.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: За Него...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

За Него...

Толкова те обичам.. толкова те желая.. все още... след толкова изминало време аз още не мога да спра да си мисля за теб Ти незнаеш, ти си мислиш, че отдавна съм те забравила, че всичко е било само едно увлечение. Но не беше.
    Само че ти никога няма да узнаеш, никога няма да ти кажа за това, дори да умра ..

Ти единствен си в сърцето ми... а си мислиш, че сме просто добри приятели. С друга си и на мен сърцето ми се къса, когато си тъжен заради нея.. никога не бих се опитала да ви разделя, никога, защото не искам да си нещастен.
    Дори бих ти помогнала да си щастлив, макар сърцето ми да се къса от мъка

Не искам нищо да ти казвам, за да не се почувстваш предаден Момичето, с което си споделял, което си мислел, че те разбира, която ти е била приятелка,с която си имал само малка отдавнашна авантюра, да се окаже, че има чувства към теб.. поставям се на твое място и знам, че не би ти било приятно да го научиш
    Странно как има мимолетни преживявания, които могат да те променят толкова много Двата пъти, когато бяхме заедно бяха толкова кратки, а значат за мен повече от всичко друго до сега... един човек може да те завладее за кратък миг така че след това цял живот да не можеш да го забравиш, а невероятно дълго време, прекарано с други хора, да не струва нищо пред този миг..

Когато те видя на улицата или случайно те срещна някъде, всичко в мен се преобръща. Сякаш гореща вълна ме облива. Стига ми една твоя усмивка, един твой случаен поглед, за да затрептя. А ти вървиш срещу мен, гледаш ме и осъзнавам, че ме възприемаш като една обикновена позната.
    Подминаваш ме и не предполагаш за бурята, която оставяш в мен, не предполагаш, че се обръщам, за да мярна силуета ти поне още веднъж... И не мога да направя абсолютно нищо, за да те накарам ти също да се обръщаш или да почустваш дори една хлядна част от това, което вилнее в мен в този момент...
    Чувствам те като част от себе си, чувствам те във всяко едно нещо, чувствам, че те има в очите ми, чувствам, че си целия в душата ми, чувствам, че се таиш като камък в гърдите ми, чувствам те като трепет върху дланите ми, има те и като въздишка на устните ми.. Не мога да си представя да живея без да те има, всеки един ден се моля само за едно - да не ти се случи нещо лошо и да не изчезнеш от живота ми

Знам, че аз самата съм много виновна за това, че не можахме да бъдем заедно. Ти държеше на своите приятели.. и те разбирам - аз също държа. Те не ме харесваха - и донякъде наистина има защо. Всеки път, когато те видех, аз започвах да се държа неадекватно.. толкова емоции напираха в мен. Казах и направих много неща, за които съжалявам ужасно много.. до болка много съжелявам... и всичко това поради тази причина - незнаех как да постъпвам, всичко се объркваше от радостта когато съм близо до теб и те ме разбираха погрешно, приеха ме за такава, каквато не съм
    Толкова много неща бих искала да поправя, но е невъзможно. Когато един човек си изгради погрешно мнение за теб, каквото и да направиш ще бъде излишно - никога няма да успееш да срутиш стената, която постепенно се е издигнала и въпреки, че не ме харесват, въпреки, че са се държали зле с мен, аз ги чувствам страшно близки - просто защото са ти приятели... а всяко нещо, което ти обичаш, аз, ако можех, бих го обичала двойно повече

Липсваш ми.. до болка силно... липсваш ми ужасно много... липсваш ми при всяка следваща стъпка.. липсваш ми при всяко едно движение, което правя.. липсваш ми при всяка една изречена дума.. всяка една мисъл... желание... липсваш ми при всеки следващ ден без теб..
    От месеци не живея, а просто съществувам... ден за ден

P.S. Това го написах, за да се почувствам малко по-добре Знам, че е дълго, дано се намери някой, който да го прочете. Все пак е само нищожна част от всичко, което бих искала да кажа...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Страхотно е ... Не знам ама не е хубаво цял живот да държиш тези чуства скрити ... може и той да изпитва нещо към тебе и да го крие.Помисли си някога да му кажеш това в очите...Продължавай таак да пишеш и мен така ме отпуска като пиша такива теми
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    i ne men kato mi e kofti pi6a razni takiva ama ne se polu4avat tolko dobre.ina4e naistina e mnoo hubavo
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

mn e hubavo naistina no zashto kries 4uvstvata si moje da mu stane kofti no moje i da otvyrne na tqh zashto ti e da se izmy4vash taka govori s nego ..... pak kakvoto stane uspeh

Цитирай Първоначално написано от ^Pretty{}Girl^
    mn e hubavo naistina no zashto kries 4uvstvata si moje da mu stane kofti no moje i da otvyrne na tqh zashto ti e da se izmy4vash taka govori s nego ..... pak kakvoto stane uspeh
    тъка , тъка

Супер фен
    Град
    до тебе...
    аз намерих малко време и го прочетох
    струваше си и много ми хареса продължавай
    в същия дух !
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    de da ima6e pove4e hora kato valantain_love ....

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Град
    dimitrovgrad
    аз съм сигурна, че той не крие нищо
    може да се каже, че горе-долу го познавам и бих усетила ако има нещо
    от друга страна не бих искала да проваля приятелството ни.. страх ме е..

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Mnogo mi haresa!Naistina e mnogo hubavo!Nz no na tvoe mqsto bih se prestra6ila da mu go dam-tove koeto si napila!Mojebi ne v tozi moment,no sled vreme...ti si re6ava6....

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Наистина е хубаво.Обаче според мен трябва да говориш с него,да му разкриеш сърцето си,не трябва да пазиш чувствата си в тайна.По-добре му кажи,пък после каквото ще да става.Нали знаеш,както се казва-"Който рискува-печели,който не рискува-не печели".Действай и успех миличка!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Оххх , Боже . Как няма да го прочетем ? Мога да кажа само едно .. чувствата на първо място си ги дръж (те не са създадени , за да се крият ) , но едва ли не знаеш колко голяма ще е болката , ако той те отхвърли Пък и каза , че би го усетила .. Миличка , страданието винаги е огромно , сълзите винаги са горчиви при несподелената любов , моят съвет е да си пазиш сърцето от възможните удари на неговите думи и действия . Наистина никой не печели , ако не рискува , ама едно на милион са хората , които рискуват на сухо

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    чесно казано в момента и аз съм в такава ситуация.но примен е поразлично немойах да издърйа и му признах 4увствата си.просто го направих.в понеделник имаме сериозен разговор и се питам какво да правя?УСПЕХ с тва момче на което си го посветила това.дано се съберете.УСПЕХ

:[[
    Guest
    az sum v su6tata situaciq ot 9 meseca nasam ...a ob6to si go obi4am ot godina i 4 meseca ..samo deto pri men tupoto e 4e toi si ima seriozna priqtelka obi4at se i nqmam nikakav 6ans edinstvenoto koeto mi ostava e da si 4akam ... macka nadqvam se na teb da ti provuvrvi probvai ni6to ne gubi6 aide YSPEH!!!

kefime oba4e macka ne krii 4ustvata si 6toto az taka izgubih edin 4ovek za koeto sujalqvam
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Град
    dimitrovgrad
    мерси на всички за мненията...
    кво да кажа, аз вече съм изгубила всякаква надежда.. в нищо не вярвам вече
    а знам, че ако се реша да му кажа, отново ще се самонавия, ще започна да се надявам, макар и против волята си, и накрая, когато той потвърди, че всичко отдавна е загубено, ще съм хиляди пъти по-разбита от сега..
    макар и да не мога да си представя още по-силна болка от тази, ще е ужасяващо да я преживея.. едва ли бих могла да издържа

Град
    oblacite
    valantain_love Здрастии!Преживях част от твойта любов..само че при мен имаше обрат,а и се решихме да си признаем..което ти казвам след 4 месеца беше толкова сладко че ох..още се наслаждавам иииии не мога да повярвам.Същите чувства,същия страх .. и то страх само за да не загубя и това,което имам,което значи всичко за мен в тоя живот.Не знам как са нещата при вас,но и мен ми беше супер трудно да го призная..щото ме беше страх,а имах толкова възможности да го призная..От написаното се усещта много болка,страх,и най-вече ЛЮБОВ и уважение към твоя приятел..Много от сърце ти пожелавам да опиташ това което и аз опитах,щото си струва..и е прекрасно,незаменимо..безц нно..Ако познаваш добре приятеля ти и той държи на теб не мисля че ще спре да ти говори и да се държи както преди..трудно е и гадно,но представи си и той да чувства същото,но поради същата причина да не ти казва..но пък ако му кажеш и за него не е такаа..Уф много кофти,нз аз ся ти казвам така щото при мен нещата се развиха както аз искам и умирам от радост,ноооо ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДВАНЕ НА ТАЗИ МЕЧТА..ЩЕ ТИ БЪДЕ СУПЕР ЯКО ОБЕЩАВАМ
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Фен
    Град
    Iowa
    тва е мноо дълго, иначе браво за нервите да го напишеш

EveNceeee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dudette
    valantain_love Здрастии!Преживях част от твойта любов..само че при мен имаше обрат,а и се решихме да си признаем..което ти казвам след 4 месеца беше толкова сладко че ох..още се наслаждавам иииии не мога да повярвам.Същите чувства,същия страх .. и то страх само за да не загубя и това,което имам,което значи всичко за мен в тоя живот.Не знам как са нещата при вас,но и мен ми беше супер трудно да го призная..щото ме беше страх,а имах толкова възможности да го призная..От написаното се усещта много болка,страх,и най-вече ЛЮБОВ и уважение към твоя приятел..Много от сърце ти пожелавам да опиташ това което и аз опитах,щото си струва..и е прекрасно,незаменимо..безц нно..Ако познаваш добре приятеля ти и той държи на теб не мисля че ще спре да ти говори и да се държи както преди..трудно е и гадно,но представи си и той да чувства същото,но поради същата причина да не ти казва..но пък ако му кажеш и за него не е такаа..Уф много кофти,нз аз ся ти казвам така щото при мен нещата се развиха както аз искам и умирам от радост,ноооо ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДВАНЕ НА ТАЗИ МЕЧТА..ЩЕ ТИ БЪДЕ СУПЕР ЯКО ОБЕЩАВАМ
    [/b]До 4 април и аз си мълчах.. бях луда по най-донрия ми приятел ... а той преди 1 месец скъса с гаджето му .. и аз винаги съм си мислела ,че за него съм по-малката сестричка... какво се оказа...
    по не знам каква случайност преди 1 седмица се заговорихме за приятелството ни и аз .. заобиколих нещатата и му казах какво чувствам... оказа се ,че той е бил с другото момиче пък за да забрави мен защото си е мислел ,че аз го приемам като приятел нищо повече..
    та.. сега сме заедно и се чувствам като Най-Щастливото същество...
    погледни от тая страна на нещата...
    Така или иначе приятелството ви е приключило... ти го обичаш не като приятел а повече... от твоя страна той вече не е онзи с който си споделяла,а човека с който искаш да си..
    нищо няма да загубиш ако му кажеш... можеш само да спечелиш
    "Да рискуваш нищото-това е най-големият хазарт в живота!"

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от EveNceeee
    Цитирай Първоначално написано от dudette
    [/b]До 4 април и аз си мълчах.. бях луда по най-донрия ми приятел ... а той преди 1 месец скъса с гаджето му .. и аз винаги съм си мислела ,че за него съм по-малката сестричка... какво се оказа...
    по не знам каква случайност преди 1 седмица се заговорихме за приятелството ни и аз .. заобиколих нещатата и му казах какво чувствам... оказа се ,че той е бил с другото момиче пък за да забрави мен защото си е мислел ,че аз го приемам като приятел нищо повече..
    та.. сега сме заедно и се чувствам като Най-Щастливото същество...
    погледни от тая страна на нещата...
    Така или иначе приятелството ви е приключило... ти го обичаш не като приятел а повече... от твоя страна той вече не е онзи с който си споделяла,а човека с който искаш да си..
    нищо няма да загубиш ако му кажеш... можеш само да спечелиш
    "Да рискуваш нищото-това е най-големият хазарт в живота!"

Супер фен

Re: За Него...

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Толкова те обичам.. толкова те желая.. все още... след толкова изминало време аз още не мога да спра да си мисля за теб Ти незнаеш, ти си мислиш, че отдавна съм те забравила, че всичко е било само едно увлечение. Но не беше.
    Само че ти никога няма да узнаеш, никога няма да ти кажа за това, дори да умра ..

Ти единствен си в сърцето ми... а си мислиш, че сме просто добри приятели. С друга си и на мен сърцето ми се къса, когато си тъжен заради нея.. никога не бих се опитала да ви разделя, никога, защото не искам да си нещастен.
    Дори бих ти помогнала да си щастлив, макар сърцето ми да се къса от мъка

Не искам нищо да ти казвам, за да не се почувстваш предаден Момичето, с което си споделял, което си мислел, че те разбира, която ти е била приятелка,с която си имал само малка отдавнашна авантюра, да се окаже, че има чувства към теб.. поставям се на твое място и знам, че не би ти било приятно да го научиш
    Странно как има мимолетни преживявания, които могат да те променят толкова много Двата пъти, когато бяхме заедно бяха толкова кратки, а значат за мен повече от всичко друго до сега... един човек може да те завладее за кратък миг така че след това цял живот да не можеш да го забравиш, а невероятно дълго време, прекарано с други хора, да не струва нищо пред този миг..

Когато те видя на улицата или случайно те срещна някъде, всичко в мен се преобръща. Сякаш гореща вълна ме облива. Стига ми една твоя усмивка, един твой случаен поглед, за да затрептя. А ти вървиш срещу мен, гледаш ме и осъзнавам, че ме възприемаш като една обикновена позната.
    Подминаваш ме и не предполагаш за бурята, която оставяш в мен, не предполагаш, че се обръщам, за да мярна силуета ти поне още веднъж... И не мога да направя абсолютно нищо, за да те накарам ти също да се обръщаш или да почустваш дори една хлядна част от това, което вилнее в мен в този момент...
    Чувствам те като част от себе си, чувствам те във всяко едно нещо, чувствам, че те има в очите ми, чувствам, че си целия в душата ми, чувствам, че се таиш като камък в гърдите ми, чувствам те като трепет върху дланите ми, има те и като въздишка на устните ми.. Не мога да си представя да живея без да те има, всеки един ден се моля само за едно - да не ти се случи нещо лошо и да не изчезнеш от живота ми

Знам, че аз самата съм много виновна за това, че не можахме да бъдем заедно. Ти държеше на своите приятели.. и те разбирам - аз също държа. Те не ме харесваха - и донякъде наистина има защо. Всеки път, когато те видех, аз започвах да се държа неадекватно.. толкова емоции напираха в мен. Казах и направих много неща, за които съжалявам ужасно много.. до болка много съжелявам... и всичко това поради тази причина - незнаех как да постъпвам, всичко се объркваше от радостта когато съм близо до теб и те ме разбираха погрешно, приеха ме за такава, каквато не съм
    Толкова много неща бих искала да поправя, но е невъзможно. Когато един човек си изгради погрешно мнение за теб, каквото и да направиш ще бъде излишно - никога няма да успееш да срутиш стената, която постепенно се е издигнала и въпреки, че не ме харесват, въпреки, че са се държали зле с мен, аз ги чувствам страшно близки - просто защото са ти приятели... а всяко нещо, което ти обичаш, аз, ако можех, бих го обичала двойно повече

Липсваш ми.. до болка силно... липсваш ми ужасно много... липсваш ми при всяка следваща стъпка.. липсваш ми при всяко едно движение, което правя.. липсваш ми при всяка една изречена дума.. всяка една мисъл... желание... липсваш ми при всеки следващ ден без теб..
    От месеци не живея, а просто съществувам... ден за ден

P.S. Това го написах, за да се почувствам малко по-добре Знам, че е дълго, дано се намери някой, който да го прочете. Все пак е само нищожна част от всичко, което бих искала да кажа...
    Едно ще ти кажа,не оставяй това,което си написала да стане несподелена любов!Бори се за твоите копнежи,за твоите желания!Не е късно!Кажи му че още имаш чувства!Кажи после какво е станало!!!

Град
    dimitrovgrad
    Всички ме убеждавате да му кажа, да не крия... а ако се проваля? Ако нищо не се получи? Как ще се чувствам тогава... Дори не мога да си го представя
    а приятелката му? ако бях на нейно място, бих намразила завинаги момичето, което се опита по такъв начин да ми го отнеме та аз съм сигурна, че тя го обича не по малко от мен!! може да ми е само позната, но все пак я уважавам..

strahotmo e =D> =D> =D> napulno razbiram kolko ti e trudno
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

mi trqbva da mu kaje6 i ne zaradi nego ne samo s ideqta da si s nego ami zaradi samata teb za da znae6 4e pone is opitala...i dori da te othvyrli 6te znae6 4e si se probvala po dobre otkolkoto da znae6 4e ne is opitala...i vse pka ako te othvyrli 6te ti e sigurno 100 pyti po gadno oba4e 6te go prevyzmogne6 po lesno i sled vreme dosta vreme naistina no 6te go zabravi6...men mi se slu4i naskoro ne6to podobno samo deto povqrvai mi ima i po gadni situacii ot tvoqta...na moita slu4ka razlikata e tam 4e toi mi kazva 4e me obi4a oba4e nqma da sme zaedno sigurno nikoga i tova ne e zaradi men a za6toto toi ne go iska vypreki 4e me obi4a...ima si nqkvi negovi pri4ini..oba4e sega se 4uvstvam adski po dobre za6toto znam 4e sma opitala 4e sam mu kazala i vypreki 4e nqma da sam s nego znam 4e sam priznala 4e go obi4am...po lesno se preodolqva ako si si kazal i ne si go dyrjal v teb...vse pak uspeh i naistina mu kaji...
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Страхотно е ... Не знам ама не е хубаво цял живот да държиш тези чуства скрити ... може и той да изпитва нещо към тебе и да го крие.Помисли си някога да му кажеш това в очите...Продължавай таак да пишеш и мен така ме отпуска като пиша такива теми
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си