- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- aktrisata lindsay lohan
kakvo mislite za aktrisata lindsay lohan?igrae v kapan za roditeli , 6antav petak i gadni momi4eta
Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.
mi mene me kefi.....
ne sym i vurla fenka ama mi e sladka.....
govoreshe se che bila stanala anoreksichka ne znam si kvo... sq ne q znam kak e... obache predi beshe sladka... tq i propq... ama mai v muzikata ne i vurvi mnogo.....
inache "mean girls" mi e edin ot lubimite filmi... ot tam vzeh da q haresvam kato aktrisa![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
на мен ми стана любимка от филмите "Гадни момичета","Шантав петък","Herbie fully loaded","Confessions of a teenage drama queen".
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Vsichkite filmcheta, v koito uchastva sa mno hubavi. Osobeno Shantyv petyk. I pesnichkata i Rumours ne e nikak losha![]()
I`m trying to make your dreams come true...
mi i men mnoyy me kefi kato aktrisa ama mnoyyi az po4nah da qharesvam kato aktrisa ot mean girls :P
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
И само да допълня не си спомням за кой филм беше..ама и бяха смалили гърдите!!!!Първоначално написано от rusalkata_
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
"Herbie" za kvo beshe tam da ne nanese psihicheska travma na decata shtot` nali filma e detski hahahhah ne beshe tochno tva prichinata de ama neshto ot sorta......Първоначално написано от MaPuXyaHa
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
da preminala e anoreksiqta i slava bogu se e preborila s neq
ina4e q haresvam dobra aktrisa e ,filmite v koito e igrala mi bqha lubimi
a za pevica ne stava
ina4e e naduta malka ku4ka
super super super!!! liubimata mi aktrisa tq i alisha bush sa mi neshtokato ideala za jena...vupreki che sum momiche(no ne sum obratna ei!i igrae sushto v hurbi:zareden do dupka :Pp~am tva e gotino che nikoga ne igrae nekva vtorostepenna rolq a vinagi e glavna
sushto taka igrae i v izpovedta na edna maloletna aktrisa
Гледала съм "Мийн гърлс" /"мийн" е подъл, бтв/ и филмът е глупав. Тя не видях да има особени актьорски умения. Слушала съм една песен, нищо особено.
По принцип я харесвам -като външност, като актриса не мога да твърдя, че е кой знай какъв талант.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
mi gledala sum malko filmi,no e mn hubava-nqkva interesna![]()
az ne mislq, az sum 100% SIGUREN, 4e e ZLE
+ tva e grozna, ne moga da razbera zashto q haresvat?
ima golemi tricepsi i otvratitelni luni4ki, malko na kukumqvka mi prili4a v lice
Spored men Lindsay Lohan ne e nishto osobeno...Ima kyde-kyde po-dobri aktrisi, a i pewici...
Podkrepyam. Kato aktrisa ne e koi znae kakvo, e da de hubavi4ka e, sladka, ama ne bih mogla da kaja 4e e super nadarena kato akrisa..... ima mnogo po-dobri....Първоначално написано от killing_loneliness
Kato pevica.... "no comment"...... gledah 1 koncert, kadeto tya pee6e na-jivo i....gorkata "leko" se izloji....
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Хъммммм...Естественият й цвят коса мн ме кефи...Иначе Хилъри Дъф ми е по-сладка
да,знам за тва.Първоначално написано от MaPuXyaHa
верно са й намалили гърдите,щото все пак филмчето е леко детско,а гърдите са й си големички(естествени са!).
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
тая може да ме довър6и...се едно гледам Хилари Дъф.. абе то се в гъз
![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Мда...не е лоша като актрисааа![]()
И има "хубави" песнички.![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Gledala sym 1-2 filma s neq - haresaxa mi . Ama ina4e kato viziq , kato dyrjanie mnogo me drazni ! Ama napravo ... nqmam dumi prosto ...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...