- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
Емииии....пуша...е,не по много и не много често.Само когато съм с компания на кафе или на някое купонче но не мисля че съм зарибена или пристрастена![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Не пуша и не мисля да пуша.
Zdraveitr.Sega namerix tozi forum dokato se 6matkax iz neta i mnogo se radvam,4e go otkrix.Super e i e super 4e tyk moje da si spodelqme mn ne6ta.Nadqvam se da namerq straxotni priqteli tyk.A do kolkoto za py6eneto.Az py6a ot godina nqkade.Naistina mislila sum da g spra,no e malko trydno!Neznam,6te vidq dali da gi spra,no po dobre za men 6te e da gi spru,i go osuznavam.![]()
и при мен беше такаПървоначално написано от mnogo_sladi4ka
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Ne pu6a i sam si super taka nqkoi kazvat 4e pu6eneto uspokoqva i ubodrqva,a nai-sme6noto e 4e razveselqva.Emi az sam si vesela prez cqloto vreme i ne mi trqbva dopulnitelen stimulant.Ina4e nqmam ni6to protiv pu6a4ite neka si pu6at ama da ne vredat na zdraveto i na tiq deto ne pu6at s toq cigaren dim.
Mira bien, todo va mal y todo est
Ne ne pu6a ne vijdam smisula v tva samo se trovish
DA DAVASH PARI ZA DA SE UBIVASH
ooooooooobujavam da pu6a i ne moga bez cigari ,pu6a vseki den po kolkoto mi padne i kakvito mi padnat!!! tova e!!
otdavna ne pu6a blagodarenie na moq priqtel
preedi pushe adski mnogo no vech ni mnogo vednuj dva puti na mesec
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
НЕ съм пушила, НЕ пуша и НЯМА да пуша...
(Заслуги за което има най-добрата ми приятелка,която е най-върлия антипушач на света.)
Мразя пушачите(говоря за дяцата и тийновете,които пушат,има някои,които наистина не го правят от 'гъзария').За мен те са слаби и нестабилни.Предпочитам свободните хора,независими от хартийки пълни с отровиРадвам се,че тук свястните (непушачите) сме повече
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Надявам се с поста си да не съм засегнала някого.Ако съм,се извинявам![]()
НЕ НЕ НЕ!!!
Ми аз общо взето не пуша преди около седмица ми беше последното дърпане на 15 съм ганджа си пафкам(когато имам) но цигарите не много щото знам че не трябва и не ми е голем зор е по купони опаткваме по кутия 2 аз и оше 1 фриенд ама иначе рядко уфф ся кат заговорих все едно съм гладен и цигарата ми е яденеточе даже и съседката му пши навън
((
ami pusheh i gi otkazvah.. posle pak zapo4vah i taka. No mnogo mi e gotino,4e kogato re6a vednaga moga da gi spra bez problem. Shtom moga da izdarja da ne pusha i da ne mi se pushi,za6to da pusha? Sega palq po nqkoq cigarka kogato sam na kupon4e ili kogato sam super qdosana.
Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....
абе това е тъпо да пушиш. признавам че ми се подиграваха приятелите и за това пропуших ама на ме влече и спрях ,а и цигарките са скъпички напоследък и........![]()
![]()
Az ne pu6a i nqmam namerenie da zapo4vam.
az su6to sum opitvala i ne e zle.no si drupvam samo ot vreme na vreme 6toto mnogo mi se dopy6va i ne znaq za6to taka
тва кефи ТВЪРДО ЗА...тоест и аз не пушаПървоначално написано от FlowerinesS
Но ако трябва да сме честни на практиката палих за компания...а и сега нещо в софия така за компания-ше гледам обаче да не става навик щото ше е зверски тъпо да пропуша...![]()
=D> Браво =D>Първоначално написано от FlowerinesS
завиждам ти за .. волята ти !
само дето по тоя вапрос грешиш!
не знаеш кво е!
ми не ме кефи да пуша. пушил съм но не е за мен. Имам чуството че повечето на моята възраст пушат колкото за позата, да се покажат че ПУШАТ, нищо съществено![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne mnogo no ponqkoga ..isamo po leki
no nqkolko puti gi spiram
OBI4AM TE!!!prez muka i sulzi,OBI4AM TE DORI DA me BOLI,da grqh e trqbva da priznaq,no LUBOVTA TI me pra6ta v RAQ!! OBI4AM TE BEBE