.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    someone`
    Guest

Vryzka m/u sau4enici

Iskam da popitam spored vas vuzmojna li e vryzka mejdu say4enici.4uval sum hora da kazvat 4e spored tqh ne e vuzmojno no az ne mislq taka.A vie kak mislite?[/b]

e vazmojno e est. no nz ne sam probvala da ti kaja pove4e ;p

Естествено,че е възможно,но когато сте скарани е супер гадно да седите един до друг и да се гледате,точно когато най-малко се понасяте

someone`
    Guest
    edva li shte se skarame nie si podhojdame stra6no mnogo vupreki 4e ima nqkoi "strani4ni" problemi pokrai neq..ta kakto i da e podhojdame si i si prili4ame po harakteri i daje i da se skarame az mnogo durja na neq i shte pogovorq i shte opravq neshtata

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Vyzmojno e estestveno! Oba4e 6te e dosta kofti da se nalaga da vijda6 4oveka, koito primerno ti e izneveril/razbil syrceto vseki den...pyk i ako se vdigat skandali pred tolkova hora...znam li abe 6tom se obi4ate-zimaite se kvo vi puka

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Цитирай Първоначално написано от someone`
    edva li shte se skarame nie si podhojdame stra6no mnogo vupreki 4e ima nqkoi "strani4ni" problemi pokrai neq..ta kakto i da e podhojdame si i si prili4ame po harakteri i daje i da se skarame az mnogo durja na neq i shte pogovorq i shte opravq neshtata
    И да допълна няма идеална връзка(Поне аз не съм срещал до сега )Но щом се обичате зимайте са

ZIMAITE SA (xaxa tva mn me redva)
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    Sofiq
    NE!!! Poznavam mn hora, koito sa bili gadjeta i sa bili v edin klas - vsi4ko svur6va ujasno... Dori sega v moq klas ima edni, koito bqha gadjeta i e otvratitelno da gi slu6am kak se karat!!!
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Spored men e vizmojno no ne e mnogo dobra ideq mn zashto no prosto katoche li e mnogo kofti vseki den v daskaloto zaedno i posle sled daskalo malko e kofti!!!

_MuCka_
    Guest
    I spored men e "malko" neredno, no se e slu4valo i az da haresvam mom4e ot moq klas. Vsi4kite mi priqtelki mi kazvaha "kak moje da haresva6 mom4e ot TVOQ klas". sam si pravi izvodi...

Abe moje ama ne e jelatelno...mn e tupo, po-dobre ot nqkoi drug klas ili da ne e ot daskaloto ti

someone`
    Guest
    prosto pitah za da znam kakvo mislite vie az nqma da si promenq mnenieto mersi vse pak!

Re: Vryzka m/u sau4enici

Цитирай Първоначално написано от someone`
    Iskam da popitam spored vas vuzmojna li e vryzka mejdu say4enici.4uval sum hora da kazvat 4e spored tqh ne e vuzmojno no az ne mislq taka.A vie kak mislite?[/b]
    Зависи....но попринцип защо не?? Всичко е възможно!!! Да наистина след като скъсат е малко кофти, но то винаги е кофти..така че ДА възможно е разбира се!!!

Виждам че много от вас са против тази връзка, но попадали ли сте в такова положение? Повярвайте ми, дори да сте прави, ако харесвате някой от вашия клас ще ви бъде трудно да подтиснете чувствата си просто така. А съмия съм в подобна ситуация и ми е много трудно да реша кво ще правя. .

abe hora priemete go za lubovta nqma granici...mejdu kakvito e da hora tq moje da se poqvi...togava ama vob6te ne q zasqga dali si dqdo,baba,suo4enik ili kakuvto i da bilo...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Голям фен
    mi ne e nevazmojna...no v nikakav slu4ai ne e dalgotraina(mnogo rqdko se stre6ta dalgotraina),no pak na men mi zvu4i tapo...sau4enik...hodila sam s 7 ot moq klas,i s pove4eto ot tqx....nemoga da zavarja ve4e normalen razgovor..a mi e sau4enik ebati..samo si razvalq6 priqtelstvoto...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    Може, познавам такива. Точка.

Голям фен
    Град
    S o F i A
    abe to 4e moje-moje, ama si zavisi do golqma stepen ot horata.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    est. che e vusmojna..dori moga da ti kaja che edna ot dvoikite-vliubeni v moqta kompaniq sa ot eidn klas,a veche sa zaedno 2god i 3meseca
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Голям фен
    Tazi situaciq mi e mn poznata,za6toto az haresvam edno mom4e ot daskalo i mislq 4e i toi me xaresva no spored men go e sram da si priznae,za6toto se interesuva ot 4ove6koto mnenie (ot tova na friendovete si)
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Цитирай Първоначално написано от Karatista
    Естествено,че е възможно,но когато сте скарани е супер гадно да седите един до друг и да се гледате,точно когато най-малко се понасяте
    syglasna sam .

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Голям фен
    404

someone`
    Guest
    vij nie sme 2-ra godina zaedno i oshte ot kakto sum vlazul v klasa mejdu nas ima6e trupka nqma da ti razpravqm stavali sa dosta neshta mejdu nas (bes da sme se celuvali) problema e 4e tq si ima priqtel ot 2 godini koito e po golqm no nevednaj e kazvala 4e prosto e privarzana kum nego puk i tq jivee izvan grada v edno selo pokrai nego i to toz tam e edinstveniq i tazi godina ne se sdurjah i q bqh celuval i taka okolo mesec v u4ili6te seki den se celuvahme prashtahme si sms-i razbirate li ne e nqkoq lape6ka rabota ei taka izvednaj da trugnem i sled 1 sedmica da skusame i se edno ne sme se poznavali..qsno 4e i 2-ta se obi4ame.Ta taka de sled tova bqhme na edin RD zaedno i tam si izqsnihme neshtata i tq kaza 4e otdavna e priklu4ila s priqtelq i taka nqkolko dena sme zaedno ujkim i po4na da se darji nqkak si studeno i kato q popitah kakvo ima tq mi kaza 4e iska na purvo vreme da si ostaneme priqteli i 4e vse oshte ima 4uvstva kum mene i darji stra6no mnogo na mene prosto sega e priklu4ila dalga vruzka i ima nujda da si bude sama malko..ta zatova pitam da vidq kakvo e va6eto mnenie az si imam moe mnenie i ne se vliqq ot 4ujdoto

mi nqma lo6o men biv6iq mi e ot moq klas ama na6to e po razli4no 6toto si bqhme dve godini mn dobri friends ama i kato skysahme pak sme si taka...ama i na6ta istoriika e po4ti sy6tata kato va6ta kato izklu4in nqkoi podrobnosti kym kraq tam za biv6iq i t.n. ama ina4e nqma ni6to lo6o...vse pak ako tova e 4oveka za teb kakvo zna4enie ima dali si go sre6nal v kafe na ulicata ili e ot tvoq klas...
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Цитирай Първоначално написано от hamsterka
    abe hora priemete go za lubovta nqma granici...mejdu kakvito e da hora tq moje da se poqvi...togava ama vob6te ne q zasqga dali si dqdo,baba,suo4enik ili kakuvto i da bilo...
    i az mislq taka

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си