.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Тема: здравеите

здравеите

от няколко седмици се питам един въпрос
    защо съм на този свят
    понеже в рамките на година загубих наи важните хора
    за мен първо любимата после маиками
    и накрая сестричката си сам съм на този свят
    а болката се осилва повече и повече
    не мога да издъжам вече
    за да разберете повече
    вижте този саит
    http://evanescencebg.byethost17.com/....php?content.4
    тук е първата част на историята ми
    решил съм да сложа краи на живота си
    нямам приятели за това ви моля вие да я прочетете
    зада има някои кото да си спомня за мен

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    не знам какно да кажа в началото си мислех, че това е поредният базик, но тази история определено не е базик.
    Едно искам до те питам защо искаш да се самоубиваш...да бъда по-точен на какво не намираш изход,че си решил да се самоубиеш?Не мислиш, че с времето болката ще изчезне ( или поне ще се притъпи)?Найстина ли смяташ, че никога повече няма да живееш щастливо, че си решил да си го решил?
    11 tochka deaktiven profil.

това е само първата част на исторята ми
    реших от нея да почна понеже беше донякаде притапена след
    това доидоха още няколко и има няколо преди това
    за сега няма да казвам апсолютно нищо
    моля без безмислени въпроси
    определено съм го решил одавна не е от днес не е и от вчера
    такаче докато не завърша със тази история няма да предприемам нищо
    общо взето това е за сега иначе винаги ме чака една спринцовка пълна със въздух ако реша нещо друго или нервите ми
    не издържат
    ако искате нещо да попитате направете си темичка във форума
    ми и когато намеря повечко време ще им обърна внимание
    понеже подготвям част две благодаря ви предварително за зададени те ми въпроси пико1

Ne sym pyrvata, nqma i da sym poslednata, koqto 6te ti kaje, 4e nqma smisyl da se samoubiva6. Problemite nqma da se re6at s tova. A i misli6 li, 4e nai-skypite ti hora biha iskali da te vidqt kak se samoubiva6? Az znam otgovora i toi e NE.
    Predpolagam ima6 priqteli, predpolagam i 4e znaqt za tova, koeto ti se e slu4ilo. Prosto potyrsi podkrepa v tqhno lice. Nedei da se ot4aiva6 o6te pove4e, otkolkoto si sega.
    Be happy,that's my secret

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да сложиш край на живота си е много тъпо. Много...лесно се оттърваваш от нещата. ивота прожилжава. Това което не те убива те прави по силен

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Да сложиш край на живота си е много тъпо. Много...лесно се оттърваваш от нещата. ивота прожилжава. Това което не те убива те прави по силен
    Mного добре казано! =D>

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    и аз мисля така

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Moje jivota naistina da izglejda gaden i nespravedliv, no vinagi ima za koi da jivee6. Sigurna sum 4e ima6 priqteli na koito ne im e vse edno dali si jiv ili ne. Pomisli si kak si se po4uvstval ti kogato momi4eto koeto obi4a6 se e samoubilo. Misli6 li 4e horata koito durjat na teb nqma da umirat ot muka? Naistina istoriqta ti e ujasno tujna no hubavoto vinagi predstoi. Budi pone malko optimist!

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    ami mnoo gadno 6te prozvu4i no i az na tvoe mqsto mih slojila krai n ajivota si i tva e 6toto sum adksi slaba i ne sum gotova da se borq.no tva orpedeleno ne e re6enie i moje bi v bude6te te o4akvat prekrasni ne6ta i za tva trq da se opita6 da nameri6 izhod
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Re: здравеите

Цитирай Първоначално написано от piko1
    от няколко седмици се питам един въпрос
    защо съм на този свят
    понеже в рамките на година загубих наи важните хора
    за мен първо любимата после маиками
    и накрая сестричката си сам съм на този свят
    а болката се осилва повече и повече
    не мога да издъжам вече
    за да разберете повече
    вижте този саит
    http://evanescencebg.byethost17.com/....php?content.4
    тук е първата част на историята ми
    решил съм да сложа краи на живота си
    нямам приятели за това ви моля вие да я прочетете
    зада има някои кото да си спомня за мен
    Прочетох историята ти.Много ме натъжи.Наистина много жалко,че си загубил своята любима и близките си и съм сигурна,че ти е много трудно и тежко.Но това,че мислиш да се самоубиваш не е решение на проблемите ти,наистина не е,не го прави!Докажи пред себе си,че си силен и че няма да се предадеш.Тежко е да загубиш любим човек,така е,но въпреки всичко недей да се затваряш в себе си и още по-малко да мислиш за самоубийство.Гледай напред!Живота продължава!Все пак си едва на 19-животът е пред теб!Недей да се отчайваш-животът е гаден,но ти не се предавай!Защо твърдиш,че нямаш приятели,сигурна съм,че не е така.И ако сложиш край на живота си,помисли какво ще им бъде на тях.Просто гледай по-оптимистично на нещата!Всичко ще бъде наред и ще си дойде на мястото,но самоубийството не е начина... Сега си разочарован от живота,защото той ти е отнел скъпите хора,но повярвай ми,ще срещнеш любовта отново и животът ти ще се осмисли...Силно се надявам да се откажеш от това намерение,дано се намери някой,който да те разколебае,защото надали аз ще мога!

Ето прочети това: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35312 Замисли се върху всичко,което е написано-не бива да се предаваме,живота е безценен!

Супер фен
    6to si na toq svqt li .... za da se mu4i6 kato vsi4ki nas ... a i kak taka si zagubil si4ki ? murtvi li sa ?

Прочетох историята ти и докато ти пиша това не мога да спра да плача,всичко това е ужасно,всичко което ти се е случило,никой не го заслужава,но не се предавай,знам,че не мога да те разбера и сега разбирам колко съм слаба всъщност.Сигурно на твое място отдавна щях да съм посегнала на живота си,но поне заради тях,бъди силен,по дяволите!!!!!!!Бъди силен и живей само заради тях,те биха го искали

Голям фен Аватара на tainstvenata
    az sashto p[ro4etoh istoriqta i prosty neznam kakvo da kaja sylzi teknaha ot o4ite mi az sam rodena na 26ti avgust den sled teb i naistina mislq 4e sam dobra priqtelka i az sashto izslushvam i podkrepqm priqtelite si no mnogo ot tqh se okazvat predateli koeto e ujasno az nemoga da te savetvam zashtoto ne sam prejivqla tova koeto ti si prejivql no mislq 4e trqbva da ne se zatvarq6 v kashti izlizai razhojdai se otnovo moje da sreshne6 lubovta... ne misli za tova ako e vaob6te vazmojno zashtoto tova ti se e zape4atalo v saznanieto i 6e ostane tam zashtoto tova e pyrvata si lubov koqto e bila mnogo silna ... a tq vinagi se pomni prosto se opitai da si varne6 priqtelite i da se razvedrqva6 i da ne misli6 za tova tova e moqt savet koito moje da e savsem bezmislen no...
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Град
    Heopsovata piramida
    Това,което не ни убива ни прави по силни.

Prez cqloto vreme dokato 4etqh istoriqta ti se opitvah da syprejiveq mykata ti.Spored men ima6 unikalen talant da razkarza6 za jivota si.Taka i ne razbrah dali pisaneto e hobito ti,no ne spirai da pi6e6.Syznah,kolko slaba sym bila prez vsi4kite tezi godini.

Osyznah 4e mnogo sila i volq ima v teb.Jivei.Ne si otivai.Vypreki vsi4ko.Molq te.Vqrvai v sebe si.Bori se.Ne spirai.Ne se otkazvai.

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие
    Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!

Ne se samoobivai ti ne si vinoven za sluchiloto se ... Vse nqkoga i ti shte badesh shtastliv!
    Zapoznai se s novi priqteli,izlizai i tn...
    Ne misli za tezi neshta znam che ne e lesno da se zabravi i veroqtno nqma da se zabravi no pone tazi bolka v teb shte namali
    Uspeh!!!
    Tu resteras toi mon amour,le seul,l'unique merveilleuse lumiere dans mon coeur qui ne s'eteindra jamais...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ei 4ove4e kfio gi misli6 samoubiistvoto ne re6ava problema problemite se re6avat kato im se opal4i6

0biChkam SlyNcEt0 :}

Голям фен
    Град
    :)

Re: здравеите

много съжалявам за всичко, което ти се е случило. Съжалявам и отчасти те разбирам, защото мъката не е еднаква за всички. За някои това е да нямат гадже, за други - друго, но много малко хора познават мъката. Моят живот също не е като по рози, нито съм малка глезла, която има всичко, парички и ходи по кафета. Не съм. Може някой да го каже, но това може би е заради усмивката, която си слагам всеки ден. Може да не е от сърце, но поне ми дава малко енергия и прави поне един човек щастлив. За мен това е прилив от енергия. Но въпреки всички готини дни, нищо не може да се сравни с това, което съм преживяла. Вярно, че бях по-малка....но все пак... Знам какво е да израстнеш без баща, знам какво е да загубиш скъп човек. Загубих двата човека, които ме отгледаха още в 5-ти клас. В 3-ти клас загубих майка си. Но това са част от "доспехите" ми. Преживяла съм хиляди неща, но тези най-силно ми повлияха. Мисля че единствено хобито ми ме спаси и може би ината, с който неможех да се оставя на тъгата да ме обземе. За теб бих ти дала един съвет - намери своята стихия, която ще те освобождава от напрежението и ще те кара да се усмихнеш. След това я сподели, защото споделеното щастие става два пъти по-голямо когато е споделено. Ако пък можеш да пишеш- пиши. Напиши книга и търси спонсор, печатница, издателство. Твоят живот, твоята мъка би могла да очовечи, не хората във един форум, ами и хората по цяла България. Освен, че ще ти олекне като си излееш душата, така ще можеш и да споделиш по-лесно с някой. А за приятелите- сигурна съм че ги имаш. Всеки ги има, но всеки разбира това когато ги загуби

Голям фен
    Град
    Единственото което имам са приятелите и способностите си...сигурна съм че и ти ги имаш, ако не - открии ги. Не се предаваи, защото славен е не този, който се предаде, а умрелият в битка. Направи така, че да продължаваш дори със сетни сили и опитай да оставиш следа в пясъка. Ако не друго, ще останеш един истински човек, истински...ако искаш напиши ЛС...разговор с хора като теб ми прави удоволствие

Guest
    Az su6to pro4etoh tvoqta istoriq i mnogo me natuji...nedei da slaga6 krai na jivota si,za6toto s tozi taant tuk na zemqta 6te si po-6tastliv.Znam 4e v nqkoi slu4ai bolkata koqto izpitvame e mnogo po-silna ot nas i prez glavite ni minavat mnogo misli za samoubiistvo i t.n.nedei da go pravi6 sveta 6te ostane s edin unikalen 4ovek po-malko...molq te nedei...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Както всички, които писаха, с риск да се повторя, ти казвам НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА!. Сигурна съм, че си мислил доста дълго по този въпрос, но се замисли...Така бягаш от живота...ако всички бягат няма да има човечество.Не мислиш ли, че съм права? Историята ти ме потресе много, защото знам какво е да загубиш близък човек, а ти явно си загубил не един близък за теб и много съжалявам, че има такива хора като теб, защото съм сигурна, че много хора, когато четат историята ти виждат себе си в твое лице.Също мисля, че има за какво да останеш на "белия" свят - определено имаш таланта да пишеш за собствения си живот. Както казаха вече напиши книга, намери спонсор, после напиши друга, още една и т.н., тогава щастието ще ти се усмихне, а с него ще намериш нови приятели(пожелавам ти да са истински, защото мисля, че наистина си много колоритен и интересен човек, който заслужава нещо по-добро), нова приятелка(опитай се да заправиш Ярослава, сигурна съм, че ще е трудно, но живота трябва да продължи за теб, както за всички останали, забрави миналото, отгърни нова страница и започни отначало)
    Не се предавай, живей, защото живота, колкото и да е труден, е ценен!!!
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    Искам да допълня мненията като кажа една мисъл,която бях чела някъде :"Защо живея за да умра, когато умирам да живея"
    Живота е ценен, той е дар- не го пропилявай! бори се с него и победата ще е по-сладка отколкото срама че си се отказал от нещо ценно

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Искам да допълня мненията като кажа една мисъл,която бях чела някъде :"Защо живея за да умра, когато умирам да живея"
    Живота е ценен, той е дар- не го пропилявай! бори се с него и победата ще е по-сладка отколкото срама че си се отказал от нещо ценно
    =D> =D> =D> =D> =D> Много хубава мисъл!Замисли се върху нея...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    =D> =D> =D> =D> =D> Много хубава мисъл!Замисли се върху нея...
    И аз така мисля, но това не ми попречи да напиша романи по-горе

как то казваше един много скъп за мен човек
    Еби му маиката и живеи със маимуните
    не обичм да разтягам лукуми за това ще го кажа направо
    всички които писаха тук и на пощата ми и във другите форуми
    ме накарахте да си кажа абе какво толкоз случилото се е случило не можеш да направиш нищо какво ще докажа и на кои като
    сложа краи на всичко какво ще постигна отговора е едно абсолютно

НИЩО
    за това прекратяввам да мисля за тази глупост
    и продължавам напред ще продължа историята
    но когато му доиде времето имам впредвид когато
    ми се пише
    какво е хобито ми еми те не са едно или две
    самолети влакове кораби право медицина
    компири никога не ми е било хоби да пиша
    но сега знам във какво съм в стихията си и ме прави
    поне малко по весел

Голям фен
    Град
    piko1 Твоята най-голяма стихия според мен е че си ИСТИНСКИ СИЛЕН ЧОВЕК А това че света не може да поеме много такива хора си е факт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си