.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi

Kakvo pravite kogato ste....?

kAKVO Pravite kogato ste podtisnati ili ne se 4uvstvate dobre?a kogato ste na sedmoto nebe i jivotat e O.K!Molq vi pi6ete.. [-o<
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Фен
    Град
    София

Re: Kakvo pravite kogato ste....?

Цитирай Първоначално написано от maily
    kAKVO Pravite kogato ste podtisnati ili ne se 4uvstvate dobre?a kogato ste na sedmoto nebe i jivotat e O.K!Molq vi pi6ete.. [-o<
    Когато съм подтиснат, се чувствам доста добре. Тогава се усещам най-пълноценен. Чета книжки, даже понаписвам туй онуй. Когато се чувствам добре....

Абе... що за въпрост в раздел СЕКС?

Когато съм подтиснат - правя секс, за да компенсирам лошото настроение. Когато съм на седмото небе - се възползвам - и правя секс..

Глупости. В тези теми никой не чете написаното. Всеки пише с надеждата да бъде забелязан. Не е гот.

Фен
    Град
    където поискам

Когато съм подтисната слушам музика,или просто стоя и гледам в една точка!Първият вариант е по-добър,защото при втория може да луднеш!Най-добре е да не се затваряш в себе си,да излезеш,да се разходиш...ако ти е самотно да си потърсиш компания!
    Когато съм щастлива незнам какво правя=)))

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    night_king bez da iskam go napisah v forum seks...XAXA
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

to po princip az si se depresiram kato mi e gadno si puskam balads top 20 i pesnite me dovarshvat,primerno sega vremeto e ujasno i dosega slushah lubimite si baladi i se depresirah no sega pusnah drugi pesni i v momemnta sma na 6 vse pak e petyk i trqbva da sma v doro nastroenie za da si prekaram dobre pozdrav Infernal - From Paris To Berlin

Фен
    Град
    София
    Аееее, стягайте се. Без кофти настроенията няма да можем да се насладим на веселата част от живота.

Така че - главата горе... и другата също, ако имате под ръка.

Работното време мисля да го посъкратя и да дръпна 4-5 часа сън

night_king bez da iskam go napisah v forum seks...XAXA
    п.п.: хаха, кой за каквото си мисли

Супер фен
    emmi kvo luskam bastuna

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

омг... това за раздел секс ли е? И по темата , кфото , когато ,както ми се иска правя!

Guest
    Az li4no kat sum mn depresirana fa6am noja i si igraikam s nego vurhu rukata mi toi me ospokoqva ili goorq s nekoi priqtel ili slu6am musika a kat sum 6tastliva -spodelqm 6tastieto si sus si4ki na po bira ili po drug na4in.......

\/ \/ \/ \/ \/ \/ tva gore bqh az
    Олигофренията е най-сладкото нещо на света

Повече от фен
    kogato sam podtisnat gledam da se razseq kato sam v kompaniqta na priqtelkata si... s neq sam nai dobre a kogato sam na sedmoto nebe pak sas neq no da sme sami...

Град
    Vratsa
    Когато съм подтисната пия. Когато се чувствам добре пак пия заедно с приятеля ми. Е с него не пием само и други неща правим важно е да сме заедно. Нали знаете какво са заричат младоженците заедно в радости и болка

kogato mi e kofti slu6am muzika silno i bleq v edna to4ka i se nalivam vinagi s amareto a puk kogato mi e veselo...zavisi kade sum obiknoveno tancuvam xaxaxa
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Град
    На оня свят

Цитирай Първоначално написано от Night_Knight

Глупости. В тези теми никой не чете написаното. Всеки пише с надеждата да бъде забелязан. Не е гот.

По някаква случайност (и аз си се чудя как и защо ) ама ти прочетох мнението .
    добре де... не цялото.... :P
    По темата - като съм депресирана се самосъжалявам, после не мога да се гледам в огледалото, слушам балади и рева. Като съм на седмото небе се смея с цяло гърло не зависимо къде съм и с кого, свирукам си по улиците и си танцувам.... и така...:P

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си