- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Normalno li da se vlubi6 v nai-dobriqt si priqtel??!
Nai-dobriqt mi priqtel e mom4e!!I ne znam kvo stava,ama az mai zapo4vam da se vlubvam v nego..Tova normalno li e?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Ne e prosto normalno, a mnogo veroqtno. "Nai-dobriq priqtel" e ili gei ili skoro se vlubvame v nego....hahahha![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Ми естествено,че е нормално!!!Преди всичко той е ...човек,момче...пък това че ти е наи-добрия приятел според мен няма никакво значение(т'ва си е лично мое мнение)![]()
i az mislq taka \Първоначално написано от ^Black_Dove^
/ \
/
A 6te ako ot nai-dobur priqtel stane gadje..?Shete se promenqt li otno6eniqta ni!I ako da,kam po-dobro ili kam po-lo6o???![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Аз пък мисля,че има значение!Защо ли?Защото,на кратко,приятелството е вечно,а любовта НЕ Е!
Мъжкото приятелство - донякъде... иначееее...Първоначално написано от Game_Over_Boys
![]()
xaxa kakvo ina4e...![]()
vsi4ko zavisi ot horata we .... nqkoi se obi4at i do kraq na jivota si .. na drygi barzo barzo im minava tai 4e ne slagaite si4ki pod edin kantar .. a po temata .. mi normalno az imam mn priqteli i priqtelki v sa6toto polojenie . pyk i ako toi se e vlubil v teb o6te po dobre ... neznam dali 6e stane po dobre ako tragnete .. no ima i hubava strana 6tom ste nai dobri priqteli zna4i se poznavate mn dobre a tova e hubavo za edna vrazka ... ama pogovori si i s nego .. dvamata 6te se spravite po dobre otkolkoto nie tuka se opitvame da pomognem
Thanks na kotenceto_f ti si super!Ti si parviq,koito naistina mi pomogna i me razbra!
)) radvam se ... mi sigurno sam te razbrala 6toto se e slu4valo na moi priqteli puk i imam tuka edin koito iska da mi e nai nai nai dobriq priqtel puk az znam 4e me haresva .. ama karai ...
ama az vinagi sam tvardqla 4e trqbva da si govorite s tozi 4ovek 6toto vie nai dobre si znaete kakvi sa vi 4ustvata i otno6eniqta i t.n. ..... ako se setq o6te ne6to 6e pi6a
ооо
даа
напълно нормално е
за тфа 1 правило-никога най-добър фр момче,щото или той ше иска да ме изчука,или аз него
така де...![]()
Има една приказка: Най-добрият приятел винаги може да ти стане гадже, но гаджето най-добър приятел-никога.
Така че си е нормално да се влюбиш в него, но ти си прецени дали си струва да си разваляте приятелството.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от ycMuBkaTa
По-горе някой беше писал, че си зависи от хората и че познаваш този човек много добре и знаеш какво да очакваш от него, знаеш какво обича и какво не, къде обича да ходи и къде не и т.н. Което е страхотно, защото го познаваш като най-добрия си приятел и знаеш всичките му недостатъци и ги приемаш.
Но ти мислиш ли, че и той чувства това, което и ти? Или, когато седнете да си поговорите и му пуснеш тази "бомба", той няма да е сконфузен, притеснен. Защото ще поставиш и нето и себе си в много кофти ситуация /в случай, че не отвръща на чувствата ти/ Ще се чувствате неловко и двамата заради едно нещо - това, което ти чувстваш. Така има възможност да унищожиш това приятелство и въпреки всичко д ане станете нещо повече от приятели. В такава ситуация губиш много.
Ако пък те харесва и тойСупер яко ще си изкарвате и ще бъде като в приказка. До кога? Не е гаранция, че ще продължи тази връзка дълго. Пак губиш - този път и най-добрия приятел, и гаджето.
А ако си бъдете винаги хепи /е, чат-пат се карате, няма връзка без спорове/... - това ми звучи като някаква химера.
А ако си замълчиш и не му кажеш какво чувстваш - пак губиш, защото няма да знаеш каквое щяло да стане или дали нямаше да стане онази химера.
Но от друга страна много често бивши гаджета си остават приятели и вие може да си останете най-добри приятели.
Успех, каквото и да решиш да направиш и дано да избереш правилното решение.![]()
estestveno 4e e normalno se pak ako izlizate vseki den i ste sviknali zaedno i v pove4eto takiva slu4ai vinagi po4va6 da go haresva6 pove4e i pove4e no e gre6no za6toto edna eventualna vruzka moje da sasipe priqtelstvoto vi koeto ste gradili dulgo vreme
i kvokat nema parno i kvokato e zima ^-IanISexA-^ SuperMen sam razberi ma! ! !
Blagodarq za va6ata pomo6t!Donqkade mi pomognahte..![]()
![]()
suvsem normalno e da se vlubi6,za6toto 6tom ti e nai-dobur priqtel haresva6 i polojitelnite i otricatelnite mu ka4estva....6tom si go dopusnala za priqtel i si se nau4ila da go ponasq6 s vsi4kite mu nedostatuci,zna4i moje da ti bude i pove4e ot priqtel...of pak ne se izrazih kato horata ama nadqvam se da razbere6...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
suvsem normalno e da se vlubi6,za6toto 6tom ti e nai-dobur priqtel haresva6 i polojitelnite i otricatelnite mu ka4estva....6tom si go dopusnala za priqtel i si se nau4ila da go ponasq6 s vsi4kite mu nedostatuci,zna4i moje da ti bude i pove4e ot priqtel...of pak ne se izrazih kato horata ama nadqvam se da razbere6...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Emi da.. normalno e.. i na men mi se slu4va.. Priqtelstvoto prerastva v ne6to pove4e.. ni6to neestestveno..
Честно казано по-голямата част от хората така се влюбват - запознават се , оппознават се, сприятеляват се и накрая стават толкова близки че не могат един без другА това със забивките прерастващи в сериозни връзки.... ами никога не съм вземала насериозно момче което целта му всеки петък е да забие някоя.
На приятеля ти трябва да му споделиш чувствата си, но много внимателно може би първо да "изучиш" поведението му към теб да разбереш има ли някакви индикаиции че те харесва, после да му намекнеш само, че го харесваш и ако не се усети, щото момчетата по някога са много заблудени, чак тогава да му кажеш в прав текст иначе има опастност да се стреснеУспех
emi normalno e kfo iskash se pak e mom4e . az moia nai-dobyr priqtel nikoga ne bih se vliubila v nego shtot nekak si ne go vazpriemam kato mom4e za gadjeПървоначално написано от maily
![]()
za men e normalno,a i mn vruski sa po-stabilni kogato zaedno sa mn dobri priqteliz,ashotot znaqt vsichko edin za dr(ako sa mn dobri fr,kakto kazvash ti) ...m/u tqh nqma taini...i...Prosto vruskata moje bi sht ee po-dobra![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Da tova si e mnogo normalno osobenno koto imash predvid che shte si na-dobri priqteli i si mate golqmo doverie!!!Az sushto predi hodeh s nai-dobriq mi priqtel i moga da ti kaja che se razbirahse super dobre
samo shte kaja 4e az sum vluben v nai dobrata mi priqtelka i e imalo mejdu nas taka da se kaje "romansi" ..i si mislq 4e ako trugnem ako ne buda s neq cql jivot shte se samoubiq posle...az sum na 18 godini samo ;]