Преди време бях влюбена в едно момче. Това продължи около 2 години почти. Непрекъснато мислех за него, а той не. През тези 2 години излизах с други момчета, но винаги ги отрязвах с мисълта "Че те не са И." или по-скоро това беше нещо като оправдание. Приятелките ми често ми казваха,че където и да съм,с когото и да съм винаги аз ще се връщам към И. И преди няколко месеца срещнах П. Макар П. да не живее в моя град и да се виждаме по-рядко,с него имаме здрава връзка и го обичам много,както и той мен. До днес всичко беше почти перфектно... Но И. е намерил номера ми(той знаеше,че съм го харесвала) и ми се обади. Поиска да излезем на кафе и каза: "Искам да пробвам да върна времето" или нещо от сорта (не помня защото бях много изумена Преди мечтаех това да се случи...Но сега аз имам човек до себе си,човек,когото обичам. След телефонния разговор изпитах смесени чувства-не мога да преценя искам ли да бъда с И. след толкова време и дали няма да съсипя сегашната си връзка. От друга страна нищо не пречи да изляза с него и да се разберем веднъж завинаги... И започвам да се замислям дали приятелите ми са били прави,че винаги ще се връщам към И... Вие на мое място какво бихте направили?