Цитирай Първоначално написано от dudette
valantain_love Здрастии!Преживях част от твойта любов..само че при мен имаше обрат,а и се решихме да си признаем..което ти казвам след 4 месеца беше толкова сладко че ох..още се наслаждавам иииии не мога да повярвам.Същите чувства,същия страх .. и то страх само за да не загубя и това,което имам,което значи всичко за мен в тоя живот.Не знам как са нещата при вас,но и мен ми беше супер трудно да го призная..щото ме беше страх,а имах толкова възможности да го призная..От написаното се усещта много болка,страх,и най-вече ЛЮБОВ и уважение към твоя приятел..Много от сърце ти пожелавам да опиташ това което и аз опитах,щото си струва..и е прекрасно,незаменимо..безц нно..Ако познаваш добре приятеля ти и той държи на теб не мисля че ще спре да ти говори и да се държи както преди..трудно е и гадно,но представи си и той да чувства същото,но поради същата причина да не ти казва..но пък ако му кажеш и за него не е такаа..Уф много кофти,нз аз ся ти казвам така щото при мен нещата се развиха както аз искам и умирам от радост,ноооо ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДВАНЕ НА ТАЗИ МЕЧТА..ЩЕ ТИ БЪДЕ СУПЕР ЯКО ОБЕЩАВАМ
[/b]До 4 април и аз си мълчах.. бях луда по най-донрия ми приятел ... а той преди 1 месец скъса с гаджето му .. и аз винаги съм си мислела ,че за него съм по-малката сестричка... какво се оказа...
по не знам каква случайност преди 1 седмица се заговорихме за приятелството ни и аз .. заобиколих нещатата и му казах какво чувствам... оказа се ,че той е бил с другото момиче пък за да забрави мен защото си е мислел ,че аз го приемам като приятел нищо повече..
та.. сега сме заедно и се чувствам като Най-Щастливото същество...
погледни от тая страна на нещата...
Така или иначе приятелството ви е приключило... ти го обичаш не като приятел а повече... от твоя страна той вече не е онзи с който си споделяла,а човека с който искаш да си..
нищо няма да загубиш ако му кажеш... можеш само да спечелиш
"Да рискуваш нищото-това е най-големият хазарт в живота!"