- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- tena na liceto
zdraveite bonboniiskam da vi popitam poneje sum izpolzvala kakvi li ne fondioteni no rqdko sum slu4vala da ne kaja nikoga na fondioten koito da ne stoi kato maska i da popiva ravnomerno i da ne ostavat po tumni i po svetli petna
polzvala sum kakvi li ne-vichy,avene,orifleim, i ne postigam jelaniq efekt-da mi pridava cvqt na liceto v smisul 4e sum mn bqla i ne iskam koi znae kolko po tumen cvqt no pone da pridava zdrav vid na liceto mi-v momenta se kolebaq mejdu max faktor i loreal -da poqsnq na 16 sum i imam malko problemi s akneto
ako nqkoi e izpolzval nqkoi vid ot fondiotenite na max faktor ili na loreal ili puk nqkoi drug ot koito e dovolen 6te sum vi mn blagodarna ako spodelite i ako moje da me orientirate za cena-na max faktor i na loreal ako ne se luja sa ne pove4e ot 25 lv
blagodarq predvaritelno na vsi4ki
" I have said nothing, because there is nothing I can say, that would describe the way I feel as perfectly as you deserve it"
Аз ползвам на Oriflame-Jordani Gold!И съм доволна!![]()
Ами аз ползвам само на "Maybelline" и "Loreal" и съм много доволна мисля че са най-хубавите.
ami i az sum polzvala gordani gold na orifleim-to maika mi go polzva de ta i az pokrai neq oba4e to e "sre6tu godinite" i nz dali e nai podhodq6toto za momi4e na 16...ina4e i az sum mn dovolna ot nego 6toto popiva super ama tva s "sre6tu godinite'malko me pritesnqva
![]()
" I have said nothing, because there is nothing I can say, that would describe the way I feel as perfectly as you deserve it"
po dobre si vzemi [erli za li6e s bronzov zagar mn po qko sedi otkolkoto fon dutena
ami az imam bornzovi perli samo 4e tqh gi slagam ot vreme na vreme samo vurhu skulite a men mi trqbva ne6to za cqloto lice za6toto trqbva da prikriq i malki 4erveni petunca ot pup4ici![]()
Първоначално написано от Game_Over_Boys
Съгласна съм и с двете момичета.Първоначално написано от broken`dreams
Аз много рядко ползвам фдт, но внимателно избирам какво копувам.
За Jordani Gold - да, хубав е, но има и по-добри фдт за младите момичета (на Nivea например).
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
namaji si liceto sus sok ot morkov..xaxax tva naistina zatumnqva kojata ama ne pokriva pup4ici...ne e li po-dobre pudra da slaga6 ili ti e suha kojata....ako e mazna mn po-dobre e pudra...ako ne fondioten...za men li4no loreal sa po-dobri....a za6to ne probva6 s nivea..
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...