.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Че е възможна,възможна е ,ама за да просъществува дълго налице трябва да са много фактори
    да не ви пука от бъзиците на останалите
    да успявате постоянно да разнообразявате връзката си
    да ви свързват силни чувства
    да не позволявате на навика и скуката да нахлуят във връзката ви
    ...

Ако и двамата желаете да сте заедно,ако наистина се обичате и копнеете един за друг,не се отказвайте и не прикривайте чувствата си.Всичко е възможно,стига в него да има любов

Голям фен
    Град
    София
    типично мислене на 14 годишно хлапе

тия неща описани от теб ги пише само в книгите... на практика това са пълни глупости...

замисли се - ако това не става "от само себе си", насила ще може ли?

и... "бъзиците на остналите" - WTF?
    Като почнат "останалите" и те да ми лижат топките - тогава ще се допитвам до мнението им... (едва ли)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    в нашия клас си имаме двойка вече от година някъде са заедно и са мн щастливи... нито веднъж не са се карали прави си сама изводите
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Възможно е.

Но да кажа има един лаф

Където работиш не си вади п.шката.

Същото важи и за ученето.

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    ne we to 4e moje da ima moje ,no ako skusate nqma da moje da se gledate v o4ite

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен е напълно възможно.
    Все пак си зависи от хората.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    abe to si e vuzmojno ama...zamislqla li si se kolko kofti 6te e ako skusate i ste v edin klas?
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Възможно е и още как!
    Едни бивши съученици си бяха гаджета и бяха невероятна двойка.
    За мен лично не е особено добре, защото да го виждам по цял ден не би ме устройвало, но ако има флуиди между двама в един клас няма причина да не са заедно. Аз имам тъпи предразсъдъци, ама иначе става.

Супер фен
    Възможно е!Нали знаете "Всичко е възможно"!Но иначе не е за предпочитане защото после като скъсате и как ще се гледате уф!Случвало ми се е да правя тази грешка,но сега не знам дали ще се повтори!

DeHu
    Guest
    be Spored men 6te si omryznete byrji :} Xixixixi :} {}

Град
    Vratsa
    Според мене няма смисъл от такава връзка - имала съм 3 такива и две от тях завърщиха зле и за двамата. Непрекъснато имаше разни глупави подмятания от останалите и бяхме честа тема на разговор - то хората като няма какво друго да правят.. И плюс това с единия като скъсахме после сигурно една година си правихме взаимно гадно-добре, че вече не сме в един клас :P Общо взето достатъчно е това,че всички ви обсъждат и нямате личен,а само обществен живот; а пък и после като скъсате в началото е малко гадно - ти в единия край на стаята,той в другия

Амииии....

На мен вече ми се е случвало и лично аз смятам,че е въпрос само до характери.Ако са хора,на които им пука от хорското мнение-няма да се получи.Но ако е обратното-със сигурност.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Guest
    ABE brato ti tup li si qvno vob6te ne te kefi tui momi4e ,6tom e gotina hva6tai q i po4vaite kvo 6e se li6ava6 zardi nekvi predrasuduci,nema6 li gram mozuk be deiba naposleduk za si4ko pitate to ot sarceto treva da ti idva,ai stiga se ligavihte be maamu...

Град
    Dobrich
    Abe 4ove4e tr1gvai s neq i da ne ti puka kakv sa napisali vsi4ki tuk , za6toto az ve4e 2 sedmici hodq s priqtelq si a toi e ot moito daskalo i nqmame po4ti nikvi problemi ne ni pre4i tova 4e sme ot edno daskalo 4e se vijdame 4esto . Za tva ti kazvam jivei si sega jivota i pravi kvo ti e na s1rceto haide uspuh :PpP
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Guest
    ее,хора,въобще не сте прави!
    аз имам вече 1 година щастлива връзка със съученик,нз точно как стана първите две години въобще ен го забелязвах като момче,но изведнъж....и определено м/у нас има истинска любов.
    а за това,че като се скараме и нямало да искаме да се виждаме....нз,ние само един път сме се скарали и то не беше сериозно,на следващият ден вече вс беше окможе би ако се карахме редовно и не исках да го виждам щеше да ми е гадничко.но опредлено искаме да се виждаме и времето ,прекарано в у-ще,в което сме заедно,на един чин, не ни стига...

Това е напълно жъзможно даже понякога и много успешно

ami az s moq priqtel hodim ot 1god i polovina i sme ot 1 klas....ama ko da vi kaja...imahme mn problemi,koito uj se poutalojiha...ama moje bi 6te sk1same rano ili k1sno naistina mn si go obi4am i se nadqvam ako se razdelim da si zapazim otn-qta (razdelqli sme se ve4e vedn1j ama v1ob6te ne li4e6e ) a be...moi s1vet k1m vsi4ki vas e da izbqgvate podoben slu4ai...ne ot drug,no li4no az mn stradah ponqkoga ot tova.ama vse pak vseki e razli4en moje bi nie sami sme si vinovni

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Възможно е, защо не....?!?Няма нищо лошо в това....Важно е да се обичат.... независимо от това какви са.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си