.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Супер фен

UFO...ima li izob6to

The truth is out there....4uvali ste tova predpolagam...vqrvate li v NLO ? vijdali li ste go ? gledali li ste filmi, a znaete li 4e NLO se poqvqva po Hitlersko vreme...dali toi ima ne6to ob6to s tova !? ako znae nqkoi da kazva

P>S> gledali li ste X-files ?

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Град
    софия
    е кво ше е яко да има , самоче да са добри спрямо нас

Re: UFO...ima li izob6to

Цитирай Първоначално написано от favor_91
    The truth is out there....4uvali ste tova predpolagam...vqrvate li v NLO ? vijdali li ste go ? gledali li ste filmi, a znaete li 4e NLO se poqvqva po Hitlersko vreme...dali toi ima ne6to ob6to s tova !? ako znae nqkoi da kazva

P>S> gledali li ste X-files ?
    Абе дребосък, много са ти промили главата в училище
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    е кво ше е яко да има , самоче да са добри спрямо нас
    e te ako ne bqha mirno nastroeni odavna da ni nqma6e na taq planeta ..... ina4e opredeleno ima ne6to po vi6e ot nas ne me interesuva kakvo e ako moje i to da ne se interesuva ot mene

da be,kak moje da si mislim,4e sme Edinstvenite Vuv Vselenata?????
    )
    a "The X-files" be6e super gotin film

Има! Даже почти съм убеден, че децата им пишат в тоя форум ..на някои!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз мисля, че има, но все още някои хора не вярват в това. Има си доказателства, необясними неща и т.н., които ясно ни показват, че има нещо по-висшестоящо от нас на този свят.
    Попринцип такива неща са ми доста интересни и супер яко ме кефят.

Град
    Botevgrad
    И аз вярвам че съществува НЛО.Помна че кат по-малка гледах един филм в който казаха, че са намерили летяща чиния с 3 тела на извънземни.До колко е вярно това незнам.Пък и какво може да крият американците в прословутата зона 51(неможе да не сте я чували)А сещам се че преди 2 години някаде една приятелка ми каза, че е видяла летяща чиния.Гледала е с бинокъл Луната и е видяла нещо там да минава.Абе знам много хора дет са виждали НЛО.И както каза ledenata_kralicA от каде на каде ще сме единствените във Вселената.А чувал ли е някои за пирамидите(или там квот са) на Марс?

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Аз мисля, че има, но все още някои хора не вярват в това. Има си доказателства, необясними неща и т.н., които ясно ни показват, че има нещо по-висшестоящо от нас на този свят.
    И според мене не сме единствени във вселената. Вярвам, че има и други разумни същества.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    10x to all za mneniqta

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Град
    sofia
    Estestveno 4e ima mislite sme edinstvnite v bezkrainata vselena. Tfa bi bilo tupo

Голям фен
    Град
    Compton
    кат ги видя ша ви кажа

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    i da umuvate i da ne umuvate dokato ne kacnat na zemqta nqma da razberete

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    i da umuvate i da ne umuvate dokato ne kacnat na zemqta nqma da razberete
    e,da prav si napulno,oba4e vse pak ne moje da sme sami......pone az ne mislq 4e sme

Мега фен
    Не, няма, нашата планета е единствената с разумни същества. На всички други планети живеят едноклетъчни.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не, няма, нашата планета е единствената с разумни същества. На всички други планети живеят едноклетъчни.
    axxaaxx are dokaji mi 4e e taka !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Не е възможно да няма.. дори Баба Ванга е казала, че ще срещнем "братя по разум" след 200 години около Унгария.

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Има НЛО мн. ясно!!!Вселената е безкрайна немой само нии да сме единствените живи същества!!
    I can't live without you!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    hah stranna logika imat pove4eto ot vas

vazmojno e da ima ufo. vazmojno e da ima drugi obitavani planeti ot razumna civilizaciq. dori bih kazal veroqtno. no ne moga ta povqrvam v ni6to, predi da mi se predstavqt sigurni nedvuzmisleni dokazatelstva.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Spored men ima izvynzemni sy6testva , koito sa nastroeni mirno kym nas i sa se razvili mn po dobre ot nas.. ama pyk ot druga strana 6tom sa tolkova dobre razvili se , za6to o6te ne sa osy6testvili kontakt s nas ?
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Някои се затрудняваме да откриеме разум и на тая планета А вие си говорите за извънземни..
    Шегата настрана. Според мен има изв1нземни, които се отнасят с нас както ние с животните - изучават ни, взимат проби от нас, но без да ни смущават
    Някои от тях са по-развити от нас, а други не, обаче поради някаква причина не се разкриват.

п.п. Надявам се да се представят след по малко от 200 години.. Та и ние да ги видим \/
    Мисията ми в живота е да те накарам да се усмихнеш

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    и ще ми кажеш, че във цялата вселена, разбираш ли ние сме единствените разумни същества...
    и да, не може да сме единствени във тая ш*бана вселена... да бе, от една безкрайност само на нашата планета да има 'разумни' същества... пфхаха да бее
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Подкрепям мнението ти.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Има, да, в главите на побърканите тинейджъри, които нямат какво да правят. Писна ми от суеверия, глупости, конспирации, НЛОта, зодии и т.н. Хора, в кой свят живеете??? И вещици няма!

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Има, да, в главите на побърканите тинейджъри, които нямат какво да правят. Писна ми от суеверия, глупости, конспирации, НЛОта, зодии и т.н. Хора, в кой свят живеете??? И вещици няма!
    твърдиш, че сме единствени във вселената? омг
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове