- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mom4eta, Pla4ete li?
neka sega da 4uem,razbirase na vseki mu se e slu4valo da pla4e kato e bil na 5 godinki i si e prysnal glavata na nqkoe dyrvo. Ne govorq za takyv rev..a za sylzi ot 4uvstva, kolko pyti vi se e nalagalo, pravili li ste go pred drugi, vyn6ni lica? Kolko 4esto vi se nalga..?
За последните 8 години... няколко пъти
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Бях на 15 ,а тя на 16. Сега съм на 16.Първоначално написано от akademika
За друго не си е струвало.
За момиче съм плакал 2-пъти ...последния пат беше сношти ..![]()
![]()
веднъж когато си счупих ръката и я наместваха от болката иначе не приплаквало ми се е но се стискаш и толкоз
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Мдам, за последната година......5 пъти...
ми според мене няма нищо срамно ... може да те сцепат от бои в некоя дискотека и да не плачеш , обаче вътрешната болка (примерно чуствата)... може мн лесно да пуснеш сълзи..
аз лично вчера![]()
to az nepla4a pa mom4eta da pla4at leleee ako vida mom4e da pla4e zaradi 4uvstva 6te umra ot smexexexeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nqma smisal ot revane
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Оф да...доста често даже ми се случва...ми ко да се прави-приемам всичко прекалено лично...и така...пък и напоследък имах разни проблеми...абе...плача.
brei, nedumai...ama ako nqkoi ti zabii 1 6amar 6i zacivri6 naliПървоначално написано от nymphetamine_girl_199239
![]()
плакъл съм само за едно момиче което в крайна сметка ми изсмя в лицето когато и казах кво чувствам към нея и смятам да не повтарям![]()
"Ако човек няма за какво да умре, то той няма за какво да живее" M. L. King J.
Lindsay Lohan Forever!
Естествено. Не мога да кажа, че е неприятно. Разбира се ако нямаш някакви скрупули от типа "Ама, как така нали съм истински мъж"![]()
razbira se 4e pla4at...i moeto gadje taka tvarde6e...nikoga nqma da pla4a za jena...osobenno pak ako sam pri neq...a kvo stana kato tragnahme da se razdelqme...ne 4e plaka a to pred men...togava mi kaza,4e za parvi i posleden pat go vijdam da pla4e...povtarqm se...a kvo stana...sled tova plaka o6te mnogo pati...
Разбира се, да не сме от камИк?
Я виж детенцето от ляво, виждаш ли колко е изстрадало и на какво му е заприличало лечицето, какво са му причинили годините ? Е как да не заплаче ?!![]()
Няма нищо срамно в това момчетата да плачат!Всеки човек си има чувства и някой ако отрече, че не е плакал никога от чувства начи лъже
![]()
hvani me za hubavata malka no6tna 6ap4ica...imah vpredvid ot 4uvstva 4e ne sum revala....Първоначално написано от Анонимко
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
kakvo si iztradal tolkoz ? Kakvo e stavalo sys teb ?Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
i az..........Първоначално написано от ScooTeR
Ма, ама що не се съберете, ей, така групово да си циврите. Чай ся ще ви пусна една Анкета.