ami iskam da vi pitam kak da si opravq dupkite na u6ite,za6toto na 3-tata mi dupka ima ne6to kato mehur4e s kruv...ujasno e....help..
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
emi uhoto ti nai-veroqtno se e vazpalilo tei4e po-dobre idi na lekar
i si mahni obecata
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Значи, ако не си си я махнала свали си обецата. После промий дупката със спирт. От аптеката си купи едно лекарство ихтиол се казва и си го сложи с памуче и лепенка на ухото. То ще ти издърпа гнойта, ако е забрало и ще ти успокои раната.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Според мен не е нужно чак до лекар да се стига... ако е много зле и не можеш да спиш от бока тогава...
Иначе е нормално ако ти е от скоро дупката... пробвай със спирта както ти е казала Усмивката![]()
ludi li ste be
golemi ste razbira4i
slu6aj sa-nikaf spirt-mn gori ii izsu6awa-odi6 w aptekata i si kupuwa6 kislorodna woda i promiwa6 ,move i byvacin da si kupi6(naj-dobre sprej)priska6 nqkolko pyti i na dr den si nowa
emi mersi mnogo...ami ot skoro mi e dupkata...ama ne e zabralo a e kato malko top4ence...hodih do tam kudeto me probiha i mi kazaha 4e e normalno i prosto se e razranilo otvutre...se pak mersi i sq se mazah s nekvo krem4e-antibiotik i po4ti se opravi...thanks se pak
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Iskam da kaja ne vsi4ki 4e nito kislorodnata voda nito ihtiola pomagat kato piknqta!!!Star i izpitam metod e!!!!!Napikava6 edno pamu4e i promiva6 uhoto s nego...sled 2riq pat se opravq spira da boli i nqma nikakvi sasireci....Malko e gnusno ama naistina pomaga![]()
da be zabravi prosto da si namaja uhoto s takova ne6to...nikoga nqma da go napravq...na men kislorodnata voda i nemybacin mi pomognaha i zapo4na da spada...offfff slava bogu 4e ne se stigna do tam da si pikam na pamuk i da si go maja...ebati gnusnite idei.....a mersi na tezi normal hora nad men,koito me posuvetvaha...
tva beh az
и аз имах такова мехурче с кръв, но мойто се беше получило защото аз сама си пробих 3-тата дупка и не промих иглата преди да се дупча![]()
Но ако все още го имаш тфа мехурче,всяка вечер се мажи с Гентамицин !!! Тая паста е мн добра и мн помага.За около 2-3 дена щи спадне мехурчетоно се мажи поне 2-3 вечери
![]()
mi tfa tree se istiska i da vkarvash v dupkata lidokain . az taka si opraih moite shot bqha po sashtiq na4inПървоначално написано от hamsterka
Лидокаина не е ли упойка? И само ще й мине болката от него.
Иначе го промивай всеки ден със салицилов спирт и мажи с гентамицин/тетрациклин/кфото там намериш с антибиотик и ще ти мине.
Saatana vittu perkele hate crew!
men mi se opravi s lidokain pyk kfoto shte da e .Първоначално написано от Boot
emi ne ve4e e dobre i n me boli i ve4e go nqma tva mehur4e...mersi mnogo vse pak na vsi4ki....
ми и на мене ми се е слу4вало,на4и махни обецата,промии си ухото със спирт или ракия или не6то такова и слийи златна обеца докато се оправи,и го по4истваи със спирт секи ден докато зарасне![]()
Не се обяснявай, а се опитай да научиш нещо за дупчките по тялото си.Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA