- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Sini, zeleni ili tumni o4i predpo4itate?
очите...
(разбитите вежди не са важни...)
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ми мойте очи са малко странни, около зениците са сини, след тва преливат в зелено и тъмно зелено.Ако трябваше да избирам, бих си останала с такива, мн ме радват![]()
Zvu4i mn gotino, i az iskam takiva![]()
tova tvoite o4i4ki li sa be ?Първоначално написано от penywise
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
E tva e mnoo iakoПървоначално написано от Resident_Evil
Моите очи са сини, но по - светло сини понякога изглеждат почти сиви.На мен си ми харесват, но наистина не само цвета има значение. Важно е да са красиви. Например аз по принцип харесвам светлооки мъже, но приятелят ми е с кафеви очи и първо тях забелязах в него. Кафевите очи излъчват топлота, сякаш потъваш в тях.
П.С. Идеалът ми за мъж - кестенява коса и сини очи. Дивна хубост!!!
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
понякога намразвам очите си...те са много наситени сини и всички се впечатляват викат ми елф и ме дразнят че никой не смеел да си задържи погледа в тях и съм ги убивала...ужасно са наситени мислех си да ползвам лещи ама не ми дават чувствам се кофти когато всички ме гледат втенчено![]()
premature optimisation is the root of all evil
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
p4elata_brumze e vyrha!!!
Момчета - зелени, в краен случай тъмно сини
Момичета - тъмни до черни
zeleni kym sini
т. 2, 9
Хехехе. Искам да ви обърна внимание за още един вариант. Има една малка групичка хора - горе долу 0,2% от населението на света, които се раждат със състоянието, наречено хетерохромия. По-известно на всички като 'две различни очи'.
Та бих искала да ви питам срещали ли сте такива хора и какво мислите за техните очи?
ПС: Имам хетерохромия - едното ми око е много тъмно кафяво, а другото - пъстро. Познавам още две момичета с едно синьо и едно кафяво. Намирам този вариант за много красив:P
Най-много ми харесват сините очички, каквито са и мойте.![]()
Моите са кафяви,но ми харесват светлите очички![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Зелени най-много харесвам, сини-чат-пат..кафеви...еми и те са хубави.. А моите са кафеви около зеницата съвсем мъничко и към края на ириса вече е леко зеленикаво..преди имах много тъмни очи, но сега започнаха да изсветляват..надявам се да станат бистро зелени![]()
мойте са мн странни като се загледаш са светло кафеви с черни шарки с по края имам пъстри чертички и най в края ми е черно...........ше ги снимам и ше пратя..![]()
падам си по кафеви
Аз се водя с пъстри очи и такива си ми харесват. Нещо м/у синио и зелено.
Ми мойте се водят сини, но имат и сивкави отенъци. Кефят си ме - иначе за момче предпочитам по-тъмни.
mdam s1glasna s1m i az takaПървоначално написано от ycMuBkaTa
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
Ami az imam 4erni o4i i mnogo si gi haresvam,oba4e moq fr e s1s zeleni i mn me kefi p1k maika mu ima napravooo kristalno sini o4i-mn qki!Mn iskam kato neinite![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Харесвам магнитични.Цвета не етолкова важен ама мн се впечатлявам от сини и зелени очи.Също така и пъстрите ми харесват.То излезе че всички цветове почти ми харесват ама с кафеви и черни очи има прекалено мн хора и за това.
az sym sys zeleni i gi haresvam no haresvam i tymniyte i sinite
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Еми всички са хубави![]()
Ама най-мнoго ми харесват такива очи
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Харесвам мъже с шарени очи.
Аз съм с кафеви, но ги намирам за дълбоки и изразителни.
Най-много ми харесват зеленитее сигурно, защото аз съм със зелени ,но.....
![]()
зелените и пъстрите очи направо ме подлудяват....
моите о4и са 4ерни и си падам най-много по тъмните о4и :о).Но като малка иска сини.Сега ако нямах 4ерно о4и бих искала зелени.Но любими си ми остават 4ерните \/
![]()