.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз мисля, че е напълно нормално.

Супер фен
    hmm... napulno normalno e....ne se u4udvam

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Цитирай Първоначално написано от Game_Over_Boys
    Аз пък мисля,че има значение!Защо ли?Защото,на кратко,приятелството е вечно,а любовта НЕ Е!
    Напълно правилно И аз така мисля
    Когато на готин човек му е кофти, това е блуз. Когато на кофти човек му е гот, това е ЧАЛГА!!!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Razbira se che e normalno ako si postoqnno s nego...predpolagam spodelqte si vsi4ko nali ti e nai dobar priqtel razbirate se bez problemi i t.n. ama e malko kofti da razberesh 4e nai dobriqt ti priqtel na koito si spodelql vsi4ko te obicha
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Град
    Dobrich
    Mili4ka risk pe4eli risk gubi taka 4e ako sa silni 4ustvata ti deistvai stiga i toi da izpitva s16totot k1m teb . Az imam priqteli koita bqha nai dobri priqteli 3 godini i sega sa si zaedno ve4e 5 meseca i nikakvi problemi za tova moqt savet e da si pogovorite :P
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    НапЪлно нормално е

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

az sum bila dvaputi v takava situaciq.
    purvo nai-dobriq mi fr se vlubi v men,az ne bqh i taka si razvalihme priqtelstvoto.samo kak go obi4am tova mom4e,ama ve4e 2 godini ne mi govori
    sega si imam dr nai-dobur fr i az sum vlubena v nego.ne smeq da mu kaja,za6toto me e strah da ne go izgubq,a puk mi e mn qko s nego i mn go obi4am.mn puti sum si mislila da mu kaja,no ne moga...samo kato si pomislq kakvo moje da izgubq...
    taka,4e napulno te razbiram i znam kolko e trudno,no tova e abslutno normalno.otdavna sum razbrala,4e samo priqtelstvo m/u mom4e i momi4e nqma.vse ediniq 6te ima 4uvstva kum dr,
    bih te posuvetvala ako si po-smela ot men da mu kaje6,no ne da mu go iztrelq6.ako toi ne ti otgovori na 4uvstvata ne mu se surdi,ostanete pak pr
    uspeh!!!!!!!!!!!
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Савсем нормално е
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Не съм чела другите мнения, но ДА разбира се, че е нормално,но дали е хубаво..това си зависи от самите хора! А и кво значи хубаво в случая то просто се случва! Ти обаче имаш трудната задача да решиш дали трябва да разкриеш чувствата си и дали те няма да развалят приятелството ви (както казах зависи от хората) Щом си се влюбила в най-добрия си приятел мисля, че е по зле да живееш с тази тайна любов, но да любовта понякога разваля приятелството и все пак казвам понякога.
    Това приятелството да се превърне в любов има и своите рискове: или след като свърши тази прекрасна любов(не казвам че няма да е продължителна) приятели няма да останете поне при 90% е така дори нз дали ще се виждате, или ще си останете приятели, но не и най-добри както преди жалко наистина надявам се да не се случи
    Ти решаваш кое е най-доброто!!!

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Thanks na vsi4ki mn mi pomognahte..
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Много хора се страхуват да признаят че имат чувства към най-добрия си приятел,защото се страхуват тази любов да не разруши приятелството им...Но ако чувствата са от двете страни е безсмислено да се прикриват.Няма нищо странно в това да се влюбиш в най-добрия си приятел и да ти кажа във много от приятелствата между момче и момиче често се среща поне единия да изпитва чувства надхвърлящи приятелските.Така че ако мислиш че имаш шанс със него опитай се да го спечелиш не само като приятел

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    [quote="ycMuBkaTa"][color=darkred][i]Има една приказка: Най-добрият приятел винаги може да ти стане гадже, но гаджето най-добър приятел-никога.

мии ние с бившия ми сме най-добри приятели сичко си споделяме и мноу си обичкаме като брат и сестра сме и не можем един без друг..миналото е минало и край но при всеки различно

а п.т. зависи от вас как ще се развият нещата за в бъдеще.. ако просто усетите и двамата че нещо не върви и се разделите може да останете отново бест фр.. но ако има изневяра или нещо подобно вероятносста да сте пак най-добри приятели е малка
    поговори с него сподели чувствата си може да са взаимни и ще ти е по-лесно. Надявам се да съм ти помогнала

Когато дойде,не пита ....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ^Black_Dove^
    Ми естествено,че е нормално!!!Преди всичко той е ...човек,момче...пък това че ти е наи-добрия приятел според мен няма никакво значение(т'ва си е лично мое мнение)
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ако под приятел се разбира моя БФФ Альоша (1 камил) то тогава да!
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    абе не знам до колко е нормално, но се случва...факт.

Нормално ли е да вадите нафталинови теми?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Ами и аз не мога да реша..
    От една страна е нормално:
    - Вече сте свикнали заедно.Разхождате се и си отделяте повечче време един за друг.
    Но от друга страна:
    - А и понякога става така,че в една връзка настъпва и раздяла..А тогава може и да се променят и приятелските ни отношения..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    не е нормално...и ще умреш до 6 часа,ако не му духаш...след тва тряа му се надупиш...след всичко тва тряа си отрежеш цялата коса и да я изгориш...

Цитирай Първоначално написано от maily
    A 6te ako ot nai-dobur priqtel stane gadje..?Shete se promenqt li otno6eniqta ni!I ako da,kam po-dobro ili kam po-lo6o???
    случая е нож с две остриета..

Re: Normalno li da se vlubi6 v nai-dobriqt si priqtel??!

Цитирай Първоначално написано от maily
    Nai-dobriqt mi priqtel e mom4e!!I ne znam kvo stava,ama az mai zapo4vam da se vlubvam v nego..Tova normalno li e?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    нормално е, ако си контактуваш с малко момчета. Така имаш малък избор и се мяташ на най-добре познатия ти

п.п. тва си е моя теория
    hating you makes me all warm inside : )

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    не случайно изразът е "повече от приятели"!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Не е нормално!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Sofia
    Ебете се хора.В крайна сметка живота е най-голямата ебавка

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    haha dosta normalno daje az sega hodq s nai-dobria mi fr [kogoto poznavam ot destvtoto] ve4e 4 meseca

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си