- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rusa ili tumna kosa predpo4itate?
Pitam vs macki i pi4ovekakuv cvqt za kosata haresvat
![]()
I za6to?
Ne smqtate li 4e horata s tumna kosa imat po-izrazitelno lice?
Horata s rusi kosi imat li izrazitelno lice?
Ili obratnoto?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rusoto osvejava i podmladqva i na men li4no pove4e mi haresva rusoto 6toto mislia 4e skriva malkite nesavar6enstva na liceto dokato kato si e stamna kosa te se otkroqvat pove4e-li4no mnenie!ina4e vsi4ko zavisi ot tena naliceto-na niakoi im otiva pove4e tamna na drugite pove4e svetla kosa!
Аз обичам тъмните коси - черна, тъмно кафява, тъмно червена...мисля, че придават по-секси вид.![]()
TAMNIII![]()
и аз съм на тва мнение!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
opredeleno na horata s tumna kosa pove4e im li4at nedostatucite na liceto,no e mnogo po-qko da si s tumna kosa.tva e li4noto mi mnenie...do predi 2meseca bqh rusa i ne mi haresa mnogo,no tva e za mene si sa za drugite nz...Predpo4itam tumni kosi...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Аз съм руса, но определено мисля, че тъмните коси са по-хубави и някак си по-екзотични![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Определено тъмните
аз съм с тъмно кестенява и много си я харесвам някак си по-готини от русите![]()
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Рус!Нз кефи ме!Но е черното не е лошо!
На същото мнение съм !Първоначално написано от Taina{}
![]()
Dobre aide sega malko mneniq na silniq pol.Mom4etata ne6to nikakvo otno6enie ne vzimat.![]()
az li4no si predpo4itam tumnata kosa,po qko izglejda
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Ooo русичкооПопринцип ми е тъмна косата и то мн почти черна,но винаги си ме е кефило русото и за тва сега съм руса
))
А пък и на всеки отива различен цвят!![]()
Аз същоПървоначално написано от sisi{P}
![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
tamnite razbira se...neznam po krasivo stoi ,no ne na seki mu hodi se pak![]()
С мен който иска, срещу мен който може
За мен по-важен е видът и дължината на косата, отколкото цветът й - обичам дълги прави коси. Иначе като че ли имам афинитет към тъмнокоските.Първоначално написано от Malko_kote
![]()
Руса, бате.
Тъмната коса е по - естествена, по - екзотична и по - секси! Придава изразителност на лицето и цялостно излъчване.На който му ходи, обаче..
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
Ami moqta kosa e tymno kestenqva po4ti 4erna i az mnogo si q haresvam. Az li4no ne haresvam rusa kosa no smqtam 44e tova si zavisi ot 4oveka i na nqkoi hora prosto si im otiva po-svetlata kosa![]()
Аз съм малко с различн начин на мислене. ЗА мен перфектната двойка е:
Момиче: къса, черна коса; черни очи; изразителен поглед + момче: дълга руса коса; светли очи (по-добре зелени); изразителен поглед = Съвършенство
мисля,че на всеки му седи много индивидуално
да речем на анджелина джоли (пфф...незнам как се пише) според мен въобще не и отива русото
обаче с черна коса е ебаси мацката![]()
мноо зависи от човека
аз харесвам или мноо русо,почти като бяло,все едно си американец,да имаш светла кожа и лунички и т.н.
просто да ти се връзва с чертите
или черна,на хора пак с бяла кожа,без лунички и така...хм..по "грациозни" черти на лицето![]()
Амии да , то наистина си зависи от човека.Например, ако имаш по-тъмна кожа или пък хубав тен ше е мн сладко с няква русичка коса, а ако кожата е по-светла с по-тъмна коса.Аз например обожавам тъмните коси и най-вече червени.Мн искам червена коса , ама просто няма да ми отива:( и за тва съм със светла коса.. почти руса :P
Estestvenni cvetove mi haresvat. Ima mnogo uda4no boqdisani kosi4ki, ama sega, kato se zamislqm za cvetovete mi se vurtqt v glavata tiya gorki4ki "selqnki", s effftino izrusena julta(v lo6iya slu4ai oranjeva) kosi4ka......
Dano nqkoga momi4eta ot tozi "sort" da se osuznaqt.....
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!