.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Anika
    Guest

Nqkoi znae li kak...?

Hi all!Znaete li dali moje edin film s DVD format da se prevarne v normalen DivX za6toto trqbva da go zapi6a na disk a zapisva4kata mi ne moje da zapisva DVD,pls nqkoi ako znae s koq programa i kak stava da pi6e,trqbva mi spe6no!!!

Mersi predvaritelno

Mi az mislq 4e ne moje...ama ne sum sigurna, no mai ne moje

Повече от фен
    може ама незнам как ставаше
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    Сваляш си програмката Virtual Dub, пускаш ДВД-то с нея, даваш компресия - xvid и пускаш да се комперсира. Обикновено отнема от 5 до 6 часа, т.е. зависи какъв ти е компютъра.

ne we izrodi ima super mnogo programi za taq rabota ama s virtualdub ne ti prepory4vam ako ima6 nqkav opit izob6to probvai FLASKMPEG eto ti saita: http://www.flaskmpeg.net/

ako si nqma6 ponqtie kak stava pomoli nqkoi drug da go napravi
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Anika
    Guest
    A 6te mi kaje6 li nqkoq druga programa 6oto s taq mnogo ne stava ili ako znae6 nqkoi sait v koito e obqsneno kak to4no stava za6toto ne iska da mi se preobrazuva celiqt film a samo 2min ot nego!

Фен
    Град
    Мездра
    Отговора е WinAvi превръща двд в дивикс и дивикс в двд и още куп формати коневеритира

Anika
    Guest
    A nqkoi da znae druga programa?Za6toto s kazanite do tuk,ni6to ne stava ili pak ako stane ne6to to nqma zvuk
    Pls i nqkoi ako znae drygi programi da kaje

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си