.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    bay dood
    Guest

Най сетне ...

Та значи гаджето ми е на 14 и най сетне вчера правихме секс , определено и хареса , почнахме с свирка , после я лизах и т.н. ама накрая свърших в устата й и маи не и хареса особено щото се намръщи и малко по късно каза че ще си ходи и след това не ме е търсила вече близо 2 дни .
    Незнам какво да направя

emi za6to tq trea da ti se obajda ...obadi i se ti
    Олигофренията е най-сладкото нещо на света

bay dood
    Guest
    какво ли не правих , звъня и ... ама не

Град
    На оня свят
    Абе момичето за първи път е правило свирка ти си и свършил в устата ! Това подарък ли беше? Много момичета считата, че това момчето да им свърши в устата е малко... абе не знам как да го кажа ама все едно се чувстват като кошче за боклук. И леко се обиждат.
    Може и затова да не те търси. Иди, поговорете си, кажи и че толкова много ти е харесало, че не си могъл да се сдържиш и че си нямал време да се спреш
    И вметни нещо за това колко яко ти е боли и че въпреки, че и е за първи път с никое момиче не ти е било по-яко . И някакви такива. Вие момчетата си знаете как да лъжете

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

bay dood
    Guest
    Ама аз не исках да и свършвам в устата просто така се получи , беше много готино и не се усетих после направо ще отида до тях щото иначе ... обичам я от много много време и не смятам всичко да свърши така

Голям фен
    трябва да говориш с нея! да й обясниш, че не си искал и, че няма да се повтори. нали я обичаш, кожи и че не си можал да се спреш и не искаш връзката ви да приключи така. успех

Повече от фен
    Auu tova be6e malko grubi4ko,moje bi si q stresnal,o6te purviq put,s mnogo ne6ta si q natovaril.No mislq,4e e dobre ti da i zvunne6,za da pogovorite. \/

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Приятел, направо си я стреснал
    По-добре й се обади ти и й се извини. Не я натискай скоро да си лягате пак. След няколко дена като й заслужиш един вид отново обичта и доверието всичко ще е ок. Ма по-добре й се обади и вкарай някоя роза, подаръче. Благодари й за първия път и за това колко ти е било хубаво. Ще се оправите спокойно, ама тя е на 14 все пак. Мисля, че реакцията й е нормална
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

bay dood
    Guest
    Преди малко пак звънях и ми казаха че е излязла . Иначе за секса питах я да правиме защото беше питала една обща приятелка какво още чакам ...
    не ми е целта да спя с нея , много я обичам , ще измисля нещо довечера като я видя

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от bay dood
    Преди малко пак звънях и ми казаха че е излязла . Иначе за секса питах я да правиме защото беше питала една обща приятелка какво още чакам ...
    не ми е целта да спя с нея , много я обичам , ще измисля нещо довечера като я видя
    наистина намери начин да я видиш-не чакай тя да те търси-потърси я ти!

Вземи и цвете или дрбен подарък. Все едно сте още в началото и сега тръгвате. Жените са като Windowsа - малко са бъгави, но като ги рестартираш с цветя се оправят

Мега фен
    Не я търси повече, защото ще мишкува и ако И сготвиш нещо и не И хареса.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    Цитирай Първоначално написано от bay dood
    наистина намери начин да я видиш-не чакай тя да те търси-потърси я ти!
    Syvsem normalno e da ima takva reakciq vse pak e na 14... prosto v blizkoto byde6te naprivi tova keoto e nujno za da razbere tq 4e durji6 na neq... (ti ne spomena na kolko si) no smqtam 4e 6te izmisli6 ne6to!

Повече от фен
    ne vqrvam da se sardi a moje da e opla6ena za parvi pat i e vijte se... pogovorete no ne barzai pak sas sex-a

Супер фен
    hmm...zle si napravil....trqbvalo e da q popita6....sega v tozi slu4ai trqbva ti da otide6 pri neq,da i se izvini6 i da i kaje6 4e ne e bilo naro4no i 4e nqma da se povtori !!!

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Обади й се ти.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от favor_91
    hmm...zle si napravil....trqbvalo e da q popita6....sega v tozi slu4ai trqbva ti da otide6 pri neq,da i se izvini6 i da i kaje6 4e ne e bilo naro4no i 4e nqma da se povtori !!!
    Mda, potursi q i se druj mnogo mlo s neq

Guest
    PI4, NE SLUSHAI SUVETITE NA TIQ LIGLIOVCI I LIGLI!!!
    Death_Whore ti go e kazala!!! Ne q tursi pove4e, GARANCIQ TI DAVAM, 4E TQ SHTE TE POTURSI!!!!

az sum na 14 i mislq 4e v momenta i e adski stranno
    ili pone taka bih se 4uvstvala az
    osobeno sled tva 4e si i se izpraznil v ustata
    no ne mislq 4e e zaradi tva
    po skoro zaradi tva 4e vse pak tva e PURVIQ PUT
    potursi q i izgladete ne6tata
    i nqkoe dr cvete nqma da e izli6no

bay dood
    Guest
    Всичко се разви може да се каже добре - отидох до тях и тя беше там и излезнахме , отидохме в едно уникално кафе - Snake в Киров за който го знае и така , изкарахме си готино и май го е забравила вече и дано щото иначе няма да си го простя лесно

radvam se za teb
    \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Guest
    Май...не е като да го е забравила, пък ти можеше барем едно цвете да и купиш,нали казваш че я обичаш-може да я оплашиш ако и го признаеш, но едва ли би се уплашила от една роза със думите извинявай че онзи ден така и така, не беше нарочно и въобще не исках да става така!

А и дори и нищо да не и кажеш, Розата ще го направи вместо теб

Мега фен
    Да се извини - за какво? Доколкото разбрах, той не я е насилвал.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да се извини - за какво? Доколкото разбрах, той не я е насилвал.
    Абе то и на мен не ми е много ясно-за първи път и е,а минети ти е правила, та е и на 14 тва ми се струва адската гяволия, как се е навила???

Цялата история верно малко пустиняк, защото "ако те е страх от мечки-не ходи в гората"

Тъй че, абе това за розата няма да е излишно, ама не толкова за извинение, колкото да и кажеш "Обичам Те"-само че без думи, защотото на 14 е и може да се шашне и да ти бие шута!!!

Guest
    Батко ти си разбил мрака

Нищо нема се стресираш толкова много. Егоистично си постъпил. Направил си си невероятното готино обаче а?

Следващият път мисли малко повече, ама сега тази ако ти се е нацупила и като не ти отговаря get her the fuck out of here.

Споко брато, накефи ме обаче, нема се стрескаш една от многото, бъди реалист..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си