Az sum f i sum plakala nqkolko puti za mom4e e i za momi4e, no ot priqtelski 4uvstva Plakala sum za mom4e, tuikato mai se vlubih v nego.Dori samata az ne zn 4e ispitvam 4uvstva kum nego.Az bqh na 13 a toi na 24 i vuob6te ne sum dopusnala, 4e postoqnno iskam da go vijdam i taka mi lipsva, za6toto sum vlubena v nego.Toi e tolkova mn po-golqm ot men.....
Vtoriqt put kogato sum plakala za mom4e............Bqhme gadjeta.Toi si be6e na moqta vuzrast-14 god.Toi mn me revnuva6e i na men mi omruzna.Skusahme.Sled tova kolko sum plakala.Kazvam vi tolkova mn mi lipsva6e.Sinite mu o4i......................Mn plakah.
I tretoto mom4e za koeto sum plakala............toi be6e na 20 god, dosta golqm za men, no az hlutnah zdravata po nego.I toi ima6e vina.Postoqnno mi prave6e nameci i toi napravi purvata kra4ka.Zatova stana taka-vlubih se v nego.A toi.......sled tova be6e na rojdeniq mi den vs vurve6e idealno.Pogu6kahme se i t.n.Misleh si 4e 6te se polu4i no uvi.........Qvno toi be6e osuznal 4e sum tvurde malka.Sega i az go osuznavam.Mom4eto si ima6e suvsem razli4ni interesi ot moite.I za nego mn plakah.
E tova sa moite istorii