.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

aktrisata lindsay lohan

kakvo mislite za aktrisata lindsay lohan?igrae v kapan za roditeli , 6antav petak i gadni momi4eta

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    mi mene me kefi.....
    ne sym i vurla fenka ama mi e sladka.....
    govoreshe se che bila stanala anoreksichka ne znam si kvo... sq ne q znam kak e... obache predi beshe sladka... tq i propq... ama mai v muzikata ne i vurvi mnogo.....
    inache "mean girls" mi e edin ot lubimite filmi... ot tam vzeh da q haresvam kato aktrisa
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Ами слдурка е ...мене лично мноо ме радва и верно че в музикат не бива мноо мноо,ам при филмите се справ отлично

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Начи .. като певица е бом-бок .. Бляяях.. ужас.. ама за това пък филмите й са супер яки Особено Шантав Петък

Като актриса радва окото

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    и аз ви подкрепям мацки! слушала съм само 3 неини песнички от които само едната Rumours ме кефеше,но наистина не може да пее.колкото до филмите-много добре играе и много ме кефи като актриса. на мен ми стана любимка от филмите "Гадни момичета","Шантав петък","Herbie fully loaded","Confessions of a teenage drama queen".
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Супер фен Аватара на sometimes_
    Vsichkite filmcheta, v koito uchastva sa mno hubavi. Osobeno Shantyv petyk. I pesnichkata i Rumours ne e nikak losha
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mi i men mnoyy me kefi kato aktrisa ama mnoyy i az po4nah da qharesvam kato aktrisa ot mean girls :P
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    и аз ви подкрепям мацки! слушала съм само 3 неини песнички от които само едната Rumours ме кефеше,но наистина не може да пее.колкото до филмите-много добре играе и много ме кефи като актриса. на мен ми стана любимка от филмите "Гадни момичета","Шантав петък","Herbie fully loaded","Confessions of a teenage drama queen".
    И само да допълня не си спомням за кой филм беше..ама и бяха смалили гърдите!!!!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от MaPuXyaHa
    И само да допълня не си спомням за кой филм беше..ама и бяха смалили гърдите!!!!
    "Herbie" za kvo beshe tam da ne nanese psihicheska travma na decata shtot` nali filma e detski hahahhah ne beshe tochno tva prichinata de ama neshto ot sorta......
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Danielle
    "Herbie" za kvo beshe tam da ne nanese psihicheska travma na decata shtot` nali filma e detski hahahhah ne beshe tochno tva prichinata de ama neshto ot sorta......
    Е баш психическа травма едва ли...те сигурно децата от марс падат..не !
    А може би понеже е детски ...малко да я преведат в по-детски вид!!!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    da preminala e anoreksiqta i slava bogu se e preborila s neq
    ina4e q haresvam dobra aktrisa e ,filmite v koito e igrala mi bqha lubimi
    a za pevica ne stava
    ina4e e naduta malka ku4ka

Guest
    super super super!!! liubimata mi aktrisa tq i alisha bush sa mi neshtokato ideala za jena...vupreki che sum momiche(no ne sum obratna ei!i igrae sushto v hurbi:zareden do dupka :Pp~am tva e gotino che nikoga ne igrae nekva vtorostepenna rolq a vinagi e glavna sushto taka igrae i v izpovedta na edna maloletna aktrisa

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Начи .. като певица е бом-бок .. Бляяях.. ужас.. ама за това пък филмите й са супер яки Особено Шантав Петък

Като актриса радва окото
    True!

Мега фен
    Гледала съм "Мийн гърлс" /"мийн" е подъл, бтв/ и филмът е глупав. Тя не видях да има особени актьорски умения. Слушала съм една песен, нищо особено.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    По принцип я харесвам -като външност, като актриса не мога да твърдя, че е кой знай какъв талант.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Spoko pevica i aktrica, no e po dobra aktrisa od kolkoooto pevisa . No seriozno, hubava i e pesenta RUMOURS !

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

mi gledala sum malko filmi,no e mn hubava-nqkva interesna

Guest
    az ne mislq, az sum 100% SIGUREN, 4e e ZLE
    + tva e grozna, ne moga da razbera zashto q haresvat?
    ima golemi tricepsi i otvratitelni luni4ki, malko na kukumqvka mi prili4a v lice

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Spored men Lindsay Lohan ne e nishto osobeno...Ima kyde-kyde po-dobri aktrisi, a i pewici...

Цитирай Първоначално написано от killing_loneliness
    Spored men Lindsay Lohan ne e nishto osobeno...Ima kyde-kyde po-dobri aktrisi, a i pewici...
    Podkrepyam. Kato aktrisa ne e koi znae kakvo, e da de hubavi4ka e, sladka, ama ne bih mogla da kaja 4e e super nadarena kato akrisa..... ima mnogo po-dobri....
    Kato pevica.... "no comment"...... gledah 1 koncert, kadeto tya pee6e na-jivo i.... gorkata "leko" se izloji....
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Град
    Over the hills and far away....
    Хъммммм...Естественият й цвят коса мн ме кефи...Иначе Хилъри Дъф ми е по-сладка

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от Danielle
    Е баш психическа травма едва ли...те сигурно децата от марс падат..не !
    А може би понеже е детски ...малко да я преведат в по-детски вид!!!
    да,знам за тва. верно са й намалили гърдите,щото все пак филмчето е леко детско,а гърдите са й си големички(естествени са!).
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Фен
    Град
    леглото
    тая може да ме довър6и... се едно гледам Хилари Дъф.. абе то се в гъз
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

...

Мда...не е лоша като актрисааа
    И има "хубави" песнички.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Gledala sym 1-2 filma s neq - haresaxa mi . Ama ina4e kato viziq , kato dyrjanie mnogo me drazni ! Ama napravo ... nqmam dumi prosto ...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си