- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Normalno li da se vlubi6 v nai-dobriqt si priqtel??!
Аз мисля, че е напълно нормално.![]()
hmm...napulno normalno e....ne se u4udvam
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Напълно правилноПървоначално написано от Game_Over_Boys
И аз така мисля
Когато на готин човек му е кофти, това е блуз. Когато на кофти човек му е гот, това е ЧАЛГА!!!
Razbira se che e normalno ako si postoqnno s nego...predpolagam spodelqte si vsi4ko nali ti e nai dobar priqtel razbirate se bez problemi i t.n. ama e malko kofti da razberesh 4e nai dobriqt ti priqtel na koito si spodelql vsi4ko te obicha
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Mili4ka risk pe4eli risk gubi taka 4e ako sa silni 4ustvata ti deistvai stiga i toi da izpitva s16totot k1m teb . Az imam priqteli koita bqha nai dobri priqteli 3 godini i sega sa si zaedno ve4e 5 meseca i nikakvi problemi za tova moqt savet e da si pogovorite :P![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
НапЪлно нормално е
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
az sum bila dvaputi v takava situaciq.
purvo nai-dobriq mi fr se vlubi v men,az ne bqh i taka si razvalihme priqtelstvoto.samo kak go obi4am tova mom4e,ama ve4e 2 godini ne mi govori
sega si imam dr nai-dobur fr i az sum vlubena v nego.ne smeq da mu kaja,za6toto me e strah da ne go izgubq,a puk mi e mn qko s nego i mn go obi4am.mn puti sum si mislila da mu kaja,no ne moga...samo kato si pomislq kakvo moje da izgubq...
taka,4e napulno te razbiram i znam kolko e trudno,no tova e abslutno normalno.otdavna sum razbrala,4e samo priqtelstvo m/u mom4e i momi4e nqma.vse ediniq 6te ima 4uvstva kum dr,
bih te posuvetvala ako si po-smela ot men da mu kaje6,no ne da mu go iztrelq6.ako toi ne ti otgovori na 4uvstvata ne mu se surdi,ostanete pak pr
uspeh!!!!!!!!!!!
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
Савсем нормално е![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Не съм чела другите мнения, но ДА разбира се, че е нормално,но дали е хубаво..това си зависи от самите хора! А и кво значи хубаво в случая то просто се случва!Ти обаче имаш трудната задача да решиш дали трябва да разкриеш чувствата си и дали те няма да развалят приятелството ви (както казах зависи от хората) Щом си се влюбила в най-добрия си приятел мисля, че е по зле да живееш с тази тайна любов, но да любовта понякога разваля приятелството и все пак казвам понякога.
Това приятелството да се превърне в любов има и своите рискове: или след като свърши тази прекрасна любов(не казвам че няма да е продължителна) приятели няма да останете поне при 90% е така дори нз дали ще се виждате, или ще си останете приятели, но не и най-добри както предижалко наистина надявам се да не се случи
![]()
Ти решаваш кое е най-доброто!!!
Thanks na vsi4ki mn mi pomognahte..![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Много хора се страхуват да признаят че имат чувства към най-добрия си приятел,защото се страхуват тази любов да не разруши приятелството им...Но ако чувствата са от двете страни е безсмислено да се прикриват.Няма нищо странно в това да се влюбиш в най-добрия си приятел и да ти кажа във много от приятелствата между момче и момиче често се среща поне единия да изпитва чувства надхвърлящи приятелските.Така че ако мислиш че имаш шанс със него опитай се да го спечелиш не само като приятел![]()
[quote="ycMuBkaTa"][color=darkred][i]Има една приказка: Най-добрият приятел винаги може да ти стане гадже, но гаджето най-добър приятел-никога.
мии ние с бившия ми сме най-добри приятели сичко си споделяме и мноу си обичкаме като брат и сестра сме и не можем един без друг..миналото е минало и край но при всеки различно
а п.т. зависи от вас как ще се развият нещата за в бъдеще.. ако просто усетите и двамата че нещо не върви и се разделите може да останете отново бест фр.. но ако има изневяра или нещо подобно вероятносста да сте пак най-добри приятели е малка![]()
поговори с него сподели чувствата си може да са взаимни и ще ти е по-лесно. Надявам се да съм ти помогнала![]()
![]()
Първоначално написано от ^Black_Dove^
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако под приятел се разбира моя БФФ Альоша (1 камил) то тогава да!
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
абе не знам до колко е нормално, но се случва...факт.
Нормално ли е да вадите нафталинови теми?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами и аз не мога да реша..
От една страна е нормално:
- Вече сте свикнали заедно.Разхождате се и си отделяте повечче време един за друг.
Но от друга страна:
- А и понякога става така,че в една връзка настъпва и раздяла..А тогава може и да се променят и приятелските ни отношения..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
не е нормално...и ще умреш до 6 часа,ако не му духаш...след тва тряа му се надупиш...след всичко тва тряа си отрежеш цялата коса и да я изгориш...
случая е нож с две остриета..Първоначално написано от maily
нормално е, ако си контактуваш с малко момчета. Така имаш малък избор и се мяташ на най-добре познатия тиПървоначално написано от maily
![]()
п.п. тва си е моя теория
hating you makes me all warm inside : )
не случайно изразът е "повече от приятели"!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Не е нормално!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ебете се хора.В крайна сметка живота е най-голямата ебавка
haha dosta normalno daje az sega hodq s nai-dobria mi fr [kogoto poznavam ot destvtoto] ve4e 4 meseca![]()