Както всички, които писаха, с риск да се повторя, ти казвам НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА!. Сигурна съм, че си мислил доста дълго по този въпрос, но се замисли...Така бягаш от живота...ако всички бягат няма да има човечество.Не мислиш ли, че съм права? Историята ти ме потресе много, защото знам какво е да загубиш близък човек, а ти явно си загубил не един близък за теб и много съжалявам, че има такива хора като теб, защото съм сигурна, че много хора, когато четат историята ти виждат себе си в твое лице.Също мисля, че има за какво да останеш на "белия" свят - определено имаш таланта да пишеш за собствения си живот. Както казаха вече напиши книга, намери спонсор, после напиши друга, още една и т.н., тогава щастието ще ти се усмихне, а с него ще намериш нови приятели(пожелавам ти да са истински, защото мисля, че наистина си много колоритен и интересен човек, който заслужава нещо по-добро), нова приятелка(опитай се да заправиш Ярослава, сигурна съм, че ще е трудно, но живота трябва да продължи за теб, както за всички останали, забрави миналото, отгърни нова страница и започни отначало)
Не се предавай, живей, защото живота, колкото и да е труден, е ценен!!!