.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    a3`4oBekbT
    Guest

..."приятелство"

Здравейте! - Искам да побеседваме на тема " приятелство ",защото.. на скоро ми се случи нещо,което ми "подсказа",че То липсва.Не знам как да постъпя,объркана съм.Уча с едно момиче от 5 месеца и остават още 4години..да сме в един клас(надявам се!).А сега,когато още нищо не е започнало - трябва да приключи.В смисъл:Аз много я уважавам,споделям с нея...До скоро и при нея беше тъй,но сега - изведнъж , се отдръпна от мен.Мислих много,опитах се да открия причината,поради която ми е сърдита и поради която Тя иска да ме забрави.Дори ми го заяви - че не й пука за мен.Обаче при мен не е същото - супер рядко срещам свестни хора(т.е. то всеки си е свестен за себе си)...но поне такива,с които аз ще се спогодя...А тя определено БЕШЕ такъв човек,с когото се чувствах прекрасно.Как да разбера къде е проблема...Моля Ви,помогнете ми..не искам да губя такава добра приятелка!

mi moje6 da si otvori6 po6tata ako iska6
    lubovta e kato da vqra6 v duhove.hikoi ne gi e vijdal,no vseki vqrva v tqh.

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Gaden problem!Tq ti e kazala,4e ne i puka za teb!Moje bi ne e iskala da go kaje,no go e kazala!Spored men e redno da es otdrapne6 za izvestno vreme ot neq i sled sedmica-dve da se optai6 da podnovi6 va6eto priqtelstvo!Ako li ne q pomoli da izleznete na edno dalgo kafe i da obsadite otno6eniqta si...Ti trqbava da es opita6 da razbere6,za6to ti e sardita...I vse pak ako ne uspee6 ne univai

Kolko o6te priqteli ima da sre6tne6....
    Uspehhh!!
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    emi tova se polu4ava dosta 4esto. ne vseki moje da ti bude priqtel pove4eto "priqteli" imat navika da ti zabivat noj v garba. vidqlo se e 4e s tazi nqma da stane. trabva da si nameri6 druga priqtelka koqto da q zameni.

a3`4oBekbt
    Guest

..."приятелство"

Хей .. проблема е там,че наистина държа на нея..и не ме интерсува колко още приятели ще срещна по пътя..искам да си запазя и нея.

Nedeto
    Guest
    Macka ne univai!Vsi4ko 6te se opravi...samo 6te ti kaja 4e kogata 4ovek ima absoliutno vsi4ko mu stava bez interesno...Moje bi ti si i spodelqla prekaleno mn i si i pokazala 4e darji6 na neq i i e stanalo sku4no...otdrapni se malko ot neq i tq 6te razbere kakvoe zagubila i sama 6te te potarsi...obedena sam v tova za6toto az samata na skoro se skarah s edna fr i posle az q potasrih...USPEH!

a3`4oBekbT
    Guest

..."приятелство"

Благодаря,Наде за отзивчивите думи,но наистина ми е трудно...а и смятам,че донякъде си права с ' прекаленото внимание ' .Не толкоз,че й обръщам внимание,колкото това,че съм й доказала,че държа на нея.А и дори тя може да признае,че аз съм сред малкото в тоя клас,които наистина й желаят най-доброто и винаги са готови на всичко за нея... ... Единственото нещо,което искам сега(въпреки,че знам,че не е най-правилната постъпка),е да се сдобря с нея ... и да си ' възвърна ' мнението й... и приятелството!

хей,какво стана с твоята приятелка оправихте ли се?аз също преживях такава история преди 3-4 месеца проблема при мене е обаче че аз се борих за нея а пък тя не го разбра!еми какво да се права сега след всяка моя стъпка ме обсъжда и ми говори се съм мърша и прочие а аз все още продължавам да я уважавам и немога да повярвам че е такава лицемерка и двуличница.Но съм сигурна че накой ден тя ще осъзнае че аз съм и била вярна приятелка.Е,то се случи де!всички с които се беше съюзила срещу мене я зарязаха и сега тя ме трърси но аз мене е вече много късно разбрах каква е всъщност.Е,сега остава ти да решиш какво искаш да стане между вас.Ако пак не се получи поне не я запомняи с лошо,защото тя може да е всичко обаче все пак е човек.Пожелавам ти успех!

a3`4oBekbT
    Guest

...приятелството

При мен е абсолютно същия "проблем".Не DaRk_SouL , не сме си оправили взаимоотношенията.Напроти - все по-зле става.Нейн проблем вече.Аз направих каквото можех...оттук нататък - не знам.Т.е. знам - нека тя преценява кое е по-важно - Ината й или Приятелите! Благодаря ти много,DaRk_SouL!Успех и на теб във всяка една твоя 'крачка' =D>

еми незнам тогава!благодаря за пожеланието все пак.Може би трябва да покажеш на своята приятелка че все още продължаваш да я уважаваш и цениш,да се отнасяш по добре с нея, за да разбере тя какъв е правилният път.освен ако ти не я уважаваш вече де.защото тогава и двете ще поемете по различни пътища и никога няма да се оправите.Аз снощи поговорих с моята приятека и нещата между нас се оправиха аз успях да простя всичките и грешки.Помисли си и не се отказвай лесно защото хората казват съдбата ни е начертана обаче аз не мисля така.Аз мисля че ние сами чертаем бъдещето си.Успех!

a3`4oBekbT
    Guest

...приятелство

Хей,ето ме пак .. но този път с по-добри новини.Сдобрих се с "моята" приятелка...Забравихме вече за случая и така наистина е по-хубаво.Надявам се за напред да нямаме повече такива пречки/въпреки,че ще имаме .. / ... ;о) Радвам се за теб , DaRk_SoUl , и успехче за напред ;о))) Приятелството е нежна привилегия,която не всеки получава , но който я получи - трябва да я съхранява ! ;о) Чаоче от мен и много усмивки на всички потребители ;о)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си