.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 149
    Повече от фен
    vinagi sam iskala da imam sini ochi no si imam zeleni,koito mnogo si gi haresvam

Even heaven is hell without you

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Моите очи са сини, понякога сивеят и си ги харесвам. Приятелят ми има пъстри очи - в средата са кафеви, а към края са зелени - и също ми харесват, иска ли питане. Нямам някакъв определен любим цвят, но определено не ми харесва цвета на всички сложили си тъмно сини лещи (както и май почти всеки цвят леща - особено леща със светъл цвят в/у тъмно око).

А от писалите в темата излиза, че едно 80% от хората са със зелени очи (и или не са с такива (ами примерно пъстри или светло кафеви ), или повечето зелени очи на България са се събрали в този форум - и все пак съм склонна да вярвам на първото).

А както казах и в началото на поста си - няма значение самия цвят на окото, впечатлението зависи от погледа, а и от доста други неща.

ami sini i zeleni o6te pove4e kato o4ite sa mi zeleni

moite sa si sini4ki i mi haresvat no za mom4e haresvam 4erni
    TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.

Guest
    zeleni n oza jalost imam kafqvi

луда съм по големите дълбоки......Сини очи

Винаги съм предпочитала тъмни очи.Сигурно защото моите са светли незнам, но тъмни очи просто ме подлудяват мога да ги гледам с часове...

Супер фен
    В повечето случаи тъмни

zeleni pustri ili sini ako bqh rusa...

Guest
    Ами моите не са пъстри но са кафяво-зелени и си ги харесвам...
    Ина4е харесвам най-много СИНИ и ЗЕЛЕНИ очи.Е...ами и КАФЕВИТЕ са хубави...

Guest
    Ина4е постоянно ми казват,4е имам много изразителен и дълбок поглед!!!!!!!!

аз съм с кафеви ,ама искам сини

Имам синьо-сиви очи, но винаги съм искала по-тъмни. Кафевите нюанси много радват.

и мен супер много харесвам сините очи няма значение дали са светли или тъмни !!!Пак са супер якии.......жалко че моите са кафяви

:D
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от x
    моите очи са хамелион...ако им сложа залени сенки стават светло сини, а със сини стават зелени, със сребърно-сиви...само кафеви не са били. Think ..
    Супер!!!Това е много яко!!!Моите не са пъстри обаче са кафяво-зелени и много ме радват!!!

Аз съм с тъмнокафяви очи и си ги харесвам . Иначе много ми допадат и зелените .

THE BEST
    Guest
    Аз имам много тъмни очи (почти са черни) а много бих искала да имам сини или зелени или просто светло кафеви...

Аз пък имам сиви очета и много си ги харесвам.

Град
    Ямайка:)
    Моите са черни, но винаги съм искала да имам очите на майка ми.. Нейните са зелени и мн красиви..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Guest
    е, аз обожавам кестеняви очи - това е малко по-различно кафяво, някак топло. и принципно харесвам "топли" очи, а сините често изглеждат някак студени и им липсва дълбочина (ама да не се обиди някой, това си е само мое мнение)...зелените също са много красиви...обаче златистокафяви, леле - това е страшно красиво, особено ако ги има момиче и носи някакви бежови сенки, тогава как само изпъкват, супер красиво е

Аз най-обичам сини очи.

THE BEST
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBeToY
    Аз пък имам сиви очета и много си ги харесвам.Hе нося лещти!Mн често се сменят според това какво съм си облякла стават тъмно сиви,сини,синьо-зелени.
    Е направо ти завиждам за очите [/u]

xaxaxaxaxaxaxa
    Guest
    Плс,някой може ли да качи снимка на СИВИ ОЧИ???

Dove4era 6te si gi snimam i 6te se opitam da gi ka4a vav foruma dano se vijda hybavo

моите очи са черни ,а и мн си ги харесвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си