Amii plakala sym dosta pyti,no samo za edno edinstveno mom4e.Xax spomnqm si na 16tiq mi rojden den demek minalata godina 7.5.05.Situaciqta be6e dosta osobena,ama dosta.Bqh haresala edno mom4e,kolko sym go haresvala predi nz,vse pak ni6to ne znaeh za nego,i glavno vsi4ko be6e interes i lubopitnostvo.No imah neblagorazumieto da razpitvam nekvi slu4aini ot kv za nego,toi e dosta izvesten i kakto se podrazbira edni go haresvat,drugi razpravqt gluposti.Gluposti,koito mn me predubejdavaha kym nego.Maika mi sy6to mi go zabranqva6e.Az re6ih da si hvana edin drug,misleh,4e s vremeto 6te go haresam,no za jalost...ne se polu4ava6e,a mn se zalugvah.Ne bqh vijdala mom4eto,s koeto ne bqh kontaktuvala vyob6te,no uj haresvah mn vreme,a prez tova vreme bqh kazala na nqkyv ot kv deto go poznava da mu kAJe za men,toi mukazala a moq lubim mu kazal,4e se se6ta za men,no ne e siguren,4e sym az to4no,no mn iskal da go zagovorq sledva6tiq pyt.Az prez tova se zalygvah s edin drug i to4no na rd-to mi go sre6tnah i toi stoe6e pred men i mn o4akva6e da mu kaja ne6to.No az si vikam abe imam si gadje,a i mani go toq,za koito se nosqt sluhove.I ni6to ne kazah pribrah se v nas i cql sledobqda sym revala super mn vsi4ki se obajdat i mi 4estitqt a az takyv rev za tova mom4e.I kak moje da se zalygvam s onq idiot.