд...ама тва беше преди години.От любов първият път беше заради първото момче,към което се привазах...още не знам дали беше любов,дали го обичах или беше просто силна преварзаност ама за него няколко пъти съм плакала..и ча като осазнавам къф олигофрен е и колко мн под нивото ми е,пък сам плакала за него..абе ужас...А вторият път в продължение на 8 месеца плачех сяка нощ за бившият,защото го обичах истински и просто не ореживях раздялата...На моменти като се сетя,че е*е някоя непозната,само за единият секс..мъчно ми е щот до преди 2 месец бях готова да си дам живота да бъда с тва момче само за 1 час пак в преградките му,а той не го оцени...Има моменти,които мн ми липсва ама съм прекалено горда пак да го потърся...Кото било минало вече...винаги си казвам за момче няма да плача никога повече,ама сам прекалено чуствителна...Дано за по нататък да не плача за момче,щот той губи като ме зарязва не аз ... Рано или късно всеки съжалява за тва дет е загубил!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Само за 1 момиче съм плакал...мн я обичах...няма да позволя да се повтори...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Град
    Надежда
    Нито веднъж!
    "Owner of a lonely heart is much better than an owner of a broken heart..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си