- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vypros za Svirki kym momi4etata
Hello
Iskam da popitam poneje skoro pravih svirka na moq priqtel i bqh s mnogo negativno otnoshenie kym tva ama ve4e sled kato sme pravili sex i t.n. reshih 4e iskam da mu dostavq udovolstvie i po dr na4in.I za moq iznenada ne mi beshe nikak gadno ... dori si mislq da go povtorq oshte sledvashtiq pyt. I iskah da pitam pri vas kak e? 10x
Ам щом ти е харесало прави го..мн хора са негативно настроени към свирките и аз самата бях(още не съм правила),но и аз като теб искам да опитам,за да доставя на приятеля си удоволствие и по др начин.Няма страшно,че си правила свирка..тва си е нещо напълно нормално според мене...той как те лиже а![]()
Аз пък не бях зле настроена. Харесва ми.
Da to4no tva e, 4e toi absoliutno vseki pyt go pravi, a az ne bqh i mi besh ekofti nqkvo ... i zatova go napravih
Като обичаш момчето си е съвсем нормално да му доставяш удоволствие с френска любов. Тъй че няма от какво да се притесняваш, че ти е харесало и т.н. При повечето е така.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Щом имаш чувства към него няма как да не ти хареса!
Усмихвай се докато имаш зъби!
и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
pyk poniakoga niama kak da praite sex shtot ste navunka ili moje niakoi da vleze, a puk ti se iska nogo da mu dostavish udovolstvie i togava e nogo gotino i vazbujdashto da mu napravish svirka bes da se sablichate
tva e 4udesno shtom i na dvamata vi dostavq udovolstvienali za tova e sexa i e normalno da ti haresa v tova nqma nishto losho daje e hubavo felacioto si e cqlo izkustvo
![]()
Както казах и преди...
"аа не мога, гадно е... никога, как? аз?"
и накрая
не можем да ви го извадим от устенцата![]()
Right on мацка!![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
svirki rulezzzzz![]()
Хехе, точно по този начин без да се събличаме така хубаво ни завариха на една Нова Година 3-ма познати, че...Първоначално написано от Ilianka_14
![]()
...и вие умряхте от срам! Защо правите нещо, щом ви е срам хората да разберат, че го правите?Първоначално написано от Кралския Магьосник
hehe snoshti mi se sluchi tova vuv vhoda. s pr mi bqhme dosta vuzbudeni i\
/ az nqmah nikakvo otnoshenie kam felacioto ne iskah da otricham neshto predi da sum opitala i mi haresa
![]()
Абе то си е предупределено къде ще се слага ***, а устата се използва за други неща (ядене,говорене)![]()
Гнусни инсинуацииПървоначално написано от Natali_vr
![]()
Ако не мога да направа поне една шпакла, цялата нощ се брои за загубена.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
Тъкмо напротив, стана ни супер забавно на всички. Те бяха тези, които се притесниха, че ни прекъснаха.
Emi vseki sluchai mnogo po lesno e momicheto da se izpravi i da si zatvori ustata, a momcheto da si drupne cipa na diukiana vse edno ni luk ial ni luk mirisal, otkolkoto ako dvamata sa goli i na kalupПървоначално написано от Кралския Магьосник
![]()
Така е, само дето точно в моя случай не успях да стигна до ципа изобщо. Просто онези тримата влетяха с такава скорост, че единственото, за което имаше време беше момичето да се изправи, а аз я прегърнах в гръб, за да ме прикрива. И така постояхме, докато онези излязоха. Е те усетиха за какво иде реч де, даже ми се стори, че девойката, която влезе първа ни видя, но няма значение. Само ни се усмихваха после и ни се радваха. \Първоначално написано от Ilianka_14
/
Девствена ли си?Първоначално написано от Natali_vr
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
MN dobur vupros,dano da iam otgovor,makr che predpolagam kakuf e...California Пуснато на: 10.04.7 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Natali_vr написа:
Абе то си е предупределено къде ще се слага ***, а устата се използва за други неща (ядене,говорене)
Девствена ли си?
kolkoto do temataa....Nqmam nishto protif da mu pravq sfirki,ne mi rpechi,a i se radvam kogato mu e kef...a puk i nali kazvate v dr temi "bih anpravial vsichkoz a negovoto shtastie..." e tova e chast ot negovoto udovolstfie
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
emi to v svirkite nqma ni6to lo6o po na4alo..sy6toto kato da kaje6 4e v 6paklite ima ne6to lo6o..ne vyrvi nqkak si...az li4no nqmam ni6to protiv da pravq na gadjeto mi svirka znam 4e mu haresva i men mi e kef 4e na nego mu e hubavo![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
i az sam na tova mnenieПървоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
mene su6to mi e priqtno...be ima edni malko po nepriqtni podrobnosti naprimer kato mom4eto sfur6va i e malko trudno ot iztlaskvaneto da se sdurji6 da ne povurne6 ama e gotino
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
napulno saglasna sum s tebeПървоначално написано от ro6li4ka