.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 140
    Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от milanoff
    Нито веднъж!
    "Owner of a lonely heart is much better than an owner of a broken heart..."
    .....but having a lonely heart for long time is worse than anything else....

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

look at
    Guest
    na men mi e stavalo kofti za mn mom4eta,no za edno sam plakala istinski.samo za edno stradah naistina mnogo......no sled dosta vr toi otnovo e v jivota mi

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    plakala sam 2 puti...za edno edinstveno mom4e...tova koeto i sega e v sraceto mi...lubovta mi e nespodelena...a az tolkova mn go haresvam...daje moga da go nareka OBICH...toi ne mi obru6ta vnimanie samo vednuj sme si pisali i tfa e...;( az za nego po vsqko vreme moga da zapla4a no se zdarjam...prosto tazi nespodelena lubov naistina bavno me ubiva...

Повече от фен
    При всяко влюбване съм проливала сълзи.Дори и да съм била с него,пак е имало моменти на страдание!

ne sym palkal nikoga 6tot ne pritejavam tezi jlezi { zasyjalenie }
    Da iska6 da 4aka6.. Da moje6 da ka4a6.. Da znae6 da 4aka6.. Tova e lubov...Da iska6 da 4uka6.. Da moje6 da 4uka6.. Da znae6 da 4uka6.. Tova e sex...

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Винаги заради един и същи човек...Понякога се мразя за това,колко съм слаба,но мися,че притежавам странна свръхчувствителност към него.Просто го обичам твърде много,прекалено много.Иска ми се да спра,да се укротя малко,да се махна,после осъзнавам,че не мога и пак ми се реве
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

FiRe_LaDy
    Guest
    Ami az sam plakala nqkolko pyti,ne pomnq kolko tochno sa.Plakala sam za segashniq si priqtel i za edno momche,koeto adski mnogo me narani tyi kato reshi che sma malka i se podigra s men.No ne syjelqvam,che sym prolqla nqkoi druga sylza ... posle se chuvstvam po dobre.

6te6e mi se da ne sym,no trqbva da si priznaq 4e sym plakala kogato skysax s gajeto mi(pyrvoto),zashtoto bqxme hodili 2 god i 2-riq pyt kogato me otrqzaha mn qko!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Град
    Бургас
    Май напоследък си поплаквам доста и после се ядосвам, щото няма никакъв смисъл
    Абе доста съм си поплаквала
    Just a Kid

Бе не много, може би един или два пъти. Гледам да не си показвам чувствата, дори и пред себе си

Фен
    Град
    Пазарджик
    Само за едно момиче, Мария Георгиева
    Любовта е по-силна от всичко

silviika
    Guest
    nikoga ne sym plakala za mom4e.te ne zaslujavat i si davam mn golqma smetka za tova.

Kogato obicham nqkogo, az go obicham s cqloto si s1rce. Zatova vinagi placha pri razdelite.. ( ne che s1m imala tolkova mnogo razdeli). Ponqkoga placha za priqtel- kogato ima problemi i mu e tejko...
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

един............за първото си гадже..... детска му работа

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

edin-za ba6ta mi nz po kakuv povod be6e, no ne smqtam pove4e da go prava ne za drugo prosto nqma smisal da se pal4e za mom4e.Pone az taka mislq puk i sled muj i tramvai ne se ti4a 6toto vinagi idva drug taka 4e te da se opravqt nie sme si dobre i taka nqma nujda da pla4em!
    Mira bien, todo va mal y todo est

Голям фен
    Град
    Sofia
    Веднъж, преди две години горе-долу.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    Vkyshti
    Az mnogo pyti sym plakala.I to samo tazi godina.Zaradi edno i syshto mom4e i zaradi edna i syshta pri4ina-lubov i adska bolka ot otdale4enostta na tova mom4e...
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Фен
    Град
    sofia
    emi samo edna sylzi4ka sum prolqla za edno mom4e i to 6toto si prekarahme mn qko puk toi zamina na more i kato se vyrna ne mi kaza ni6to togava mi stana mn gadno obiknovenno si kazvam 4e ne zaslujava da se qdosvam za tova no togava ne se sdurjah
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Плача само като се ударя от ръба на масичката по коляното,което ми оперираха.

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Никога,аз нито плача нито рева и то не за такива простотии,никога няма да плача за едно момиче не си заслужава просто!

1 път. Никога пове4е никои не заслужи сълзите ми

oooooo az sam mnogo tejuk slu4ei predi sam plakala no segaaaaaaa sam neponosima pla4a VSEKI den za6toto razbrah 4e mom4eto koeto obi4am me mrazi i vs ne6ta koito mi e kazval sa bili laja.... i za o6te ne6ta me e lugal no tova nqma zn
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

catch_me^f
    Guest
    za jalost mnogo chesto mi se sluchva, no tova trqbva da se promeni

Супер фен
    ами мисля че за момиче само веднъж ....

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си