- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За Него...
Mila znam kak se chyvstvash az sam v sushtata situaciq s mooq nai-dobur priqtel az go obicham a toi men neznam zashtoto nemoga da my priznaq chyvstvata si zashtoto me e strax da ne go zagyba kato priqtel i togava nqma kak da sam blizo do nego a sega sam pone blizo do nego.I az kakto teb imax s nego avantiyra daje neznam dali e tochno avantiyra no kakvoto i da beshe mn qko beshe to si produljava i sega de kato se vidim ama za kratko az si my ostavam negovata nai dobra priqtelkaNo ti zashto ne my kajesh ne biva priqtelite my da te spirat ,na men mi prechi i rastoqnieto da my kaje shtot se vijdame vakanciqta.A vie shto ste ot edin grad po dobre my kaji taka pone nqma da se izmuchvash otkade znaesh moje i toi da ima sushtite chyvstva i togava shte budete mn shtastlivi ako puk ne shte te razbere i shte si ostanete priqteli.uspex
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli