- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Pussycat Dools!!
mn sa sladki
И аз така мисля.Първоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
mene li4no beep me kefi mnogo gotino su4itanie s Will I Am ot the black eyed peas a i samiqtklip e mn gotin abe ne sa lo6i ama ima i po-dobri ot tqh
Кучки! Магистрални феи! Да продължавам ли![]()
na viziq taq vokalistka li kva e mi e mn antipatichna ama beep naistina im e nai dobrata spored men![]()
![]()
io men samo teq dvete me kefat///\\\Първоначално написано от rusalkata_
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Стават за ебане...Beep...Текста е един и същ и така...просто...тъпотия бе хора.Няма нищо смислено...повтарят "I don't give a...";"Keep looking at ma'" и тва е.Стик вит у...Еми може би най-хубавата песен...а тая с Бъста Раймс съксваше малко,не мислите ли?
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
bite the dust i i don`t ned a man nai me kefqt
не ми харесват
само beep ме кефи другите не![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
emi mnogo sa qko...li4no men me kefqt no nqkoi moi priqteli,kato pusnqt tqhna pesen v diskoto,ili si zapu6vat u6ite,ili izlizat dokato ne pesenta ne svar6i)idi gi razberi
a otnosno pesnite vsi4ki do sega me kefqt
![]()
Първоначално написано от valantain_love
taq s 4ernata kosi4ka se kazva nikol ina4e imat 1 2 pesni det stavat...
Супер много ме кефат...beep е най-яка \/
Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.
Групата ми харесва. Песните им обачи ми омръзват бързо. Най.много ми харесват Beep,Stick With You, Tainted Love, Feelin' Good, Loosen Up My Buttons, а и направиха много добър cover на песента Santa Baby. Песните им ми харесват преди да станат хитови и да се слушат навсякъде. Имам всичките им песни и са хубави наистина.
4algarska raota!!!
Сууупер са много яки мацки(е не всички) супер визия хубави песнички
2 т. системно.
mn gi haresvam i mai vsi4ki pesni sa mi lubimi... moje bi buttons i beep nai 4esto slu6am![]()
извинявай,ама не знаеш ли че тука повечето са метали и не ги харесват ве.Прецени по мненията,пък и аз лично не бих си позволила да кажа SUX на вашите металски простотии,да ва е*а значи... ебаси и хората дето сте,като не ви кефят кажете "не ми харесват " и толко ...
![]()
![]()
!СОРИ че говоря така,ама едва ли на вас ще ви е приятно да обиждат групите които харесвате,нали
![]()
NE ME KEFAT VUOB6TE!!!Don't cha super mnoo me drazne6e i ne sum suglasna,4e taia ot grupata,koiato nai mnoo pee e "mnogo krasiva" kakto super mnoo hora kazvat.Ina4e beep i buttons ne sa lo6i pesni4ki.E ne moga da poviarvam,4e tolkova mnogo hora spodeliat mnenieto mi. \/
Това бях аз.Първоначално написано от Анонимко
Дончо бейбееееееее
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!