- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Sini, zeleni ili tumni o4i predpo4itate?
Моите очи са сини, понякога сивеят и си ги харесвам. Приятелят ми има пъстри очи - в средата са кафеви, а към края са зелени - и също ми харесват, иска ли питане.Нямам някакъв определен любим цвят, но определено не ми харесва цвета на всички сложили си тъмно сини лещи (както и май почти всеки цвят леща - особено леща със светъл цвят в/у тъмно око).
А от писалите в темата излиза, че едно 80% от хората са със зелени очи (и или не са с такива (ами примерно пъстри или светло кафеви), или повечето зелени очи на България са се събрали в този форум - и все пак съм склонна да вярвам на първото).
А както казах и в началото на поста си - няма значение самия цвят на окото, впечатлението зависи от погледа, а и от доста други неща.![]()
ami sini i zeleni o6te pove4e kato o4ite sa mi zeleni![]()
moite sa si sini4ki i mi haresvat no za mom4e haresvam 4erni![]()
TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.
zeleni n oza jalost imam kafqvi![]()
луда съм по големите дълбоки......Сини очи![]()
Винаги съм предпочитала тъмни очи.Сигурно защото моите са светли незнам, но тъмни очи просто ме подлудяват мога да ги гледам с часове...![]()
В повечето случаи тъмни
zeleni pustri ili sini ako bqh rusa...![]()
![]()
Ами моите не са пъстри но са кафяво-зелени и си ги харесвам...![]()
Ина4е харесвам най-много СИНИ и ЗЕЛЕНИ очи.Е...ами и КАФЕВИТЕ са хубави...![]()
Ина4е постоянно ми казват,4е имам много изразителен и дълбок поглед!!!!!!!!
аз съм с кафеви ,ама искам сини![]()
![]()
Имам синьо-сиви очи, но винаги съм искала по-тъмни. Кафевите нюанси много радват.![]()
и мен супер много харесвам сините очи няма значение дали са светли или тъмни !!!Пак са супер якии.......жалко че моите са кафяви
![]()
Супер!!!Това е много яко!!!Моите не са пъстри обаче са кафяво-зелени и много ме радват!!!Първоначално написано от x
Аз съм с тъмнокафяви очи и си ги харесвам. Иначе много ми допадат и зелените
.
Аз имам много тъмни очи (почти са черни) а много бих искала да имам сини или зелени или просто светло кафеви...![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък имам сиви очета и много си ги харесвам.
Моите са черни, но винаги съм искала да имам очите на майка ми.. Нейните са зелени и мн красиви..![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
е, аз обожавам кестеняви очи - това е малко по-различно кафяво, някак топло. и принципно харесвам "топли" очи, а сините често изглеждат някак студени и им липсва дълбочина (ама да не се обиди някой, това си е само мое мнение)...зелените също са много красиви...обаче златистокафяви, леле - това е страшно красиво, особено ако ги има момиче и носи някакви бежови сенки, тогава как само изпъкват, супер красиво е
Аз най-обичам сини очи.
Е направо ти завиждам за очитеПървоначално написано от BeBeToY
[/u]
Плс,някой може ли да качи снимка на СИВИ ОЧИ???![]()
Dove4era 6te si gi snimam i 6te se opitam da gi ka4a vav foruma dano se vijda hybavo![]()
моите очи са черни ,а и мн си ги харесвам