- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ObIsHa Li Me IsTiNsKi iLi IsKa SaMo SEX ??? PoMo6t !!!
Iskam da vi pitam,4atq si s edno mom4e na 20 a az sam malkagovori mi 4e mnogo me obi4a i taka ot edin i sa6t grad sme znam mnogo za nego "uj" no si zadavam vaprosa dali prosto ne iska "SEX" i tova mnogo me ma4i
!!! Vie kak mislite ???
![]()
![]()
съмнявам се че от чата може да се вюби в теб може просто да си му симпатична и в последствие да стане нещоно иначе 50 % ероятност да иска смо ебене
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Като гледам не сте се виждали,а?
Много ме съмнява 20 годишен мъж да се влюби по чата в някакво по-малко от него момиченце.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Не мисля,че е чак влюбен,но може да има симпатии!Моя съвет е да излезеш с него пък от тук на там времето ще покаже!!!
а виждали ли сте се
съмнявам, се да е влюбен в теб
май иска само секс
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
mi...1vo e po-golqm ot teb i to v chata ste se zaposnali...
2ro v povecheto sluchai dori na jivo,kogato se posnavt golqm muj i malko momichence,muja iska smao sex...taka che spored men nebiva da mu se doverqvash tfurde mnogo....i tfurde burso...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Spored men ne moje da te zaobicha ot chata i to ako ena 20 godini!!! Tuk moje da ima mnogo luji no moje i da ima mnogo istina spored men iska sex,no moje i da ima oshte nqkakvi chuvstva taka che 55%iska sex i 45 ne!Nadqvam s eda sum ti pomognala
А ти колко си малка?
ХаХаХ , докаде стигнахмевлюбване по нета
ArE YoU CrAzY??? Тъпа ли си? или просто ти искаш ебание
![]()
Момент да наредя картите ТАРО, та да ти кажа какво точно иска от теб ?!![]()
MERSI MNOGO ZA SI4KI MNENIQ I SAVETI ! BLAGODARQ MNOGO MI POMOGNAHTE![]()
![]()
Molq!
moito momi4e
edin put mnogo 6tqh da si izpatq kato tebe
zapoznah se s nqkuv v 4ata i se vidqhme
i toi se opita da me iznasili
e dobre 4e znam kude da ritam
i mai nqma da ima pokolenie ve4e
mn vnimavai
i ako se vidite vse pak stoite samo na publi4ni mesta kudeto nqma da posmee da ti posegne
Suglasna sum ....Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
Мисля, че те иска само за е*****о, но може и да бъркам.![]()
А ти на колко си?И това е от значение!Първоначално написано от MTV_GIRL
MTV_GIRL споко!!!Любовта няма граници, а и мисля че са сещам за кой говоришако е за него НЗ!!Ше го питамммммммм!
![]()
I can't live without you!!
It's all about the
![]()
baby
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Хайде стига по тази тема, то и без това няма какво да се каже.Първоначално написано от MTV_GIRL
Всички сте големи експерти - нито знаете подробности, нито нищо. Знаете за един мъж, едно момиче и интернет, ама всички се изказвате категорично![]()
Има много хубава максима, която гласи, че като не знаеш нещо, по-добре е да си замълчиш. Компетентен съвет в случая никой не може да даде, обратнопропорционална теза на доста 'убедени' постове във вината на мъжа.
The end of the farce!