- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kofti pri4eska
v4era otidoh da se podstrija i onaq mi kaza 4e ot presata mnogo mi nacaftqla kosata i vika 4e trqbvalo da se skasi malko pove4e i az kazah dobre.oba4e tq tolkz mnogo me podkastri 4e sega edvam stiga do ramenete mi, a otzad kato si obarna rakata ne q stigam![]()
v momenta izglejdam adski sme6no i kosata mi izglejda vse edno ne e uformena
do sega vinagi sam se podstrigvala tam, no taq qvno bee6 nova. nz...
ama sega ne moga da se pogledna v ogledaloto kamo li da se pokaja navan.samo se razrevavam kato se setq na kakfo prili4am
i nz kakfo da pravq
pls kajete kak da si varna starata kosa vazmojno nai barzo
6tot ne moga taka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Привет, сега ще ти кажа моите рецепти, които поне на мен действат .Еххх, не очаквай косата ти да лудне, но когато се грижиш за нея ,тя тис е отблагодарява.След всяко къпане, вместо балсам за коса, втривам поне половин опаковка розова или хининова вода в корените.И двете се продават в аптеките и не са скъпи.И веднъж седмично правя следната маска за коса: 1 жълтък, 2 с.л. бадемово масло и 5 стрити на прах хинина.тази смес се нанася с масажиращи движения в корените на косата и след това се разресва.Стои се около 30-45 минутки.дано съм била полезна.Късмет![]()
![]()
муахахахаха, много добре те разбирам))
и аз в понеделник бях на фризьор за пръв път от толкоз време насам... и тая ме окълца и заприличах на грозно зле офъкано куче-помияр![]()
но споко, винаги има начин да се поправи.използвай някви маски, хининова вода.
а ако толкова не можеш да се гледаш заставаш пред огледалото и си пробваш всякви прически, все нещо ще стане ... или просто я връзвай.
при мене даже не може и да се върже муахахаха, приличам на пълен олигофрен без 2та тона гел и лак на главата си![]()
е затфа не ходя по фризьори, дружите по-добре умеят да подстригват...![]()
алелуя.
nosi q varzana![]()
Мацка що не вземеш да си вържеш две плитки и слагаш няква яка шапка и всичко е супер!Аз когато се подстригвам при фризьор а то е рядко винаги ако ме офъкат правя номера с плитките и шапката![]()
mi i az sum s takuv problem.vinagi sum bila s mn dulga kosa(g/d do krusta)ama v nedelq bqh na frizior,za6toto iskah malka promqna,malko oformqne,a to kvo stana......Kakto si bqh s dulgata kosa i izvednuj ostana do malko pod ramenete.napravo ne moga da se gledam v ogledaloto i ot togava po4ti ne izlizam,mn se depresirah.vsi4ki,koito me vidqha me haresaha oba4e az ne moga da se vuzpriema taka.koi znae koga 6te mi porasnea puk i v ponedelnik na u-6te....... napravo ne mi se misli
![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
ee stiga de,kvo tolko!kosata raste ,nqma strashno.az sa6to skoro imah toq problem i napravo nemojeh da se gledam parvata sedmica no posle si4ko se opravi.az se ispravqm seki pat i taka mi izglejda po dalga i po4nah da se vazpriemam pak i sled 1 mesec si4ko she si e kakto predi![]()
Admin-Coki:
Неподходящ размер на аватар!
mi sestra mi minalata godina ima6e bal i ima6e edna mn dulga kosa do krusta,be6e malko izto6tena i za bala iska6e da si mahne samo vruh4etata i da e s dulga kudrava kosa.....e,qvno na friziorkata ne i haresa ideqta:}}taka q ofuka,4e kosata i na kaka be6e malko pod ramenete........kofti trupka,na neq i se reve6e
kakto i da e,mn burzo i porasna s bademovoto maslo-ima go v aptekite i ne e skupo
uspeh![]()
mi >>ZLOBI4KA<< az v momenta sam po sa6tiq na4in samo 4e osven na6te nikoi dr ne me e vidql.
a ina4e misi za ideikite
az sq sam na dve mini opa6leta i tei 6te go karam i s ka4ulka 6tot imam 6traknali u6letai 6apka mai ne mi hodi mnoo
a heninovata voda kolko e goqlma opakovkata 4e izsipva6 polovinata?
![]()
ооо
познато
аз се оклъцках преди 1-2 седмици,саморъчно,толкова беше зле че кат отидох във фризиорския салон да ме опраат ми казаха че са безсилни
ама аз така съ оклъцках,супер смешно е станало
немам търпение да се опрай![]()
иначе за тебе
ми чакаш да порастне,онуй с плитките е добра идея и тъй
чакаш чакаш...![]()
Спокойно, бе, хора косите растат, не е станало нищо страшно. след месец всичко ще е като преди. а относно съветите...... ами не може на една коса да и се заповяда "Расти!". Не си мислете че като излезете на улицата само в косата ви гледат. Малко повече самоувереност и всичко ще си е наред. Няма да забравя миналото лято как червените ми кичури се оказаха ярко оранжави и адки не равномерно нправени.... те дори не бяха кичури ами беше и аз не знам какво просто грое-долу половината ми коса беше като на пипи дългото чорапче........Беше трагично,но аз толкова се смях и честно казано въобще не ми пукаше. Които ме харесва, ще ме харесва със всякаква коса, който не ме харесва и от злато да ми е косата, пак няма да ме харесва.
hm s diademka e leko stranno
ama pak e variant
sq samo trqbva si kupq 4erna
![]()
Споко - има типове с мноо по-кофти прически - имам приятел който изглежда като тоя от снимката http://forums.livingwithstyle.com/at...d=118208&stc=1
друг с ей такава
двама с такава(надявам се и аз скоро)
-
И ТИ МИ РАЗПРАВЯШ, ЧЕ ИМАШ КОФТИ ПРИЧЕСКА !!! Слез на земята момиче - щом тия уруди се осмеляват да излязат на улицата....какво може да спре теб ?![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
ama glei te naro4no sa si napraili takifa pri4eski, a moito e slu4ainost
![]()
ama n6 de po4nah da svikvam pak i kazaha 4e ne bilo tolkz zle
![]()