.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Mravkata
    Guest

Pove4e info za analniq seks?

Zdraveite,
    re6ih, 4e iskam da se dopitam do pove4e hora, koito da spodelqt li4niq si opit- za6toto taka ili ina4e ot sumatite knijki koito sam 4ela, vse o6te sam na nivosamonavivane i imam razni vaprosi.
    1. Za mnenieto na mom4eta-Super redovno 4uvam"A taq 6tom ve4e i zadnika si dava gledai q kva pa4a e , kvo o4akva6!" - O.K. a posle kak se o4akva momi4etata da pravim po 4esto analen seks!? I btw. ako popitam priqtelq si se 4udq kakvo e veroqtnostta i toi da si napravi teji izvodi?
    2. I kak da go popitam takti4no?
    3. Tova s teji pompi koito se prodavat v aptekite za klizmi ne6to ne se polu4ava(imam - ne stava) Ako moje nqkoi, koito ima opit da mi kaje kak 6te da stane taji rabota s klizmite?
    4. 6te sam blagodarna ako mi dadete daje to4noto naimenovanie na lubrikant ot koito ste nai dovolni.
    5. Podhodq6ta poza kato za na4alo?
    i vsqkakvi drugi prakti4eski saveti priemam na drago sarce!
    BLAGODARQ VI PREDVARITELNO!

Guest
    Влизаш в секс шоп, примерно има такъв на Солункска срещу Mason's магазина и си взимаш едно анално кремче. Другият вариант е да си поръчаш онлайн и ще си спестиш някои неудобства. Примерно от sex.bg. Внимавай с доставката, да не я получи някой от вашите, че лелеее....ще стане весело. Обаче имай впредвид, че ако го правиш просто за да кажеш, че си пробвала няма да ти хареса. Трябва да усещаш нужда от по-силно изживяване в секса и чак тогава.

Иначе как можеш да го накараш - има хиляди начини, но никога директно. Най-вероятно пича ще се ушашка. Пробвай да му предложиш да продължи по-надолу когато си играе с език и пръсти около... сещаш се. Ако е печен ще те разбере, иначе няма смисъл.

Айде... после разкажи как е

Това горе бях аз, ама не се бях логнал

Guest
    Vsiakakvo krem4e varshi rabota - nai-vajno e da ne se strahuvash. Kaji na mom4eto 4e iskash analen - niama da ti otkaje 100% sam sigurna. A za pozata - nai-dobre na zadna prashka ili strani4no - kato laji4ki. Ako si po smela moje ti da si otgore - taka ste imash po-goliam kontrol. Nai-vajno da ne zabravish da si galish klitora s raka dokato ti go vkarva - taka po-lesno se preodoliava bolkata. Vleze li ti vednaj sled 1-2 minuti prestava da boli i stava super iako.

brei, i az se v1udu6evqvam ot ydeqta, malko po malko...ama neznam...konserva s1m si...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен
    ami namekni mu 4e iska6 analno...puk toi 6te si preceni oba4e budi vnimatelna

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    Чудя се...всеки разправя, че има гадже, обаче пита как да му каже еди какво си...това гадже ли е?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хах...
    аз никога не бих чукал някоя мацка отзад...

не прави това, което не искаш да ти направят...
    тъпа логика...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

tfa purvoto 4e kato "si dava6 zadnika" si pa4a vuob6te ne e vqrno ako gajeto ti e istinski 4ovek tezi ne6ta nqma da mu pre4at a i ti v kraina smetka go pravi6 za negovo udovolstvie a poza kato za na4alo nz mene 1viq put bqh legnala s grub kum nego ama tuka ima edin moment 4e toi trqbva da znae kak da go napravi ina4e ni6to nqma da se polu4i
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

mravkata
    Guest
    E za principite mu znam, 4e nqma da e problem. No pak vij nito toi nito az sme probvali do sega, taka4e nzm kakvo 6te izleje i nqkak si zatov ne sam sigurna. Btw. o6te e sma go pitala- abe to si e delikatna tema- da vi kaja nqkak si kato re6a da go pitam i dumite mi bqgat ne6to.... Of nzm ve4e kakvo da pravq....- s pitaneto de

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Според мен то си идва от ситуацията ...не се налага предварително да говорите за това...пък и то си ти личи,че се притесняваш да говориш за анален секс с приятеля си...като сте достатъчно възбудени...и сте на крачка от секса..или пък вече го правите..направи му тънък намек...не вярвам да откаже
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Гостенче
    Guest
    Аз искам да попитам тези анални кремчета само по сексшоповете ли се предлагат? А там не е ли забранено за лица под 18?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си