.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    HeY_BaBy
    Guest

Kak Glezite Priqtelkata Si

E? kak obi4ate da glezite priqtelq/kata si ?

Обичам - тя мен да глези.

дълга история....

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    I az obi4am toi men,no mislq 4e az po -dobre se spravqm hahahahahahaahh

Голям фен
    Четкам му самочувствието - обяснявам му колко е мил, умен, красив и бла бла бла .... направо се разтапя, защото не правя комплименти често . А иначе като му купя нещо за хапване или като отида до магазина примерно когато трябва да купи нещо а го мързи.... Е има и други начини, но те не са за разказване .

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Голям фен
    to pi6e priqtelkata si , ama az poneje nqmam priqtelka...6te ti kaja kak gleza moeto mom4e...pokazvam mu 4e go obi4am...po vsi4ki vazmojni na4ini...tova go raztapq..pokazvam mu 4e edinstven za men...i taka...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    Vratsa
    Попринцип той много обича да ме глези,аз него- по-рядко Но примерно един ден от месеца си имаме дето си правим някакви изненади -примерно да идем да се разходим до някой град,който е по-наблизо или аз му спретвам от време на време стриптийз

Цветя без повод, масаж по гърба, подаръци, голям шоколад... Важно е никога да не позволяваш на усмивката и да слезне от лицето и!

Natali, даваш ли уроци по стриптийз?

ATAKABG
    Guest
    Най-добрият начин е с комплименти. Постоянно и обясняваш колко е сладка,как всичко по нея е перфектно,колко я обичаш и как искаш да си я гушкаш и целуваш. От тва по-добър начин няма,освен може би със скъпи подаръци.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Най-добрият начин е с комплименти. Постоянно и обясняваш колко е сладка,как всичко по нея е перфектно,колко я обичаш и как искаш да си я гушкаш и целуваш. От тва по-добър начин няма,освен може би със скъпи подаръци.
    Може и без скъпите подаръци иначе това си е то глезенето !
    А аз моя го глезя главно с комплименти...е и гушкането не го изпускам...

Мега фен
    Зле...какво е това глезене? Като че ли го правите за глезенето, а не защото ви идва отвътре.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Зле...какво е това глезене? Като че ли го правите за глезенето, а не защото ви идва отвътре.
    mhm trqq da ti idva otvutre a ne da go pravi6 za6toto samo trqbva da go/q poglezi6...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си