In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
1.Най-неочакваното(решено на мига ,необмислимо)нещо сте правили ДА целуна един. По принцип забивките ми идватмного изведнъж.
2.Най-гадният ви ден Не мога да се сетя за конкретен, но аз съм си карък и лошите ми дни са просто...
3.най-щурото,което сте правилиЗАлепих един пепелник за една маса, защото съдържателката беше пълна кучка. Не че тва ми е най-щурото, но пък не се сещам са.
4.Опитвали сте да се самоубивате (защо и по какъв начин)Не, рязала съм се, но не съм се опитвала да се самоубия. Да не забравяме че опит за самоубийство с рязане се прави с рязане на вените. Аз просто се режа отстрани на кръста, когато ми е нервно. Веднъж изпих 5 аспирина, но и тва не е нищо. Просто явно никога не съм искала НАИСТИНА да се самоубия, а и другите в тоя форум Ако искаше някой да се самоубие щеше да го направи
5.Най-хубавите ви мигове досегаВсеки момент, в който не съм сама, е щастлив за мен. Така че те са много.
6.Най-гадното ви прецакване(вие да сте прецакали някого или той вас) по какъв начин,какви мръсотиики и номерца сте правили и съответно на вас Много често ме преебават, не мог да се сетя за точен момент.
7.Деня в който най-много сте плакали24ти декември, 2006. Имахме много тежък разговор със сестра ми, в който се казаха много тежки истини.
8.Ден в който НАЙ-много сте се смяли,та чак до припадък ..Всеки ден е така, откакто съм в 12то соу.