- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте жертвали за любимият човек !!!!
Какво бихте направили за любимия си човек?Бихте ли жертвали нещо ценно за вас за да баде добре той/тя?
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Да,но зависи от човека и зависи за какво 'нещо' става на въпрос![]()
![]()
ako go obicham mn shte dam i jivota si za nego bih skochila dori i v ada no purvo trqbva da sum sigurna!!!![]()
ако ме обича, съм готов и на саможертва
зависи от нещото и от човека
както каза DeziRe^
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
za jalost nqmam "liubim chovek"
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Бих и дал да ми пробва секси черните боксерки..
Е, това ако не е жертва, не знам кое![]()
ЕвЕритинг, без собствения живот, защото ти искаш да живееш, а това те прави егоист. Тогава, кой каза, че да сме егоисти е лошо? Нима жаждата за живот те прави лош човек?Първоначално написано от celufan4o
Хитро.
VSICHKO!!! dori i jivota si...
и аз така си мислех...Първоначално написано от pitbullbg
мислех...
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Аз бих жертвал адски много.![]()
pochti vsi4ko![]()
![]()
Bih jertvala mnogo neshta no vsichko a i zavisi napulno ot choveka do men! \/
AM PO4ETI SI4KO NAPRIMER IMAM SESTRA I TQ IMA MALKO DETE MI MNOGO GO OBI4AM I DAVAM I JIVOTA SI 4ESNTO\
/
zavisi kakvo toi 6te jertva za men
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Пфу е поп ринцип гледам да помагам на всеки.
Любим човек е пък няма да го направя защото ми е любим а просто защото така трябва да бъде.Трябва да се помага кой с каквото може ако може разбирасе.
Ami ako primerno mnogo mi se aka a trqbva da izlizam s gajeto 6te pojertvam lainoto.Ne sam namerila podhodq6tiq 4ovek 4e zaradi nego da se jertvam sq ako sam mnogo vliubena koto e malko vazmojno i togava 6te si pomislq dai da se jertvam.
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Ще се насереш в гащите заради мъж?
bih napravila vsi4ko za 4oeva koito obi4am i da bih jertvala vsi4ko samo toi da e dobre!
A mi ako se vdahnovq mnogo ot van6niq mu vid moje i da se nasera v ga6tite .
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Еми много неща бих жертвал за Момичето което обичам![]()
mi zavisi no bih jertvala po4ti si4ko stiga toi da e dobre![]()