- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Sini, zeleni ili tumni o4i predpo4itate?
обожавам тъмно кафяви към черни очи или зелени... мойте са тъмно кафяви![]()
аз пък съм с кафеви очии си ме радват...
![]()
Аз си имам пъстри очи(зелено-кафяви, но клонят към зелени) и много си ми харесват...![]()
Az obujavam zeleni o4i!Moite se pastri i az si gi haresvam,no bih iskala da sa napalno zeleni![]()
Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!
Сини , Зелени ! :P
I can't live without you!!
Mmmm Sini o4i!Mnogo obi4am sini4ki!Moite sa sinio zeleni...daje po skoro pustri!Sqkvi cvetovi imam ama klonqt kum zeleno![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
spored men sa adski 4arovni zelenite o4i!
Az imam sini, ama adski mnogo me kefqt zeleni, ama tymno zeleni...... napravo se pobyrkvam kato vijdam yako tymno zeleni o4i, ama takyv efekt (da sa mnogo tymni) se postiga s le6ti, pone az ne sm sre6tala mnogo 4esto hora s takiva o4i
![]()
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
moite sa suni4ki , za mom4e mi haresvat tamnite a zelenite ne me kefqt mnogo mnogo
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
Sini4ki i zeleni4ki o4i nai-haresvam![]()
zelenki
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
moite sa svtlo kafqvi...i si gi haresvam ne obi4am svetli o4i dori i za mom4e
The pain is temporary!
sini![]()
Еми аз имам зеленички очи , обаче чесно казано най-много обичам тъмните.. близо черни !;-)
сините очи са най-яки и то по-тъмно сините! Мн искам такива очи ама мойте са светло-сини
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Не съм се замислял.![]()
Az sum sus pustri o4i4ki ama mnogo me kefqt tumnite o4i![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
моите очи са хамелион...ако им сложа залени сенки стават светло сини, а със сини стават зелени, със сребърно-сиви...само кафеви не са били...
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Кафевиии много обичам тъмни очи..почти черни особено...Хах иначе и по други се заглеждам...ясно сини...Зелените някак си ми се губят особено на тъмна кожа ама пак съм виждала с мноо яки зелени очи хора...
az OBOJAVAM Zelenite o4i....prosto ...izpadam v nesvqst kato vidqnqkoe mom4e...ili mmmmmm v4era vidqh edin s tumno zeleni o4i, i po sredata malko kafevi4ka...ne znma kak se sdurjah da ne mu se nahvurlq![]()
Mersi na vs, koito si dadoha mnenieto po vuprosa.Na men prosto mi be6e lupopitno koi s kakvi o4i e i kakvi haresva![]()
Зелени и пъстри.
Az ne gledam tolkova cveta,a po skoro formata.Moite o4i sa 4erni,no vinagi sum iskala sini ili svetlo kafiavi.,no ne mi niakva fiks ideia