- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- UFO...ima li izob6to
The truth is out there....4uvali ste tova predpolagam...vqrvate li v NLO ? vijdali li ste go ? gledali li ste filmi, a znaete li 4e NLO se poqvqva po Hitlersko vreme...dali toi ima ne6to ob6to s tova !? ako znae nqkoi da kazva
P>S> gledali li ste X-files ?
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
е кво ше е яко да има , самоче да са добри спрямо нас![]()
Абе дребосък, много са ти промили главата в училищеПървоначално написано от favor_91
![]()
2т. забрана за ползване на профил
e te ako ne bqha mirno nastroeni odavna da ni nqma6e na taq planeta ..... ina4e opredeleno ima ne6to po vi6e ot nas ne me interesuva kakvo e ako moje i to da ne se interesuva ot meneПървоначално написано от PLAMENKO
da be,kak moje da si mislim,4e sme Edinstvenite Vuv Vselenata?????
)
a "The X-files" be6e super gotin film![]()
Има! Даже почти съм убеден, че децата им пишат в тоя форум ..на някои!![]()
Аз мисля, че има, но все още някои хора не вярват в това. Има си доказателства, необясними неща и т.н., които ясно ни показват, че има нещо по-висшестоящо от нас на този свят.
Попринцип такива неща са ми доста интересни и супер яко ме кефят.![]()
И аз вярвам че съществува НЛО.Помна че кат по-малка гледах един филм в който казаха, че са намерили летяща чиния с 3 тела на извънземни.До колко е вярно това незнам.Пък и какво може да крият американците в прословутата зона 51(неможе да не сте я чували)А сещам се че преди 2 години някаде една приятелка ми каза, че е видяла летяща чиния.Гледала е с бинокъл Луната и е видяла нещо там да минава.Абе знам много хора дет са виждали НЛО.И както каза ledenata_kralicA от каде на каде ще сме единствените във Вселената.А чувал ли е някои за пирамидите(или там квот са) на Марс?
И според мене не сме единствени във вселената. Вярвам, че има и други разумни същества.Първоначално написано от p4elata_brumze
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
10x to all za mneniqta
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Estestveno 4e ima mislite sme edinstvnite v bezkrainata vselena. Tfa bi bilo tupo
кат ги видя ша ви кажа
i da umuvate i da ne umuvate dokato ne kacnat na zemqta nqma da razberete![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
e,da prav si napulno,oba4e vse pak ne moje da sme sami......pone az ne mislq 4e smeПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Не, няма, нашата планета е единствената с разумни същества. На всички други планети живеят едноклетъчни.
axxaaxx are dokaji mi 4e e taka !Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Има НЛО мн. ясно!!!Вселената е безкрайна немой само нии да сме единствените живи същества!!![]()
![]()
I can't live without you!!
hah stranna logika imat pove4eto ot vas
vazmojno e da ima ufo. vazmojno e da ima drugi obitavani planeti ot razumna civilizaciq. dori bih kazal veroqtno. no ne moga ta povqrvam v ni6to, predi da mi se predstavqt sigurni nedvuzmisleni dokazatelstva.
Spored men ima izvynzemni sy6testva , koito sa nastroeni mirno kym nas i sa se razvili mn po dobre ot nas.. ama pyk ot druga strana 6tom sa tolkova dobre razvili se , za6to o6te ne sa osy6testvili kontakt s nas ?![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Някои се затрудняваме да откриеме разум и на тая планетаА вие си говорите за извънземни..
Шегата настрана. Според мен има изв1нземни, които се отнасят с нас както ние с животните - изучават ни, взимат проби от нас, но без да ни смущават![]()
Някои от тях са по-развити от нас, а други не, обаче поради някаква причина не се разкриват.
п.п. Надявам се да се представят след по малко от 200 години.. Та и ние да ги видим \/
Мисията ми в живота е да те накарам да се усмихнеш
и ще ми кажеш, че във цялата вселена, разбираш ли ние сме единствените разумни същества...Първоначално написано от `Death`Whore`
и да, не може да сме единствени във тая ш*бана вселена... да бе, от една безкрайност само на нашата планета да има 'разумни' същества... пфхаха да бее
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Подкрепям мнението ти.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Има, да, в главите на побърканите тинейджъри, които нямат какво да правят. Писна ми от суеверия, глупости, конспирации, НЛОта, зодии и т.н. Хора, в кой свят живеете??? И вещици няма!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
твърдиш, че сме единствени във вселената? омгПървоначално написано от ErinEverly
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99