- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
Аз съм много против цигарите.Пробвала съм няколко пъти и изобщо не виждам нищо хубаво във тях!Ма иначе не ми пречат,почти всичките ми приятели пушат.
Любовта е чувсво,което чувстваш,че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал.
az pu6a![]()
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Не пуша!![]()
tam e nai golqmiq problem na cigarite 4e stavat 4ast ot ejednevieto ti stava6 rano sutrin aide kafence .... aaa kade sa mi cigarite ?!? as ne pu6a 6toto znam 4e i da pu6a i da gi otkaja 6te se prevurnat v hi4 ne malka 4ast ot ejednevieto mi ...Първоначално написано от i'm so excited!
Bravo,po kolko pu6i6 na den i ot kolko godini si taka?Първоначално написано от Labelle
да вече не е модерно да се пушат цигари и младежта пуши други работи...Първоначално написано от Labelle
пък аз лично не пуша
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
Не пуша, бате, скапва ми белия дроб.
da pu6a 4esto daje
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Ами не, непуша и не мисля да го сторя.Тея, който пушат дават пари, за да си тровят здравето..къв е смисъл незнам, ама щом им харесва нека...тяхна воля..аз не искам.![]()
~Evanescence.Forever.~
Po kolko pu6i6 na den i ot kolko vreme?Първоначално написано от Labelle
mi az sum pas....ne pu6a-prosto nqmam nujda ot tiq gluposti))
Ne pusha kuf e smisula ot tfa Bre hora ;]] samo si davash parite :P kat si nerven se ka4vash na Bike vurtish 30 km i se uspokoiavash![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Твърдо не!Т'ва супер гадно.Само си тровят живота хората-и за к'во заради едната гъзария.
Нещо,което не те убива,те прави по-силен!
само сЪм си дЪрпала,но не ми хареса и не пуша и нямам намерение!
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Отказах ги бееее.Вече 2-ри месец цигара не съм палила.Трябва да почерпя \/ \
/ \
/ \
/
Az si pu6a makar i malka i ne mi pre4i , haresva mi , nikoi nemoje d ame nakarada gi spra ako az ne iskam, cqlata mi kompaniq pu6i koi ot gazariq koi po navik vsi4ki pu6at i teq deto kazvat "az nqma i da propu6a" 6te vidqt sled vreme da li nqma![]()
Пари за да се тровя не давам...
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
i az taka vikah predi godina i polovina
p.s kato cheta za pushene ... otivam do magazina za cigari![]()
![]()
mm i az ne pushapuk i za kfo da plashtam za neshto,koeto samo mi vredi....
![]()
.....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......
pu6a po 3-4 kutii na den,po4ti bez prekusvane,ne moga da se spra,puk i me kefi mnogo.Cigarite sa 4ast ot jivota mi,vupreki,4e go skusiavat.Obojavam da pu6a tejki cigari po mnogo!
Аз не пуша има ли смисъл?!Не съм пушила,пък и аз тренирам а ако пуша е вредно...
Естествено че да!
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!