.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    predi vek......
    oh gospodi
    togava jenite sa bili dlujni da spqt s nqkoi muj koito gi poiska za6toto ina4e sa otnasqli perdah
    t.e. jenite sa bili uli4nici
    taka 4e ne mojeme da se sravnqvame s tqh
    a sega vse pak ima SVOBODA NA SLOVOTO i pr.
    taka e po kef.....za jenite
    Миличка, в грешка си преди век жената е трябвало да е девствена до сватбата, а мама и тате са и избирали съпруг. ако не е била "чиста" съпругът е имал право да я върне на родителите и, тя се е превтъщала в позор за семейството много от случайте са завършвали със самоубийство. за повече информация прочети "Железния светилник" на Талев или пък "Хайка за вълцию'' или някоя друга книжка. А това за свободата на словото и уличниците е сори, но въобще не го схванах.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Фен
    Град
    Iowa
    Що харесваме експерименти? Не вярвам... да ни е заложено... да експериментираме... в секса, как така кое ни кара да искаме да правиме такива опити (попринцип) изобщо ... защо правиме такива експерименти !?
    Защо животните не правят анален секс свирки и т.н. ... ?? Животните имат ли оргазъм? Има ли животни-гейове ?
    кой ще ми отговори

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kin
    Що харесваме експерименти? Не вярвам... да ни е заложено... да експериментираме... в секса, как така кое ни кара да искаме да правиме такива опити (попринцип) изобщо ... защо правиме такива експерименти !?
    Защо животните не правят анален секс свирки и т.н. ... ?? Животните имат ли оргазъм? Има ли животни-гейове ?
    кой ще ми отговори
    Нирвана - чувството на съвършено блаженство. хората сме познали удоволствието от секса и ни е заложено да чувстваме и правим някакви перверзни(при някои извратени ) неща за да намерим "съвършеното удоволствие", всеки път се стремим да е по добре от предния. А ако правим аналог с животните - те са лишени от чувства мисли фантазия и подсъзнание. Ние не сме и точно това ни прави различни. А ако не ни беше заложено да експериментираме и да опознаваме непознатото днес дали Америка щеше да е открита?

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Фен
    Град
    Iowa
    добре що нема кобила каде да тр'ъча да ебе други женски конйе ? поне аз не съм виждал

Мега фен
    Аз не съм привърженик на аналния секс, той е извращение за мен. Дали се е обръснал не е от почти никакво значение, както и дали аз съм гладка. Да те светна, че нормалните хора в миналото са правели секс само в мисионерската поза и мъжете не са и помисляли, че и жената би следвало да получи удоволствие - важен е бил родът. Просто сега хората са разкрепостени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си